Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Remember
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11220
De la 07 Ianuarie 2003
122871287

Horoscopul zilei de 2.10.2017

  • 1 October 2017, 23:00
Berbec
In prima parte a zilei este posibil sa luati o hotarare in urma careia sunteti nevoit sa va schimbati programul. Un prieten v-ar putea solicita sprijinul intr-o problema de sanatate si ar fi bine sa nu va eschivati. Dupa-amiaza aveti posibilitatea sa rezolvati o problema financiara. Va sfatuim sa evitati speculatiile de orice fel. Daca aveti de luat decizii importante, va puteti baza pe intuitie.

Taur
4 In prima parte a zilei este posibil sa luati o hotarare in urma careia sunteti nevoit sa va schimbati programul. Un prieten v-ar putea solicita sprijinul intr-o problema de sanatate si ar fi bine sa nu va eschivati. Dupa-amiaza aveti posibilitatea sa rezolvati o problema financiara. Va sfatuim sa evitati speculatiile de orice fel. Daca aveti de luat decizii importante, va puteti baza pe intuitie.

Gemeni
Este o zi buna pentru a aborda chestiuni delicate in plan profesional si in afaceri. In a doua parte a zilei aveti ocazia sa rezolvati o problema financiara mai veche. Comunicarea cu prietenii si cu partenerul de viata ar trebui sa fie foarte buna. Eastrolog.ro va reaminteste ca este de preferat sa nu faceti promisiuni daca nu sunteti sigur ca le veti putea respecta.

Rac
Se pare ca sunteti in forma si va simtiti plin de energie, iar capacitatea de comunicare este de asemenea excelenta. Prin urmare, este o zi favorabila pentru relatiile de toate felurile, profesionale sau personale. Daca in ultima vreme ati avut dificultati in plan sentimental, astazi aveti posibilitatea sa va detasati putin si sa priviti totul cu obiectivitate. In plan profesional si in ceea ce priveste sanatatea nu se intrevad probleme deosebite.

Leu
Se pare ca sunteti in forma si aveti ocazia sa puneti la punct un proiect cu sanse mari de reusita, care v-ar putea aduce castiguri substantiale. In partea a doua a zilei este posibil sa vi se propuna o colaborare. Chiar daca acum nu pare deosebit de promitatoare, ar putea sa va aduca beneficii indirect, sau in timp. Este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana care v-ar putea deveni partener de afaceri.

Fecioară
Este o zi favorabila relatiilor de colaborare. De asemenea, activitatile concepute sau demarate azi au sanse mari de reusita. Puteti avea succes in afaceri si aveti ocazia sa rezolvati o problema financiara a familiei. Evitati speculatiile de orice fel!

Balanţă
Este o zi favorabila relatiilor de colaborare. De asemenea, activitatile concepute sau demarate azi au sanse mari de reusita. Puteti avea succes in afaceri si aveti ocazia sa rezolvati o problema financiara a familiei. Evitati speculatiile de orice fel!

Scorpion
Pot avea loc schimbari benefice in viata dumneavoastra, atat pe plan profesional, cat si social. Poate ca metodele dumneavoastra nu sunt intotdeauna pe placul celor din jur, dar va ajuta sa va indepliniti obiectivele. Perseverati! Este posibil sa petreceti seara in compania prietenilor. Va sfatuim sa nu neglijati familia.

Săgetător
Se pare ca sunteti intr-o forma intelectuala foarte buna si colaborati excelent cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Astazi aveti sanse mari de succes in toate activitatile legate de familie si camin. Chiar daca schimbarile la care va ganditi par excelente, eastrolog.ro va sfatuieste sa tineti cont si de opinia partenerului de viata.

Capricorn
Dupa o perioada destul de dificila, astazi s-ar putea sa va surprinda placut o reusita deosebita in plan financiar. Aveti idei ingenioase pentru finalizarea unei lucrari importante la locul de munca. Ar fi bine, insa, sa nu refuzati cooperarea cu colegii. Relatia cu partenerul de viata ar trebui sa decurga fara probleme.

Vărsător
In prima parte a zilei aveti ocazia sa rezolvati o problema financiara de care depinde reusita unei afaceri. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti o scurta deplasare neplanificata, dar sunt sanse mari sa reusiti tot ce v-ati propus. Ar fi bine sa petreceti mai mult timp cu familia.

Peşti
Este o zi foarte favorabila in plan financiar. Nu este exclus sa primiti o prima, ca recompensa pentru contributia la o lucrare importanta. Sunt favorizate investitiile pe termen lung, dar speculatiile ar trebui evitate. Ar fi bine sa petreceti seara intr-un mod relaxant, alaturi de cei dragi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Reacţie neaşteptată
Dragnea: Vor fi recalculate peste 5 milioane de pensii.
Legea pensiilor este gata ca document, ar putea intra in vigoare de la 1 ianuarie
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 29.09.2017
Lumea lu' Rotundu: Hoţie la lumina zilei
Dacian Ciolos: Nu poti sa dezvolti economia Romaniei cu jumatate din personalul apt de munca angajat la stat
Madridul a blocat sistemul electronic de numarare a voturilor in Catalonia
Deputatul PNL Mara Mares depune un proiect de lege care elimina taxa
de echivalare a diplomelor obtinute in strainatate
BNR: In cazul imprumutatilor cu venituri mici, o crestere cu 1 punct procentual
a dobanzii aduce o indatorare mai mare cu 10 puncte procentuale.
Ceri demisia lui Kovesi şi eşti prieten cu infractorii? “Rişti” să fii promovat în MAE!
Cardinalul Sandri, la Blaj: Papa Francisc cunoaste dorul vostru arzator,
de a putea in curand sa-l imbratisati pe aceste meleaguri si spera sa soseasca ziua in care acest dor sa se implineasca
Incepand de duminica, IGSU aplica sanctiuni administrative
celor care nu detin autorizatie de securitate la incendiu
Parlamentarii propun o noua sarbatoare nationala in Romania: Ziua Prefectului
Romanii trebuie sa plateasca de la 1 octombrie mai mult pentru carburanti, energie electrica si gaze naturale
Un barbat inarmat cu un cutit a strigat "Allah Akbar" si a ucis doua persoane
in gara din Marseille. Atacatorul a fost apoi impuscat mortal de soldatii Sentinelle
Noi dezvăluiri despre afacerile poliţistului Romică Gorgan
Ioan Rotundu
S-au împlinit doi ani de când fondatoarea Publicaţiilor Jurnalul ne-a părăsit
Redacţia
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog