Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
26606
De la 07 Ianuarie 2003
122912255

Horoscopul zilei de 20.03.2018

  • 19 March 2018, 23:00
Berbec
In prima parte a zilei s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita, care va atrage din primul moment. Va sfatuim sa fiti prudent si modest. La locul de munca sau in afaceri este recomandat sa fiti foarte atent si sa nu va asumati niciun risc. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Taur
Se pare ca va simtiti in forma intelectuala excelenta, aveti idei ingenioase si sunteti dispus sa ii ajutati pe colegii de munca sau pe partenerii de afaceri. Relatiile cu cei apropiati ar trebui sa fie foarte bune. Spre seara s-ar putea sa fiti intr-o dispozitie romantica si nu este exclus sa faceti un cadou persoanei iubite. Eastrolog.ro va recomanda sa nu neglijati odihna.

Gemeni
Aveti posibilitatea sa cumparati un obiect de valoare pentru casa, pe care familia il doreste de mult timp. Ar fi bine sa va sfatuiti cu partenerul de viata inainte de a lua o decizie. In a doua parte a zilei s-ar putea sa fiti nevoit sa va schimbati programul din cauza unor probleme profesionale. Nu se intrevede nimic grav, dar este posibil sa ajungeti mai tarziu acasa si sa amanati o intalnire cu persoane apropiate.

Rac
Cei din jur va apreciaza pentru atitudinea deschisa si cooperanta. Relatiile cu partenerul de viata au o evolutie foarte buna. La locul de munca sau in afaceri sunt sanse sa va faceti remarcat prin sfaturile ingenioase pe care le oferiti colegilor sau partenerilor. Va recomandam sa nu promiteti decat ceea ce depinde de dumneavoastra.

Leu
Se anunta o zi deosebit de favorabila, cel putin pe plan sentimental. Cu ocazia unei intalniri de grup, s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita. Atractia pare sa fie reciproca si nu este exclus sa ajungeti la o prietenie durabila. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu luati in serios afirmatiile unei persoane apropiate, care s-ar putea sa va invidieze.

Fecioară
Contextul astral favorabil al zilei de azi va poate ajuta sa faceti un pas important in viata. Eastrolog.ro va recomanda sa ascultati sfaturile persoanelor apropiate si sa luati deciizile care se potrivesc cel mai bine cu obiectivele dumneavoastra pe termen lung. Atentie la tendinta de a neglija activitatea profesionala sau afacerile!

Balanţă
In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti dezamagit din cauza unei pierderi banesti si sa va izolati de colegii de munca sau de partenerii de afaceri. Situatia nu este atat de rea cum o vedeti, iar perspectivele sunt incurajatoare. Va sfatuim sa va destindeti si sa va odihniti mai mult. Dupa-amiaza o persoana apropiata v-ar putea face o surpriza placuta.

Scorpion
S-ar putea ca o nereusita in plan profesional sa va ambitioneze si sa va indemne sa va asumati mai multe riscuri. Va sfatuim sa nu va lasati descurajat si sa ramaneti prudent. Ziua de azi ar putea fi mai dificila, dar este o situatie trecatoare. Va recomandam sa acordati mai multa atentie relatiei cu persoana iubita. Aveti ocazia sa petreceti o seara romantica impreuna.

Săgetător
In plan sentimental este posibil sa aiba loc schimbari benefice neasteptate. In societate aveti o verva deosebita si puteti sa va faceti cu usurinta prieteni noi. Nu este exclus sa stabiliti o noua relatie care sa devina in scurt timp foarte importanta pentru dumneavoastra. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu neglijati problemele profesionale.

Capricorn
In prima parte a zilei este posibil sa va intalniti cu o persoana cu care nu v-ati vazut de mult timp. Relatiile cu prietenii si cu rudele ar trebui sa fie foarte bune. Este un moment propice pentru a rezolva anumite probleme de familie pe care le-ati tot amanat. Eastrolog.ro va sfatuieste sa tineti cont de intuitie, dar si de sfaturile unei femei mai in varsta, care s-ar putea dovedi foarte utile.

Vărsător
Daca aveti ocazia sa plecati intr-o calatorie impreuna cu persoana iubita, ar fi bine sa nu stati pe ganduri, pentru ca o mica escapada poate aduce un suflu nou relatiei. Eastrolog.ro va sugereaza sa nu luati decizii importante in plan profesional. Astazi exista riscul sa va inselati sau sa fiti dezinformat de catre un coleg de munca sau un partener de afaceri. Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie.

Peştii
Este o zi favorabila deciziilor importante. Puteti sa va faceti planuri pe termen lung in ceea ce priveste relatiile sentimentale. Va recomandam sa amanati activitatile importante la locul de munca sau in afaceri, pentru ca azi flerul nu va ajuta prea mult. Este posibil sa va intalniti cu un prieten vechi si sa reinnodati relatia.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Bucuria umidităţii
Manda: Hellvig m-a informat ca doreste desecretizarea protocolului SRI-Parchetul General,
inainte de asta a cerut o intalnire cu comisia SRI din Parlament
Comisia Europeana, despre revocarea lui Misu Negritoiu de la conducerea ASF:
Denota exercitarea unor presiuni politice si limiteaza independenta autoritatii
Vlad Voiculescu: Va rog, nu mai dati spaga in spitale!
Daca vi se cere, sunati la hotline-ul anticoruptie
Ce echipa va avea Vladimir Putin in al patrulea sau mandat la Kremlin?
Personalitatile care s-au mentinut in cercul intim al presedintelui
Dragnea, intrebat daca a fost informat ca urma sa i se organizeze un flagrant,
cand era vicepremier: Nu
Lacramioara Diaconu, ultimul membru roman ramas in Directoratul OMV Petrom, ar putea fi revocata
Liviu Dragnea: Nu am fost la ziua niciunui sef din SRI si nici nu am taiat vreun porc la SRI
Reactie vehementa a UDMR dupa decizia Curtii Constitutionale privind Liceul romano-catolic:
Este o rusine pentru Romania / Hunor, despre PNL si PMP: Josnici, ultranationalisti, anti-maghiari
Vocea Basarabiei n-are ecou la Bucureşti
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog