Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18520
De la 07 Ianuarie 2003
122904169

Horoscopul zilei de 18.05.2017

  • 17 May 2017, 23:00
Berbec
Dimineata este posibil sa fiti nevoit sa faceti un drum neplanificat. Desi se intrevad cateva dificultati, aveti sanse sa va descurcati foarte bine. Relatiile sentimentale ar putea sa fie putin tensionate. Va sfatuim sa discutati calm cu partenerul de viata.

Taur
4 Se pare ca va simtiti plin de energie si inspiratie, iar cei din jur va apreciaza ideile. S-ar putea ivi ocazia sa plecati intr-o excursie cu prietenii. Ar fi bine sa profitati de orice ocazie de a va relaxa. Nu e cazul sa va ganditi la cheltuieli, pentru ca v-ar prinde bine cateva momente de destindere.

Gemeni
Este posibil ca pregatirile pentru plecarea intr-o calatorie sa tensioneze atmosfera din familie. O ruda apropiata v-ar putea indispune cu sfaturile sale insistente. Mai tarziu, insa, aceste sfaturi se vor dovedi foarte utile. Seara, o intalnire cu prietenii va ajuta sa va relaxati.

Rac
Dimineata este posibil sa primiti o veste buna in legatura cu o suma de bani pe care urmeaza sa o incasati de la serviciu, spre bucuria partenerului de viata. Puteti sa va faceti planuri de viitor si sa va intalniti cu prietenii. Va sfatuim sa nu-i neglijati pe cei tineri din familie.

Leu
Astazi sunt sanse sa culegeti roadele unei colaborari. Dupa amiaza nu este exclus sa apara tensiuni in relatiile sentimentale. Un prieten v-ar putea ajuta sa depasiti acest moment. Va sfatuim sa acordati mai mult timp odihnei si activitatilor casnice.

Fecioară
Dupa o perioada nu tocmai favorabila pe plan sentimental, astazi norocul ar putea sa va zambeasca. Aveti ocazia sa faceti cunostinta cu o persoana care va va cuceri imediat. Nu este exclus sa devina o relatie de durata. Pe plan financiar ar trebui sa stati bine. Nu este momentul sa alergati dupa castiguri suplimentare.

Balanţă
Se pare ca sunteti nemultumit din cauza unor dificultati financiare. Pe plan intelectual ar trebui sa fiti intr-o forma excelenta. Va sfatuim sa profitati si sa va dedicati studiului sau proiectelor de viitor. Sunteti comunicativ si puteti sa va faceti noi prieteni. Ascultati-va intuitia!

Scorpion
Se intrevede o zi incarcata, cu multe probleme de rezolvat. Va sfatuim sa va planificati cat mai bine, ca sa nu va irositi energia. Chiar daca aveti spor in tot ce faceti, nu refuzati ajutorul prietenilor! Dupa amiaza s-ar putea ca o persoana mai in varsta din familie sa va faca un cadou placut si util.

Săgetător
Se pare ca sunteti intr-o stare de spirit foarte buna iar relatiile cu anturajul decurg fara probleme. Singurul lucru care nu va multumeste pe deplin ar putea fi situatia financiara. Aveti sanse de reusita in toate activitatile legate de camin, dar si in societate. Seara s-ar putea sa ajungeti la o petrecere. Evitati glumele care pot deranja!
Capricorn
Azi sunteti foarte creativ si puteti avea reusite importante in afaceri. Planurile pe care le faceti azi se pot concretiza in scurt timp si va pot aduce satisfactii financiare. Va sfatuim sa nu treceti cu vederea problemele partenerului de viata. Cautati sa gasiti o cale de compromis intre afaceri si viata sentimentala!

Vărsător
Astazi aveti un farmec deosebit, care va deschide toate usile. Puteti sa va ocupati de afaceri si sa faceti investitii pentru camin. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu membrii familiei.

Peşti
Aveti ocazia sa incepeti o activitate care va va aduce mari satisfactii profesionale si financiare. La locul de munca, elanul si perseverenta de care dati dovada ar putea starni invidia unor colegi. Nu incercati sa va depasiti limitele, fiindca riscati sa aveti probleme de sanatate sau sa va accidentati!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


: Fiul cel mare al lui Donald Trump se afla pana joi in vizita in Romania
impreuna cu unul din copiii sai
Ies la lumină noi strategii de devalizare a patrimoniului Staţiunii Popăuţi
Ioan Rotundu
Bancul zilei: Sinceritate debordantă
Relatii tot mai reci intre Dragnea si Grindeanu
Sebastian Ghita, audiat prin videoconferinta in dosarul Ponta-Blair
Bodyguarzii lui Erdogan ataca violent manifestanti pro-kurzi la Washington,
nu departe de Casa Alba
Deputatul USR cunoscut pentru ca a mancat dintr-un cos de gunoi
vrea interzicerea pungilor de plastic
Israelul, foarte discret dupa aparitia unor stiri
potrivit carora informatia secreta divulgata de Trump lui Serghei Lavrov provenea de la o sursa israeliana
CNN: Trump ar putea fi pus sub acuzare de obstructionarea justitiei,
dupa ce a impus oprirea anchetarii lui Michael Flynn
Comisia juridica a respins cererea e urmarire penala a deputatului PSD Eugen Bejinariu.
Raluca Turcan, despre respingerea cererii DNA in cazul Bejinariu:
"O noua dovada a pozitionarii PSD-ALDE impotriva actului de justitie"
Dorohoi: O condamnare cu multe semne necunoscute
Nori negri se adună deasupra potcapului preotului de la Schit Orăşeni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog