Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Horoscop
Umor
Reportaje
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9733
De la 07 Ianuarie 2003
122895382

Horoscopul zilei de 22.07.2017

  • 21 July 2017, 23:00
Berbec
Astazi ar fi bine sa nu va asumati riscuri. Este posibil sa resimtiti o stare de nervozitate care va poate face sa reactionati si mai impulsiv decat va sta in fire. Va sfatuim sa evitati sa conduceti masina, pentru ca sunteti predispus la neatentie si puteti provoca un accident de circulatie. In relatiile cu cei dragi este recomandat sa evitati discutarea subiectelor controversate, fiindca se poate ajunge usor la cearta.

Taur
4 Este posibil sa va simtiti coplesit de multimea de lucrari si probleme nerezolvate care s-au acumulat in ultima vreme. Va sfatuim sa acordati prioritate problemelor care sunt mai usor de rezolvat, fiindca sunteti predispus la dificultati de concentrare. Din acelasi motiv, sunt contraindicate speculatiile de orice fel. In partea a doua a zilei este posibil sa aveti o intalnire placuta cu persoane apropiate.

Gemeni
Azi ati face bine sa va limitati la activitati de rutina si sa va gasiti timp pentru relaxare si odihna. Sunt contraindicate calatoriile lungi si vizitele prelungite. Din cauza contextului astral tensionat, aveti tendinta sa deveniti irascibil si riscati sa provocati o cearta. In a doua parte a zilei, o persoana apropiata v-ar putea propune o afacere. Chiar daca ideea va entuziasmeaza, va sfatuim sa nu va grabiti sa luati o decizie.

Rac
In prima parte a zilei este posibil sa fiti indispus din cauza unei vesti neplacute din partea superiorului ierarhic. Pare sa fie vorba despre o decizie nejustificat de aspra, care va nedreptateste. Va recomandam sa nu incercati sa va faceti dreptate azi, pentru ca riscati sa agravati situatia. Ar fi bine sa va sfatuiti cu partenerul de viata si cu un coleg mai in varsta.

Leu
In plan profesional, este posibil sa fiti nevoit sa munciti peste program. Se pare ca va atrage ideea unor unor realizari deosebite. Un coleg de serviciu ar putea fi invidios pe succesul dumneavoastra si nu este exclus sa incerce sa va implice intr-un scandal. S-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca dedicati prea mult timp serviciului si neglijati familia. Cu un gest tandru puteti dezamorsa un potential conflict.

Fecioară
Azi nu sunt recomandate calatoriie lungi, din cauza tedintei generale catre neatentie, care poate conduce la accidente mai mult sau mai putin grave. Este posibil sa fiti suparat pe o persoana apropiata care nu si-a respectat o promisiune de natura financiara. Nu luati nicio decizie azi! In partea a doua a zilei va sfatuim sa fiti atent si prudent, pentru ca exista o predispozitie catre mici probleme de sanatate.

Balanţă
Este recomandabil sa evitati discutiile serioase despre afaceri, pentru ca este posibil sa aveti dificultati de concentrare si riscati sa luati decizii cu efecte neplacute pe termen lung. Daca plecati la drum, va sfatuim sa fiti prudent si sa nu va grabiti. Din cauza contextului astral dificil al zilei, creste riscul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie. In schimb, este o zi favorabila relatiilor cu cei dragi. Ati putea petrece o seara romantica impreuna cu persoana iubita.

Scorpion
Este de preferat sa evitati intalnirile cu prietenii si sa dedicati mai mult timp activitatilor casnice si relatiei cu partenerul de viata. Nu este o zi buna pentru a lua decizii importante in plan financiar. Ar fi bine sa va consultati cu familia si sa nu va bazati pe o sursa nesigura de venituri. Seara este favorabila activitatilor relaxante.

Săgetător
Este posibil sa va preocupe o problema financiara si sa va ganditi sa faceti un imprumut. Azi nu este indicat sa luati o decizie in acest sens. In schimb, va puteti consulta cu partenerul de viata, care v-ar putea ajuta sa gasiti o solutie nesperat de buna. Pastrati-va calmul! Sunteti predispus la probleme de sanatate care se pot dovedi foarte neplacute. Puteti sa va ocupati de un hobby creativ, bricolaj etc.
Capricorn
Aveti tendinta sa munciti fara pauze si sa ignorati oboseala acumulata in timp. Azi este recomandabil sa va relaxati si sa petreceti mai mult timp impreuna cu cei dragi. In partea a doua a zilei s-ar putea sa va preocupe o problema financiara. Se pare ca va faceti griji nejustificat de mari, iar dificultatile se vor dovedi de scurta durata sau usor de rezolvat.

Vărsător
Este posibil sa nu va simtiti in forma si sa fiti indispus fara un motiv clar. Este efectul contextului astral al zilei. Daca va stapaniti nervozitatea si nu luati decizii sub impulsul momentului, puteti depasi cu bine acesta zi relativ dificila. Nu sunt recomandate intalnirile cu prietenii sau cu rudele. In schimb, sunt favorizate activitatile relaxante, de preferinta in aer liber.

Peşti
In prima parte a zilei este posibil sa primiti o veste neplacuta, care va obliga sa va schimbati programul. Se pare ca va trebui sa plecati la drum impreuna cu partenerul de viata. Daca va deplasati cu masina, eastrolog.ro va sfatuieste sa circulati cu atentie si fara graba. Evitati discutiile in contradictoriu, chiar daca sunteti sigur ca aveti dreptate!

Horoscopul zilei de 21..07.2017
In prima parte a zilei s-ar putea sa va iesiti din fire din cauza divergentelor cu un partener de afaceri. Exista o cale de mijloc, dar compromisul este posibil numai daca reusiti sa va controlati implsivitatea si sa analizati situatia in mod lucid si obiectiv. Aveti grija sa nu va descarcati nervii acasa! Va sfatuim sa va relaxati mental, eventual practicand o activitate fizica intensa, prin care sa consumati excesul de energie.

Taur
4 In prima parte a zilei este posibil sa survina evenimente neprevazute care va obliga sa va schimbati planurile. Aveti tendinta sa fiti excesiv de optimist in privinta unui proiect de afaceri. Chiar daca totul pare usor la prima vedere, eastrolog.ro va recomanda sa studiati proiectul cu atentie si sa nu va grabiti sa luati o decizie. Seara aveti posibilitatea sa va detasati de problemele curente si sa va destindeti in compania celor dragi.

Gemeni
La locul de unca este posibil sa aveti de rezolvat numeroase probleme care nu suporta amanare si sa constatati ca nu prea va puteti baza pe ajutorul colegilor. Ar fi util sa stabiliti o lista de prioritati. Va sfatuim sa va stapaniti nervozitatea, fiindca riscati sa spuneti lucruri pe care le veti regreta mai tarziu. In a doua pare a zilei s-ar putea sa aflati ca o persoana apropiata a fost implicata intr-un accident de circulatie.

Rac
Tensiunile din relatia cu superiorul ierarhic ar putea atinge azi un punct critic. Cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa nu va lasati atras intr-o confruntare, ci sa incercati sa detensionati atmosfera. Daca va pastrati calmul, aveti numai de castigat. In relatia cu partenerul de viata, va sfatuim sa fiti intelegator si sa evitati discutarea subiectelor delicate, care pot degenera in cearta. Ar fi bine sa profitati de ziua de azi pentru a va odihni mai mult.

Leu
Este posibil sa vi se propuna o calatorie in interes profesional care v-ar cam incurca planurile pecare vi le-ati facut pentru viata de familie. Intuitia va ajuta sa luati cea mai buna decizie. Va sfatuim sa aveti grija ce si cat mancati, pentru ca azi sunteti predispus la probleme digestive. Partenerul de viata ar putea avea nevoie de sprijinul dumneavoastra moral pentru a trece peste o zi mai dificila in plan profesional.

Fecioară
In prima parte a zilei ar trebui sa va simtiti in forma si plin de energie. Partenerul de viata v-ar putea reprosa ca ati cheltuit prea mult sau ca ati cumparat un obiect care nu este cu adevarat necesar. Va sfatuim sa reactionati cu calm si sa evitati cu orice pret o cearta. Ar fi bine sa va implicati mai mult in problemele familiei si sa fiti mai atent la dorintele partenerului de viata.

Balanţă
Astazi relatiile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri necesita rabdare si tact. Nu este exclus sa izbucneasca un conflict din cauza barfelor unei femei. Nu va lasati provocat! Ar fi bine sa amanati activitatile importante si sa incercati sa va relaxati in aer liber. In a doua parte a zilei este posibil sa intrati in posesia unei sume de bani mai devreme decat v-ati asteptat.

Scorpion
Azi este de preferat sa evitati sa conduceti masina, fiindca exista riscul sa fiti implicat intr-un accident. Daca trebuie neaparat sa va deplasati cu masina, fiti foarte prudent si nu va lasat provocat! Speculatiile si alte feluri de castiguri facile sunt de evitat, pentru ca va puteti alege cu pierderi importante. In plan sentimental, sfatul unei persoane apropiate se poate dovedi foarte util pentru detensionarea relatiei cu persoana iubita.

Săgetător
S-ar putea ivi ocazia sa participati intr-o afacere noua. Reusita pare sa depinda in buna masura de capacitatea dumneavoastra de a coopera. In contextul astral destul de tensionat al zilei de azi este important sa va pastrati calmul si sa nu raspundeti la nicio provocare. In a doua parte a zilei este posibil sa aflati o veste buna de la o persoana apropiata.
Capricorn
S-ar putea sa va suparati pe un prieten pentru ca nu si-a respectat pana la capat o promisiune, probabil legata de bani sau de afaceri. Va sfatuim sa aveti rabdare si sa fiti mai intelegator. Seriozitatea care va caracterizeaza va face uneori sa aveti asteptari nerealiste in relatiile cu ceilalti. Incercati sa va mai destindeti putin!

Vărsător
Pe plan profesional, este posibil sa inceapa sa apara rezultatele eforturilor depuse in ultima perioada. Va recomandam sa evitati intalnirile cu prietenii sau cu rudele, pentru ca este posibil sa va certati cu cineva. Azi este recomandat sa nu va urcati la volan sau, daca nu aveti incotro, sa fiti foarte prudent. Exista pericolul sa fiti implicat intr-un accident.

Peşti
La locul de munca, relatiile cu colegii si cu superiorii ar putea fi tensionate din cauza configuratiei astrale dificile. Este posibil sa se anuleze sau sa se amane o calatorie in interes profesional. Aceasta schimbare de program va avantajeaza, fiindca azi nu sunt indicate calatoriile lungi si intalnirile de afaceri. Va sfatuim sa va pastrati calmul, pentru ca sunteti predispus la probleme de sanatate si chiar accidente.

Horoscopul zilei de 20..07.2017
Berbec
Este posibil sa suferiti pierderi financiare din cauza unei afaceri care nu a dat rezultatele scontate. Relatiile cu partenerii de afaceri ar putea fi tensionate din cauza dificultatilor de comunicare. Inarmati-va cu rabdare si evitati orice speculatie!

Taur
4 Este posibil sa deveniti irascibil din cauza unor dificultati financiare. Daca nu va temperati nervozitatea, riscati sa jigniti o persoana apropiata. Nu este o zi buna pentru a sustine examene sau proiecte si nici pentru calatorii. Puteti, insa, sa petreceti momente placute in compania persoanei iubite si a celor tineri din familie. Fiti prudent in afirmatii!

Gemeni
Este posibil sa intampinati diverse obstacole si sa aveti impresia ca va irositi energia, ceea ce va creeaza o stare de nervozitate. Puteti conta pe intelegerea si sprijinul celor din jur. Relatiile cu persoana iubita ar trebui sa decurga din ce in ce mai bine. Spre seara, ati putea rezolva impreuna o problema casnica.

Rac
Aveti tendinta de a reactiona impulsiv si riscati sa va indepartati partenerii de afaceri si prietenii. Ar fi bine sa dati dovada de mai multa diplomatie. Va sfatuim sa va menajati sanatatea si sa va odihniti mai mult. Acordati mai multa atentie problemelor personale ale membrilor familiei!

Leu
S-ar putea sa fiti indispus din cauza ca un prieten nu si-a respectat o promisiune facuta cu ceva timp in urma. Ar fi bine sa nu va manifestati iritarea inainte de a verifica daca nu cumva intarzierea are cauze obiective. Daca dati dovada de intelegere, puteti evita o cearta cu consecinte pe termen lung. In familie, este recomandat sa va limitati la activitati relaxante si sa amanati discutarea eventualelor chestiuni importante.

Fecioară
Astazi nu este indicat sa va ocupati de probleme care necesita mult tact. Aveti tendinta de a deveni irascibil si riscati sa nu fiti suficient de convingator. In schimb, relatiile cu partenerul de viata ar trebui sa fie foarte bune si nu se intrevad probleme de sanatate.

Balanţă
Sunteti tentat sa va asumati prea multe responsabilitati si s-ar putea sa nu le faceti fata singur. Din punct de vedere astrologic, ziua de azi nu este favorabila afacerilor. Este recomandat sa amanati deciziile importante, fiindca riscati sa fie paguboase. Daca plecati la drum, va recomandam sa fiti precaut si sa verificati cu atentie masina si bagajele.

Scorpion
In prima parte a zilei este posibil sa aveti dificultati de comunicare, care va pot afecta relatiile sociale si sentimentale. Nu este momentul sa incepeti noi activitati sau afaceri, oricat ar fi de promitatoare.

Săgetător
Sunteti tentat sa va dedicati unor activitati intelectuale, cu riscul de a va indeparta de prieteni. Aveti posibilitatea sa rezolvati diverse probleme in camin. Daca se iveste ocazia sa plecati intr-o calatorie, va sfatuim sa renuntati, fiindca astazi sunteti predispus la accidente.
Capricorn
In prima parte a zilei este posibil sa resimtiti o stare de inhibitie care va impiedica sa va exprimati clar. Din cauza dificultatilor de comunicare, este indicat sa amanati intalnirile programate pentru azi. De asemenea, nu este momentul sa faceti investitii sau sa cumparati obiecte de valoare. Exista riscul sa nu faceti cea mai buna alegere.

Vărsător
Dimineata s-ar putea sa fiti indispus din cauza unor mici probleme de sanatate si sa deveniti mai putin sociabil. Va sfatuim sa nu refuzati comunicarea cu prietenii si cu partenerul de viata. Seara este posibil sa va viziteze o ruda, care reuseste sa va redea buna dispozitie si sa destinda atmosfera din camin.

Peşti
Nu este o zi favorabila intrunirilor si calatoriilor in interes de afaceri. Sansele de a avea succes in negocieri sunt mici. Relatiile sentimentale pot fi excelente, daca acordati mai multa atentie partenerului de viata.

Horoscopul zilei de 19..07.2017
Berbec
Puteti sa va puneti in practica planurile de ascensiune sociala. De asemenea, azi sunt favorizate afacerile si relatiile cu colaboratorii. Va recomandam sa profitati din plin de aceasta zi, dar avand grija sa nu fortati nota. Este de asteptat ca relatiile cu partenerii de afaceri sa fie foarte bune, dar trebuie sa aveti putina rabdare pana vor aparea primele rezultate.

Taur
4 Sunteti intr-o forma intelectuala deosebita si aveti sanse mari de reusita in plan social si viata sentimentala. Este o zi buna pentru comunicarea cu persoane importante. Puteti lua decizii inspirate in privinta relatiilor parteneriale, care va vor aduce satisfactii. Spre seara este posibil sa va intalniti cu o ruda.

Gemeni
Sunteti foarte bine dispus si aveti ocazia sa luati o decizie importanta cu privire la problemele financiare ale familiei. Puteti sa abordati probleme serioase din domeniul afacerilor si sa terminati activitati incepute cu mult timp in urma. Este o zi favorabila comunicarii cu persoanele mai in varsta.

Rac
Aveti idei excelente si sunteti hotarat sa le puneti in aplicare. Este un moment favorabil pentru a demara o activitate noua. Capacitatea de comunicare va ajuta sa va faceti noi prieteni printre persoane importante. Puteti sa va ocupati de problemele casei. Nu luati decizii de unul singur!

Leu
Puteti lua decizii inspirate, care va asigura reusita pe plan social si succesul in relatiile sentimentale. Este o zi favorabila comunicarii si calatoriilor de afaceri. Aveti idei bune, care pot avea efecte benefice pe termen mediu si lung. Seara s-ar putea sa mergeti intr-o vizita la prieteni. Va recomandam sa nu neglijati odihna.

Fecioară
In prima parte a zilei s-ar putea sa va hotarati sa plecati intr-o calatorie pentru a rezolva o problema a partenerului de viata. Puteti sa va ocupati de probleme financiare, dar va sfatuim sa evitati speculatiile. Daca aveti de luat decizii importante, va puteti baza pe intuitie.

Balanţă
Aveti ocazia sa rezolvati o problema financiara. In prima parte a zilei va puteti ocupa de afaceri si aveti posibilitatea sa terminati lucrari mai vechi. Este o zi favorabila comunicarii cu cei tineri din familie. Sfatul eastrolog.ro este sa nu faceti promisiuni daca nu sunteti sigur ca le puteti respecta.

Scorpion
Daca vi se propune sa plecati intr-o excursie cu prietenii, aveti grija sa nu neglijati problemele care trebuie rezolvate in camin! Sunteti inspirat si puteti rezolva probleme dificile. Este recomandat sa tineti seama si de opiniile partenerului de viata. Dupa-amiaza s-ar putea ca o ruda apropiata sa va ceara ajutorul intr-o problema de sanatate.

Săgetător
Dimineata aveti idei originale, pe care colegii sau partenerii de afaceri le apreciaza. Va sfatuim sa profitati de contextul astral favorabil de azi. Puteti avea un spor deosebit si aveti posibilitatea sa realizati tot ce v-ati propus. S-ar putea sa intampinati mici dificultati financiare, dar va descurcati cu ajutorul unei rude mai in varsta.
Capricorn
In prima parte a zilei aveti ocazia sa faceti cunostinta cu o persoana cu experienta in domeniul dumneavoastra de activitate, care va impartaseste cateva dintre secretele sale. Daca va ganditi sa demarati o afacere pe cont propriu, azi contextul astral este favorabil. Nu actionati in graba!

Vărsător
Aveti idei bune, pe care ar fi bine sa le puneti in aplicare la locul de munca si in afaceri. Daca nu va ajung banii, va puteti imprumuta de la o ruda mai in varsta. Eastrolog.ro va recomanda sa va sfatuiti cu partenerul de viata. Sunteti in forma si aveti un spor deosebit, dar atentie la riscul de extenuare! Si maine este o zi.

Peşti
Ar fi bine sa nu va faceti un program strict pentru azi, fiindca exista riscul sa nu il puteti respecta In prima parte a zilei, cu ocazia unui drum scurt, este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta care va ofera sfaturi utile in legatura cu o afacere. Va sfatuim sa nu va pripiti. Aveti rabdare, vor veni si satisfactiile materiale!

Horoscopul zilei de 18.07.2017
Berbec
Dimineata s-ar putea sa amanati o calatorie in interes de familie, din cauza banilor. Este momentul sa va concentrati asupra proiectelor ambitioase, pe termen lung. Spre seara, s-ar putea sa fiti invitat la o petrecere. Va sfatuim sa refuzati, este mai bine sa ramaneti acasa.

Taur
4 Dimineata sunteti inhibat si nu va exprimati prea clar. Va recomandam sa evitati intalnirile cu prietenii, pentru ca s-ar putea sa fiti inteles gresit, din cauza problemelor de comunicare. Nu faceti investitii si nu cumparati obiecte de valoare!

Gemeni
In cursul diminetii, va indispune o problema minora de sanatate. Nu sunteti prea sociabil si preferati sa fiti singur. Va sfatuim sa nu refuzati dialogul cu prietenii sau cu partenerul de viata. Spre seara, o ruda apropiata reuseste sa va redea buna dispozitie.

Rac
Astazi nu va recomandam sa calatoriti si nici sa urmariti castiguri financiare. Sunteti prea putin sociabil si puteti pierde in afaceri. Nu sunt excluse nici deziluziile pe plan social. Relatiile sentimentale nu au de suferit, cu conditia sa fiti mai atent la problemele partenerului de viata.

Leu
Se pare ca sunteti inhibat si irascibil. Fiti prudent si evitati cearta cu colegii de seviciu! Puteti sa va ascultati intuitia. Implicati-va mai mult in problemele casei

Fecioară
Dimineata nu aveti chef sa discutati cu nimeni si nici macar sa rezolvati problemele care va privesc in mod direct. Fiti atent, pentru ca va puteti izola la serviciu! Va recomandam sa fiti mai sociabil. Problemele care va framanta nu sunt chiar atat de grave.

Balanţă
La serviciu, sunteti foarte bine dispus si munciti cu tragere de inima. Aveti insa grija, pentru ca sunt colegi care va sapa! Astazi nu aveti cum sa castigati multi bani. Va sfatuim sa acordati mai multa atentie partenerului de viata. Puteti face impreuna planuri pentru camin.

Scorpion
Dimineata simtiti nevoia sa vorbiti cu cineva despre problemele sentimentale. Aveti impresia ca sunteti neglijat. Va sfatuim sa nu va lasati prada sentimentelor, intrucat riscati sa deveniti melancolic. Nu fiti morocanos! O asemenea atitudine poate accentua neintelegerile cu persoana iubita.

Săgetător
S-ar putea sa pierdeti o afacere profitabila, din cauza prudentei exagerate. Nu sunteti prea sociabil si riscati sa va izolati de cei din jur. Cand va veti da seama, ar putea fi prea tarziu. Dupa-amiaza puteti sa va ganditi la planuri de viitor si sa va bucurati de armonia din familie.
Capricorn
Dimineata sunteti de nerecunoscut si cei din jur incearca sa va scoata din starea de apatie in care ati cazut. De vina pot fi oboseala acumulata si problemele financiare, care va preocupa serios. Va sfatuim sa nu luati decizii de unul singur. Evitati sa va implicati in activitati importante!

Vărsător
Se pare ca va concentrati mai greu, din cauza neintelegerilor cu persoana iubita. De aceea, si dificultatile de la serviciu vi se par mai mari decat de obicei. Puteti castiga bani cu usurinta, cu conditia sa nu va fortati norocul. Va recomandam sa fiti mai atent cu cei din jur. Ascultati sfaturile celor care va iubesc!

Peşti
Astazi aveti succes in afaceri. Ori incheiati un contract, ori va gasiti un al doilea serviciu. Va recomandam sa evitati discutiile in contradictoriu. Nu refuzati sfaturile unei persoane mai in varsta din familie!

Horoscopul zilei de 17.07.2017
Berbec
Planurile dumneavoastra in legatura cu o afacere s-ar putea sa se dovedeasca nerealiste si sa nu se concretizeze asa cum ati sperat. Pentru a reusi ceea ce v-ati propus este nevoie de perseverenta si de ajutorul unei persoane cu experienta in domeniu. In a doua parte a zilei este posibil sa primiti vizita unor prieteni de familie, cu care va simtiti foarte bine.

Taur
4 La locul de munca este posibil sa nu aveti randamentul dumneavoastra obisnuit, probabil din cauza simtului practic diminuat si a dificultatilor de concentrare. Din aceleasi cauze, ar putea fi afectate si relatiile cu colegii si cu prietenii. In acest context astral destul de dificil, eastrolog.ro va recomanda sa evitati discutiile in contradictoriu si sa va concentrati asupra problemelor prioritare. In a doua parte a zilei s-ar putea sa va pregatiti pentru o calatorie in interes personal.

Gemeni
Se pare ca va indispune o problema sentimentala si aveti tendinta sa va refugiati in munca. Va sfatuim sa va propuneti obiective cat mai clare si sa nu refuzati ajutorul colegilor. Este o zi buna pentru introspectie si pentru a incerca sa intelegeti cum poate fi imbunatatita relatia de cuplu. O persoana mai in varsta v-ar putea sfatui cum sa rezolvati divergentele cu persoana iubita.

Rac
Se intrevede o zi dificila pentru Raci in plan profesional si in afaceri. Probleme pe care in alte zile le-ati fi rezolvat usor, acum vi se pot parea greu de abordat. Este de preferat sa va ocupati de chestiuni de rutina. Altfel, riscati sa va irositi energia si sa aveti probleme cu sanatatea. Astazi intuitia nu prea va ajuta, dar va puteti baza pe sfaturile prietenilor.

Leu
S-ar putea sa nu fiti intr-o forma prea buna, desi aveti multe de rezolvat in plan profesional si in camin. Cei din jur ar putea sa considere ca ideile si proiectele dumneavoastra sunt nerealiste sau greu de pus in aplicare. Atentie la tendinta de a va sustine cu insistenta punctul de vedere! Eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti mai flexibil in discutiile cu colegii de serviciu si cu partenerul de viata.

Fecioară
La locul de munca s-ar putea ca relatiile cu colegii si cu superiorii sa fie destul de tensionate. Este influenta contextului astral de azi, pe care puteti incerca sa o atenuati printr-o atitudine cat mai amabila. Si relatiile cu cei dragi ar putea fi afectate. Va sfatuim sa acordati mai multa atentie problemelor din camin. Este de preferat sa amanati activitatile dificile si sa va ocupati de chestiuni de rutina, care nu necesita concentrare si creativitate.

Balanţă
In prima parte a zilei s-ar putea sa aveti un randament scazut la locul de munca. Sfatul eastrolog.ro este sa amanati deciziile importante, semnarea documentelor oficiale si tranzactiile financiare. In plan sentimental, este momentul sa incercati sa intelegeti ce va doriti cu adevarat pe termen lung, pentru a evita o dezamagire mai tarziu. Ar fi bine sa ascultati sfatul unei persoane mai in varsta din familie.

Scorpion
Azi este posibil sa nu fiti foarte realist si ar fi bine sa nu incepeti nimic nou. Daca trabuie sa luati decizii sau sa semnati documente importante, va sfatuim sa mai asteptati cateva zile. S-ar putea sa aveti o controversa cu partenerul de viata intr-o chestiune financiara. Pentru a evita tensionarea relatiei, va recomandam sa fiti cat mai flexibil si sa dovediti ca sunteti dispus sa faceti concesii de dragul bunei intelegeri.

Săgetător
Se pare ca aveti o agenda foarte incarcata. Ar fi bine sa acordati prioritate sarcinilor de la locul de munca sau obligatiilor pe care vi le-ati asumat fata de partenerii de afaceri. Proiectele personale suporta amanare. Este o zi buna pentru a medita la o neintelegere cu persoana iubita. Va sfatuim sa evitati speculatiile si castigurile nemuncite, pentru ca se pot dovedi inselatoare.
Capricorn
Inainte sa renegociati un contract sau o intelegere, va sfatuim sa verificati daca partenerul este multumit de ceea ce ati realizat pana acum. In caz contrar, exista riscul sa va alegeti cu pierderi pe termen lung. In plan sentimental, s-ar putea sa aveti ocazia sa lamuriti o chestiune la care va ganditi de ceva timp. Incercati sa va destindeti si sa va detasati de problemele cotidiene!

Vărsător
In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti indispus din cauza unei probleme sentimentale. La locul de munca, aveti sanse sa reusiti tot ce v-ati propus, cu ajutorul unui coleg mai experimentat. Evitati speculatiile de orice fel si nu va izolati de prieteni!

Peşti
Astazi este posibil sa fiti confuz si nerealist, iar ideile dumneavoastra sa fie gresit intelese de cei din jur. Atentie la tendinta de a va ocupa de mai multe lucruri in acelasi timp! Riscati sa sariti peste etape importante si sa fiti nevoit sa refaceti totul. Azi nu este indicat sa va ocupati de afaceri sau investitii, fiindca este posibil sa luati decizii gresite si sa iesiti in pierdere.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Trăiri câineşti
Staţiunea Tg. Ocna – prizoniera primarului Silochi
Ioan Rotundu
O întâlnire emoţionantă după 54 de ani
Ioan Rotundu
Tg. Ocna – ştrandul Salinei (II)
Ioan Rotundu
Tg. Ocna – ruinele şi biserica primarului Şilochi (III)
Ioan Rotundu
Tg. Ocna – cum Ianche i-a 7falimentat pe Tache şi Cadâr (IV)
Ioan Rotundu
Mizeria morală şi profesională a prim-procurorului Raluca Stâncescu
Ioan Rotundu
Botoșani: Prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunal, Raluca Stăncescu - reținută pentru fapte de corupție
Afaceri ciudate intre prim procurorul Raluca Stancescu, seful DGA Botosani si o familie de rromi
Catrenul săptămânii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog