Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22836
De la 07 Ianuarie 2003
122908485

Horoscopul zilei de 2.05.2017

  • 1 May 2017, 23:00
Berbec
Aveti posibilitatea sa luati o decizie importanta in privinta relatiilor sentimentale, care va poate schimba viata. Este posibil sa primiti de la o persoana draga un cadou de care va veti bucura mult. Prietenii v-ar putea invita sa mergeti la o petrecere.

Taur
4 Se pare ca va doriti mult sa faceti o schimbare sau sa incepeti ceva nou. Traversati o perioada dificila, cu multe probleme de rezolvat. Este posibil sa nu stati prea bine cu banii, dar va sfatuim sa nu va faceti griji. Evitati speculatiile financiare!

Gemeni
O ruda mai in varsta ar putea incerca sa va temperareze dorinta de a obtine venituri prin metode care presupun riscuri mari. Ar fi bine sa nu va sacrificati tot timpul liber pentru interese materiale, neglijand relatiile cu familia si prietenii. Este recomandat sa acordati mai multa importanta studiului si relatiilor sentimentale.

Rac
Este posibil sa incepeti o noua etapa in viata sociala si pe plan sentimental. Azi sunt favorizate intalnirile cu persoane mai tinere, comunicarea cu persoana iubita si calatoriile. Se pare ca aveti o dorinta intensa de schimbare. Acum este momentul sa demarati o noua afacere. Va recomandam sa fiti atent la cheltuieli.

Leu
Nu este o zi favorabila investitiilor. Va sfatuim sa evitati speculatiile. Nu cautati sa obtineti sume necuvenite, pentru ca riscati sa aveti necazuri! Dupa-amiaza este posibil sa aveti musafiri. Relatiile sentimentale va pot oferi mari satisfactii.

Fecioară
Va aflati intr-o perioada favorabila contactelor sociale si relatiilor parteneriale in toate domeniile. Dupa-amiaza este posibil sa survina schimbari de program din cauza invitatiei la o petrecere. Va sfatuim sa nu neglijati odihna.

Balanţă
Se pare ca in prima parte a zilei sunteti decis sa rezolvati o problema de familie, pe care ati tot amanat-o. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti cateva drumuri si cheltuieli neprevazute. Desi vi se pare ca nu va ajunge timpul, aveti sanse mari sa terminati tot ce v-ati propus. Va recomandam sa aveti grija de bani. Exista pericolul sa ii pierdeti.

Scorpion
Se pare ca sunteti hotarat sa incepeti ceva nou. Este o zi favorabila activitatilor intelectuale si aveti ocazia sa va afirmati in societate. S-ar putea sa va remarce o persoana de sex opus. Va recomandam sa dati dovada de prudenta.

Săgetător
Pot avea loc schimbari benefice in relatiile dumneavoastra sentimentale. Sunteti comunicativ si aveti ocazia sa va imprieteniti cu o persoana deosebita. Nu este exclus ca aceasta relatie sa se dovedeasca foarte durabila. Spre seara, este posibil sa aveti o mica problema de sanatate. Nu este cazul sa va faceti griji, totul se va rezolva in scurt timp.
Capricorn
Se pare ca dimineata va simtiti obosit si fara chef de munca. Este recomandabil sa evitati deciziile importante, mai ales in afaceri, si activitatile ce necesita un efort deosebit. Limitati-va la activitati de rutina! Spre seara s-ar putea sa mergeti in vizita la o persoana foarte draga, unde va recapatati buna dispozitie.

Vărsător
Dimineata s-ar putea sa incasati o suma considerabila de pe urma unei afaceri. Puteti sa va faceti planuri pentru o investitie, dar fara sa luati o decizie azi. Nici calatoriile lungi nu sunt recomandate azi. Ar fi bine sa va petreceti timpul liber impreuna cu persoana iubita. Incercati sa-i faceti o surpriza placuta!

Peşti
Desi sunteti destul de aglomerat, aveti suficienta energie pentru a face fata tuturor problemelor. Aveti ambitia sa mergeti pana la capat, indiferent de obstacole. Se pare ca situatia financiara nu va satisface, dar nici nu reprezinta o problema grava. Comunicati mai mult cu partenerul de viata!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cum a sărbătorit Lucullus 1 Mai… fără mici şi bere
Bancul zilei: Iorga şi jandarmii moldoveni
Corni: Construcţia căminului cultural s-a împotmolit în birocraţie
Ioan Rotundu
Seful Ligii Arabe: Iranul si Israelul, marii castigatori ai haosului din Orientul Mijlociu
Prognoza meteo: Vreme calda in primele zile din luna mai
Intervale cu averse in majoritatea regiunilor, in urmatoarele doua saptamani
Mircea Oprean, profesor la Politehnica si ginerele lui Nicolae Ceausescu,
a povestit la Antena 3 cum Liviu Dragnea a ramas repetent in facultate
UE trebuie sa se reformeze sau se va confrunta cu riscul unui Frexit
Economia romaneasca se indreapta catre o criza acuta pe piata fortei de munca
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog