Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18299
De la 07 Ianuarie 2003
122878366

Horoscopul zilei de 22.03.2016

  • 21 March 2016, 23:00
Berbec
Se pare ca aveti multa energie fizica si mentala si cateva proiecte pe care vreti sa le puneti in aplicare. Daca nu aveti suficiente fonduri disponibile pentru a finanta o afacere, puteti sa apelati la ajutorul rudelor. Sunt sanse sa primiti cu imprumut suma de care aveti nevoie. Ca sa nu va treziti din nou in impas, faceti-va bine socotelile!

Taur
Daca sunteti in cautarea unui loc de munca nou sau mai bun, azi s-ar putea sa primiti un ajutor nesperat din partea unei persoane mai varstnice. Cu rabdare, veti reusi. In a doua parte a zilei, o intalnire cu un prieten ar putea imbina placutul cu utilul, intr-o discutie relaxata despre afaceri.

Gemeni
S-ar putea sa va preocupe resursele financiare necesare pentru o afacere pe cont propriu. O solutie ar fi si asocierea cu un prieten sau cu altcineva de incredere. Stati foarte bine la capitolul comunicare, asa ca este un moment bun pentru negocieri si pentru discutare proiectelor de viitor cu partenerul de viata. Atentie la tendinta de a fi neglijent in gestionarea banilor!

Rac
La locul de munca sau in afaceri ati putea beneficia de sfaturile excelente ale unei persoane cu experienta. Sunteti hotarat sa munciti serios si sa va afirmati competenta, iar colegii si superiorii nu pot sa nu va aprecieze efortul si rezultatele. Spre seara se intrevad beneficii materiale.

Leu
Munciti cu indarjire si sunteti dispus chiar sa sariti peste pauze, inclusiv peste pauza de masa. Se intrevede o calatorie in scop profesional sau necesitatea de a invata o metoda sau o tehnologie noua. Daca vreti sa ii oferiti persoanei dragi o zi speciala, cu o iesire in oras si/sau un cadou ati putea obtine exact efectul pe care il doriti.

Fecioară
Dragostea pluteste in aer. Daca aveti deja un partener de viata, sentimenetele ar putea fi azi la fel de puternice ca in prima zi. La locul de munca aveti tendinta sa nu dati randamentul dumneavoastra obisnuit. Puteti sa recuperati in zilele urmatoare, cu conditia sa nu faceti greseli azi. S-ar putea sa va faceti griji in plan financiar, dar dificultatile sunt trecatoare.

Balanţă
O zi buna, fara evenimente deosebite in cariera si in plan sentimental. Capacitatea de comunicare este la cote maxime. Puteti sa negociati participarea dumneavoastra la un nou proiect de afaceri. Profitati de acest context favorabil, dar aveti grija sa nu neglijati odihna!

Scorpion
La locul de munca s-ar putea sa intampinati dificultati de concentrare si sa fiti nevoit sa amanati unele activitati mai putin importante. Este posibil sa fiti anuntat ca veti intra in posesia unei sume importante. In familie, sunteti nevoit sa luati o decizie in graba. O ruda incearca sa profite de generozitatea dumneavoastra.

Săgetător
Farmecul personal va ajuta sa rezolvati multe lucruri mai usor decat ati fi crezut. Se pare ca aveti de gand sa faceti o achizitie sau o investitie importanta. Nu este o zi buna pentru a lua o decizie sau pentru a semna documente. Ar fi bine sa va sfatuiti cu partenerul de viata si cu o ruda mai varstnica.

Capricorn
La locul de munca, colegii va recunosc competenta si incearca sa invete din experienta dumneavoastra. In plan financiar nu sunt recomandate experimentele si initiativele riscante. In plan sentimental, ar fi bine sa priviti mai adanc, in subtilitatile relatiei cu omul drag.

Vărsător
S-ar putea sa dedicati aceasta zi meditatiei si spiritualitatii. Nu este exclus sa primiti o veste care va pune pe ganduri, posibil despre cat de efemere sunt satisfactiile materiale prin comparatie cu cele sufletesti. In familie ar fi bine sa fiti mai deschis si mai receptiv.

Peşti
O zi buna pentru a va face remarcat in societate, cu ocazia unei intalniri cu vechi prieteni sau cu rude indepartate. In plan sentimental, nu este exclus sa se infiripe o noua idila. Farmecul personal si talentul in manuirea cuvintelor va pot ajuta mult. Sunteti tentat sa cheltuiti exagerat pentru ceva ce nu va este cu adevarat necesar.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Reţeta zilei: Supă de roşii
Bancul zilei: Evoluţia bisexualităţii
Guvernul lanseaza Pachetul de masuri pentru dezvoltarea clasei de mijloc la sate
Subiectele Zilei: Dan Dungaciu: Rusia se retrage din Siria si vine la Kiev si Chisinau
Bani negri, produsi cu ajutorul Garzii Financiare; De ce este nevoie de o revolutie in TVR?
Dacian Ciolos: Legea darii in plata trebuie sa vizeze intr-adevar cazurile sociale,
e importanta stabilitatea sistemului bancar
Consiliul Uniunii Scriitorilor din Romania a decis excluderea membrilor autodeclaratei 'conduceri a USR'
Scandal in Ungaria
dupa ce o privatizare a fostelor ferme comuniste a permis apropiatilor lui Orban sa cumpere importante suprafete agricole
Senatorul Dumitru Pelican a fost exclus din ALDE
Borisov: Bulgaria a depasit Romania in toate privintele cu mult timp in urma
Dacian Ciolos: Alerta Comisiei Europene privind produsele romanesti din lapte de oaie a fost gresita
Nu pot sa accept astfel de erori
:Lipsa de tact al prefectului Dan Nechifor
în privinţa controlului de la Primăria Călăraşi
Dobârceni: Angajatul ISU incendiază nuntaşii cu cântecul şi pe şefi cu reclamaţii
Mihai Ţâbuleac între fierbinţeli şi friguri băsăsciene
Ioan Rotundu
Botoşani: Grevistul foamei, învingător sau doar manipulat
Ioan Rotundu
Incendii din neglijenţă
Cetăţean român prins cu ţigări de peste 56.000 lei în căruţă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog