Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Învăţământ
Administraţie
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
21947
De la 07 Ianuarie 2003
122882014

Horoscopul zilei de 2.05.2018

  • 2 May 2018, 23:00
Berbec
Aveti sanse mari sa rezolvati probleme legate de camin. Partenerul de viata va sustine si este dispus sa va ajute. Dupa-amiaza este posibil sa intampinati probleme de natura birocratica. Daca aveti de luat decizii importane, va recomandam sa va bazati pe intuitie.

Taur
S-ar putea sa fiti putin descurajat de numarul problemelor pe care le aveti de rezolvat. Cu calm si rabdare, aveti toate sansele sa realizati tot ce v-ati propus pentru azi. Aveti posibilitatea sa faceti schimbari in casa, spre satisfactia partenerului de viata. Sfatul eastrologului pentru azi este sa fiti atent pe ce dati banii, fiindca nu este un moment prea bun pentru investitii.

Gemeni
Azi puteti avea succes in toate activitatile casnice. Este posibil sa primiti o suma importanta de pe urma unei afaceri si sa va faceti planuri de viitor impreuna cu partenerul de viata. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu incepeti decat ceea ce sunteti sigur ca puteti duce la bun sfarsit. Spre seara s-ar putea sa aflati ca o ruda sau o cunostinta are probleme de sanatate.

Rac
Aveti posibilitatea sa faceti schimbari importante in viata dumneavoastra, mai ales in privinta relatiilor sentimentale. S-ar putea sa faceti cunostinta cu cateva persoane interesante, care v-ar putea deveni parteneri de afaceri. Va sfatuim sa tineti cont de opiniile partenerului de viata.

Leu
S-ar putea sa fiti dezamagit din cauza unei afaceri care nu merge conform asteptarilor. Va sfatuim sa nu va descurajati. Pur si simplu, astazi nu este o zi buna pentru afaceri. Aveti ocazia sa petreceti mai mult timp alaturi de persoana iubita. Puteti sa faceti impreuna planuri de viitor.

Fecioară
Chiar daca aveti multe probleme de rezolvat, eastrolog.ro va recomanda sa va rezervati timp pentru a va relaxa din cand in cand. S-ar putea sa fiti tentat sa cheltuiti mai mult decat va puteti permite. Fiti prudent si cumpatat! Dupa-amiaza este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita, care va juca un rol important in viata dumneavoastra sentimentala.

Balanţă
Azi puteti avea succes in afaceri si in activitatile casnice. Aveti posibilitatea sa faceti schimbarile la care va ganditi de ceva timp. Eastrolog.ro va sfatuieste sa tineti seama de parerile unui barbat mai in varsta. Aveti grija sa nu incepeti prea multe treburi deodata, pentru ca s-ar putea sa nu le puteti duce pe toate la bun sfarsit! Seara s-ar putea sa va intalniti cu un prieten cu care nu v-ati mai vazut de mult timp.

Scorpion
Se pare ca sunteti hotarat sa faceti o schimbare in privinta relatiilor sentimentale. Dupa-amiaza puteti petrece momente relaxante intr-o reuniune cu prietenii. Chiar daca sunteti in centrul atentiei, va sfatuim sa-i lasati si pe ceilalti sa vorbeasca. Va sfatuim sa fiti diplomat si sa evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie.

Săgetător
Dimineata s-ar putea sa aveti de facut mai multe drumuri scurte pentru casa si pentru un membru mai tanar al familiei. Va recomandam sa nu va planificati activitati importante pentru astazi, fiindca este putin probabil sa va puteti respecta programul. Puteti sa va ocupati de probleme financiare, pentru ca aveti sanse mari de reusita. Evitati orice fel de speculatii!

Capricorn
Aveti ocazia sa dati sfaturi excelente unor persoane mai tinere. Cu sprijinul financiar al unei rude, va puteti indeplini dorinta de a cumpara un obiect de uz casnic. Este o zi favorabila investitiilor si intalnirilor cu prietenii, insa va sfatuim sa nu va neglijati partenerul de viata.

Vărsător
Aveti tendinta sa va dedicati total muncii si sa neglijati relatiile sentimentale. Eastrolog.ro va sfatuieste sa acordati mai multa atentie familiei. In a doua parte a zilei este posibil sa vi se propuna participarea intr-o afacere. Ar fi bine sa nu va grabiti sa luati o decizie, pentru ca afacerea ar putea sa nu fie exact ceea ce pare.

Peştii
Se pare ca sunteti decis sa terminati o activitate inceputa mai demult in casa. Puteti beneficia de ajutorul unei rude, dar va trebui sa ii suportati sfaturile insistente. Aveti grija sa nu se ajunga la cearta! In a doua parte a zilei este posibil sa va intalniti cu o persoana apropiata.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: AArdeleanul şi câinele
Tăriceanu despre participarea la ceremonia de Ziua Europei, de la Cotroceni:
Eu sunt obligat să colaborez instituțional. Să văd mai întâi invitația de la Administrația Prezidențială
"Şcoala Altfel,, la Şcolile Rădăuţi – Prut, Miorcani şi Rediu
Cel mai mare exercițiu NATO din Marea Neagră în 2018:
21 de nave militare, 10 aeronave de luptă și un submarin participă la SEA SHIELD 18
Rezervele valutare la BNR au scăzut în aprilie cu 1,18 miliarde de lei
Rezerva de aur se menţine la 103,7 tone
Tăriceanu: Sesizarea suplimentară a Comisiei de la Veneţia pare mai degrabă un demers
Dan Barna (USR): Demersul lui Iohannis confirmă că legile justiției sunt toxice.
Mai există o șansă ca justiția să nu devină breloc la cheremul lui Dragnea și altor
Scene din ”vestul sălbatic” la Sinești, pe DN2 / E85:
Un buzoian povestește cum era să fie tâlhărit. Poliția Ialomița spune că a demarat anchetă
Toader: Pentru mine era previzibil că preşedintele va sesiza CCR, rămâne să şi motiveze
Florin Iordache: Președintele este într-o campanie electorală disperată.
Electoratul său e din ce în ce mai mic
Zegrean, despre sesizarea CCR în cazul legilor justiției:
Este dreptul președintelui să facă acest lucru / Despre sesizarea Comisiei de la Veneția: Trebuia făcută de mult
Sindicatele din sănătate își mențin decizia de a declanșa greva generală pe 11 mai.
Sorina Pintea: "Voi prezenta premierului propunerile lor. O grevă nu este de bun augur"
Iohannis: Am decis să trimit pachetul de legi ale justiției la CCR și să sesizez Comisia de la Veneția.
Legile nu corespund statului de drept și așteptărilor românilor
Comisia Europeană propune oficial mecanismul de tăiere a fondurilor UE
pentru țările UE care încalcă statul de drept, începând cu ciclul financiar următor. Summitul de la Sibiu, crucial
Ion Pillat şi Grigore Vieru comemoraţi de către elevii Şcolii Rădăuţi – Prut
în cadrul proiectului ,,Cartea uneşte inimi,,
„Normalitate” din şcoala Suliţa condusă de directorul Elena Puşcaşu
Ioan Rotundu
Ionică Nechifor caută contabil şef după chipul şi asemănarea sa
Ioan Rotundu
Priviţi la cei care prin votul lor ne-au confiscat viitorul
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog