Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Editorial
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1026
De la 07 Ianuarie 2003
123124597
pnl

Horoscopul zilei de 22.09.2017

  • 21 September 2017, 23:00
Berbec
Este momentul sa va concentrati asupra treburilor casnice, chiar daca ati prefera o iesire cu prietenii. Intuitia va ajuta sa rezolvati probleme dificile, dar eastrolog.ro va sfatuieste sa tineti cont si de sfaturile partenerului de viata. In a doua parte a zilei un prieten v-ar putea cere ajutorul intr-o problema de sanatate.

Taur
4 In contextul astral al zilei de azi, este de asteptat sa fiti intr-o forma intelectuala excelenta. Relatiile cu cei din jur ar trebui sa decurga fara dificultati. Sunteti dispus sa le ascultati problemele si sa le oferiti sfaturi. Este recomandabil sa nu faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le puteti respecta. Dupa-amiaza s-ar putea sa fiti invitat la o intrunire cu persoane apropiate.

Gemeni
Puteti sa incepeti o afacere sau sa faceti planuri cu privire la o investitie pe termen lung. Prietenii si partenerul de viata va sustin. Este o zi favorabila in plan profesional, dar este recomandabil sa evitati speculatiile. Aveti rabdare! Satisfactiile vor aparea curand.

Rac
In prima parte a zilei, partenerul de viata va apreciaza ideile originale. Este de asteptat sa aveti un randament foarte bun in plan profesional sau in afaceri si aveti sanse sa terminati tot ce ati inceput. S-ar putea sa intampinati mici dificultati financiare. Nu este cazul sa va ingrijorati, puteti conta pe ajutorul unei persoane mai in varsta.

Leu
Este o zi buna pentru a incepe activitati noi, mai ales in casa. Ar fi bine sa teminati mai intai activitatile deja incepute. Capacitatea de comunicare este excelenta si va ajuta sa legati cu usurinta noi relatii de prietenie. Va sfatuim sa nu luati decizii importante de unul singur.

Fecioară
S-ar putea ca anumite dificultati din relatiile parteneriale sa va afecteze randamentul intelectual. Daca reusiti sa va concentrati, aveti posibilitatea sa obtineti mici castiguri financiare. Fiti prudent si ascultati sfaturile celor din jur!

Balanţă
Este o zi buna pentru a face schimbari importante in plan profesional sau in afaceri, pe care le pregatiti de ceva timp. Aveti sanse sa va afirmati pe plan social. De asemenea, sunt favorizate studiile si calatoriile. Va sfatuim sa va exprimati clar fata de partenerul de viata, ca sa nu fiti inteles gresit.

Scorpion
Astazi aveti un simt practic deosebit si puteti sa demarati o afacere profitabila. S-ar putea ca un prieten sa va propuna o colaborare pe termen lung. Va sfatuim sa va ganditi serios si sa nu va grabiti sa acceptati, chiar daca propunerea este foarte tentanta. Este recomandabil sa nu luati hotarari sub impulsul momentului, pentru ca s-ar putea sa regretati.

Săgetător
Este o zi favorabila realizarilor deosebite pe plan social si in ceea ce priveste castigurile materiale. Profitati de acest context favorabil! S-ar putea ivi ocazia sa plecati intr-o calatorie. Va sfatuim sa nu refuzati, pentru ca v-ar putea prilejui o realizare frumoasa in plan profesional sau in afaceri.

Capricorn
Parcurgeti o perioada favorabila din toate punctele de vedere si va simtiti in forma. Aveti ocazia sa obtineti castiguri financiare nesperate si sa va afirmati in societate. Relatiile cu partenerul de viata ar trebui sa fie armonioase, ceea ce va asigura confortul psihic. Eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti cumpatat si sa nu va asumati riscuri.

Vărsător
Sunteti in forma si va adaptati cu usurinta la situatii noi. Aveti ocazia sa rezolvati diverse probleme personale sau ale familiei. Mai mult, aveti sanse sa ii ajutati si pe cei din jur. Este o zi buna pentru comunicarea cu prietenii si familia. Aveti grija sa nu transformati dialogul in monolog!

Peşti
In prima parte a zilei puteti rezolva anumite probleme financiare de care nu v-ati putut ocupa in ultima perioada. Dupa-amiaza s-ar putea sa vi se propuna colaborarea intr-o afacere profitabila. Va recomandam sa o analizati cu atentie, pentru ca sunt sanse sa va aduca beneficii importante, care sa va redreseze bugetul


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Condamnare dorită
Fondul Proprietatea vinde 2,5% din OMV Petrom pentru 400 mil. lei si va ramane cu o participatie de 10%
Augustin Lazar: Este un impas al Inspectiei Judiciare
Este fara precedent ca inspectorii judiciari sa se inregistreze intre ei
Dragnea vrea mai multe intalniri cu Iohannis:
"Cred ca trebuie sa facem un calendar, un obicei din a ne intalni. Din partea noastra nu este nicio rezerva"
Vremea se raceste in toata tara, temperaturile vor fi mai reduse decat de obicei in aceasta perioada
Capcana lui Dragnea întinsă preşedintelui Iohannis
Ioan Rotundu
Botoşani: Bani pentru incluziunea socială a romilor
Starea şomajului la nivelul judeţului Botoşani
Broboane mari de transpiraţie pe fruntea „docentului” Ionică Nechifor
Ioan Rotundu
Cazul Iulian Vlas sau când stânga justiţiei nu vrea să ştie ce-a hotărât dreapta
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog