Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Economic
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
16020
De la 07 Ianuarie 2003
122901669

Horoscopul zilei de 19.01.2018

  • 18 January 2018, 23:00
Berbec
Este o zi foarte buna pentru toate activitatile care presupun studiu, documentare si comunicare. Aveti sanse sa realizati beneficii frumoase din tranzactii financiare. In partea a doua a zilei, este posibil sa aflati ca va trebui sa faceti o calatorie in interes profesional sau de afaceri. Pentru ca partenerul de viata sa nu se simta neglijat, este suficient sa-i explicati despre ce este vorba.

Taur
In prima parte a zilei aveti tendinta sa fiti indispus si chiar sa deveniti irascibil. Colegii de munca s-ar putea dovedi intelegatori, dar riscati sa tensionati atmosfera in familie. Ar fi bine sa evitati activitatile care necesita capacitate de concentrare si sa va ocupati de chestiuni de rutina. Incercati sa fiti cat mai calm si intelegator cu partenerul de viata!

Gemeni
Puteti obtine destul de usor mici castiguri financiare, insa eastrolog.ro va recomanda sa fiti prudent si sa nu va lasati tentat de chilipiruri si speculatii. In partea a doua a zilei exista riscul sa provocati o discutie aprinsa cu partenerul de viata in legatura cu schimbarile pe care vreti sa le faceti in camin si in stilul de viata. Se pare ca aveti tendinta sa va sustineti punctul de vedere cu incapatanare. Un prieten de familie v-ar putea da sfaturi intelepte.

Rac
Ati putea avea ocazia sa rezolvati o problema a familiei, probabil in legatura cu locuinta. In cursul diminetii, este posibil sa descoperiti o oportunitate neasteptat de avantajoasa. Una dintre rudele mai varstnice, care este dispusa sa va ajute financiar, ar putea sa nu fie de acord cu solutia pe care o propuneti. Fiti pregatit sa ii explicati situatia cu calm si diplomatie! Azi puteti sa va bazati pe intuitie

Leu
Este posibil sa fie nevoie sa plecati intr-o calatorie neplanificata, in interes profesional sau de afaceri. Poate ca schimbarea de program va indispune, dar s-ar putea sa va alegeti cu beneficii importante pe termen lung. Aveti mari sanse de succes pe plan social si financiar. Va recomandam sa profitati de acest context favorabil, dar cu prudenta si fara sa fortati lucrurile.

Fecioară
Se pare ca sunteti in forma, iar relatiile cu cei din jur ar trebui sa fie foarte bune. Este o zi buna pentru investitii, pentru a demara o afacere si pentru calatorii in interesul personal sau al familiei. In partea a doua a zilei s-ar putea sa vi se propuna o colaborare. Puteti sa va bazati pe intuitie, dar ar fi intelept sa va consultati si cu partenerul de viata.

Balanţă
Aveti posibilitatea sa faceti schimbarile pe care vi le-ati dorit in viata dumneavoastra, atat in plan profesional cat si in relatiile sentimentale. Astazi sunt favorizate discutiile cu persoane importante, relatiile de parteneriat si calatoriile in interes personal. Capacitatea de comunicare ar trebui sa fie foarte buna si sa va ajute sa va faceti inteles in cele mai mici detalii. Este o zi buna pentru examene, negocieri si interviuri de angajare.

Scorpion
In cursul diminetii este posibil sa primiti o veste buna in legatura cu o suma de bani care vi se cuvine. Probabil ca va trebui sa faceti cateva drumuri scurte si sa va planificati o calatorie mai lunga impreuna cu partenerul de viata. Eastrolog.ro va sugereaza sa amanati intalnirile de afaceri, fiindca astazi se pare ca nu sunteti in cea mai buna forma intelectuala.

Săgetător
Contextul astral al zilei este tocmai bun pentru a incepe sa va puneti in aplicare planurile in legatura cu o afacere in care va puneti mari sperante. Relatiile cu partenerul de viata ar putea avea de suferit din cauza ca nu v-ati ocupat de rezolvarea unor probleme familiale care depind exclusiv de dumneavoastra. Cu diplomatie, puteti detensiona atmosfera. Ar fi bine sa va implicati mai mult in chestiunile casnice.

Capricorn
Se pare ca sunteti preocupat de probleme profesionale care va dau bataie de cap de ceva timp si aveti tendinta sa neglijati viata de familie. Ar fi bine sa le explicati celor dragi situatia, pentru ca sunt dispusi sa va inteleaga si sa va sustina. Pentru rezolvarea problemelor importante, va puteti baza pe intuitie, dar si pe sfaturile partenerului de viata. In a doua parte a zilei un prieten v-ar putea solicita ajutorul intr-o problema financiara.

Vărsător
Capacitatea creativa a Varsatorilor este azi la cote ridicate si va poate ajuta sa rezolvati probleme profesionale dificile intr-un mod original. Relatiile sentimentale ar trebui sa decurga bine, dar aveti tendinta de a-i face reprosuri nejustificate persoanei iubite. Daca va tenteaza un nou tip de dieta sau o noua metoda de fitness, ar fi bine sa va documentati mai intai.

Peştii
In prima parte a zilei este posibil sa aveti mici dificultati in relatia cu partenerul de viata. Pentru a detensiona atmosfera, amintiti-va ca vorba dulce, mult aduce. La locul de munca, puteti gasi mai usor solutia unei probleme complicate daca o discutati cu colegii. In cursul serii, impreuna cu persoana iubita, va puteti relaxa la o intalnire cu prieteni vechi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Voroneanul Pintilie Sava, victimă a abuzurilor poliţiştilor
Ioan Rotundu
Bancul zilei: Întrebare oximoronică
Statele UE vor putea aplica TVA redus la mai multe produse,
iar firmele își vor reduce costurile de conformare (proiect al CE)
Augustin Lazar, dupa raportul GRECO foarte critic la adresa Romaniei:
Va asigur ca in continuare vom fi consecventi in a apara ordinea de drept
Consiliul Concurentei a amendat cu 23,4 milioane lei 33 de companii si 4 asociatii de pe piata serviciilor de paza
GRECO, organismul anti-coruptie al Consiliului Europei, raport foarte critic la adresa Romaniei:
Global nesatisfacator
Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt, retinut de procurorii DNA
pentru ca ar fi primit 100.000 de euro ca sa faca trafic de influenta
Fostul sef ANAF Gelu Diaconu semnaleaza ca o lege promulgata recent sterge obligatii fiscale pentru "smecheri"
din imobiliare care au construit "pe persoana fizica" cvartale de blocuri in cele mai luxoase zone ale tarii
Legile justitiei din Romania, subiect de dezbatere in Parlamentul European
. Liderul grupului Verzilor: "Suntem ingrijorati ca statul de drept in Romania este in pericol"/ Plus: Ce spune despre nominalizarea Vioricai Dancila in functia de prim-ministru
Ce justiţia botoşăneană politizează,
Curtea de Apel Suceava anulează
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog