Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Economic
Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
8761
De la 07 Ianuarie 2003
122868828

Horoscopul zilei de 2.09.2017

  • 1 September 2017, 23:00
Berbec
Sunteti nemultumit de tot ce se petrece si aveti tendinta sa-i criticati pe toti. Va sfatuim sa va temperati spiritul critic, pentru ca riscati sa fiti considerat arogant. Nu este exclus sa aveti probleme si in relatiile sentimentale. Dupa-amiaza s-ar putea sa aflati ca o ruda din alta localitate urmeaza sa va faca o vizita.

Taur
4 Dimineata s-ar putea sa va simtiti fara vlaga la serviciu si sa nu puteti termina o lucrare inceputa mai demult. Riscati sa primiti reprosuri din partea colegilor si chiar sa apara tensiuni. Va sfatuim sa nu provocati discutii in contradictoriu, daca nu vreti sa va complicati situatia. Ar fi bine sa va odihniti mai mult.

Gemeni
Problemele sentimentale va indispun. Si relatiile cu prietenii pot avea de suferit, daca ii evitati. In schimb, aveti un spor deosebit in activitati casnice, precum reparatii, mutat mobila, zugravit etc. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Rac
Se pare ca nu sunteti multumit de nimic si va enervati din orice. Nu suportati glumele si va aprindeti usor, fie pentru ca partenerul de viata a cheltuit prea mult, fie pentru ca nu gasiti ceva etc. Incercati sa nu exagerati si sa va pastrati calmul!

Leu
Se pare ca nu sunteti multumit de nimic si va enervati din orice. Nu suportati glumele si va aprindeti usor, fie pentru ca partenerul de viata a cheltuit prea mult, fie pentru ca nu gasiti ceva etc. Incercati sa nu exagerati si sa va pastrati calmul!

Fecioară
S-ar putea sa aveti divergente cu partenerul de viata, pentru ca nu sunteti de acord cu schimbarile pe care doreste sa le faca in casa. Pentru a evita o cearta, eastrolog.ro va recomanda sa tineti seama si de dorintele celorlalti. Ar fi bine sa nu va suprasolicitati si sa va odihniti mai mult.

Balanţă
Este posibil sa intampinati dificultati pe plan sentimental si financiar. Pastrati-va calmul si inarmati-va cu rabdare! Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile prietenilor apropiati si ale rudelor.

Scorpion
Dimineata sunteti agitat din cauza amanarii unei intalniri de afaceri in care v-ati pus mari sperante. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va temperati nervozitatea, fiindca altfel puteti ajunge in situatii neplacute. Ar fi bine sa discutati calm cu persoana iubita, ca sa nu declansati o cearta inutila.

Săgetător
Dimineata sunteti dezamagit profund, pentru ca un coleg pe care il considerati prieten incearca sa va discrediteze. Va sfatuim sa va concentrati asupra problemelor importante pe le aveti de rezolvat astazi. Relatiile cu persoana iubita sunt foarte bune, ceea ce va mentine moralul ridicat.

Capricorn
Va afecteaza mult lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri si va pierdeti increderea in el. Va sfatuim sa fiti prudent in tot ce faceti. Ar fi bine sa evitati investitiile. Dupa-amiaza, un vecin va cere sa il ajutati intr-o problema de sanatate.

Vărsător
Dimineata s-ar putea sa fiti indispus dupa ce aflati ca o ruda este foarte bolnava. Nu va puteti concentra prea bine, asa ca nu este recomandabil sa luati decizii importante. Va recomandam sa evitati discutiile in contradictoriu cu o persoana mai in varsta.

Peşti
Ar fi bine sa amanati afacerile si intalnirile cu persoane importante. Dimineata s-ar putea ca o ruda mai tanara sa va ceara un imprumut. Se pare ca are nevoie de bani pentru cursuri, carti sau altceva legat de studii. Spre seara s-ar putea sa aflati ca o ruda apropiata urmeaza sa plece in strainatate.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Lipsă de vigilenţă
Catrenul săptămânii
Bună dimineaţa, domnule administrator Ioan Munteanu!
Ioan Rotundu
Lumea lu' Rotundu: Festivalul "Ioan Cobala" ed.I 2017
Marea praduiala. Cum pregateste PSD o noua criza economica
Cum m-am pricopsit cu o epistolă popească
Ioan Rotundu
Păreri împărţite cu privire la ploaia de astă noapte
Ioan Rotundu
Păltiniş: Schit de maici la casa Sf. Ioan Iacob Hozevitul
Ioan Rotundu
Toată nădejdea în cei din stradă
Ioan Rotundu
Ceva pozitiv despre guvernul PSD. Cum vor arata stirile in varianta Pana
TABĂRA NAŢIONALĂ ”ECO-KNOW-LIFE”
Cânt si joc pe plaiuri eminesciene
Se joaca o miza mare pentru justitie pe termen lung. Detaliile relevante ale conflictului din CSM
Analiză bursa cerealelor AgroGo: evoluţie preţ floarea soarelui
'Lumea lu' Rotundu:
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog