Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Administraţie
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
23950
De la 07 Ianuarie 2003
122909599

Horoscopul zilei de 22.11.2017

  • 21 November 2017, 23:00
Berbec
Azi sunt favorizate calatoriile in interes profesional sau de afaceri. Dupa-amiaza aveti ocazia sa rezolvati o problema sentimentala care va framanta de ceva timp. Pe plan financiar, se pare ca parcurgeti o perioada mai dificila. Va sfatuim sa aveti rabdare, fiindca sunt sanse ca situatia sa se imbunatateasca in curand.

Taur
4 Se intrevede o zi incarcata. Ca sa puteti rezolva tot ce v-ati propus pentru azi, va recomandam sa va organizati timpul cat mai eficient. Farmecul personal va poate ajuta sa rezolvati intr-o maniera diplomatica o situatie tensionata. Daca sunteti in cautarea unui nou loc de munca, astazi aveti sanse mari sa il gasiti.

Gemeni
Puteti obtine beneficii materiale importante, cu conditia sa va temperati spiritul critic. Ar fi bine sa dati dovada de stapanire de sine in discutiile cu prietenii si cu partenerul de viata, pentru a evita conflictele. Spre seara s-ar putea sa primiti vizita unei persoane apropiate care va da o veste buna in legatura cu o calatorie.

Rac
Dificultatile financiare cu care v-ati confruntat in ultima vreme va ofera o motivatie suplimentara pentru a munci cu perseverenta. La locul de munca sau in afaceri sunt sanse sa aveti realizari importante, care va vor aduce in curand si satisfactii materiale. Chiar daca va simtiti in forma si plin de energie, va recomandam sa fiti prudent si sa nu neglijati odihna.

Leu
Azi sunt favorizate calatoriile in interes profesional sau de afaceri. Dupa-amiaza aveti ocazia sa rezolvati o problema sentimentala care va framanta de ceva timp. Pe plan financiar, se pare ca parcurgeti o perioada mai dificila. Va sfatuim sa aveti rabdare, fiindca sunt sanse ca situatia sa se imbunatateasca in curand.

Fecioară
Este o zi buna pentru a face schimbari in casa. Puteti sa incepeti lucrari de reparatii, reamenajari, zugravit etc. La nevoie, puteti sa apelati la ajutorul prietenilor. S-ar putea ca o persoana mai in varsta sa va enerveze cu sugestiile sale insistente si sa ajungeti la discutii aprinse

Balanţă
Este un moment favorabil pentru a incepe sa puneti in aplicare un proiect menit sa va ajute sa va afirmati in plan profesional. Sunt sanse sa obtineti si beneficii materiale, cu conditia sa aveti rabdare. Relatiile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri ar trebui sa fie foarte bune. Va sfatuim sa profitati de acest context favorabil, dar sa nu fortati lucrurile si sa aveti rabdare.

Scorpion
In plan profesional sau in afaceri este o zi buna pentru a va ocupa de probleme delicate. Aveti sanse sa finalizati o lucrare inceputa cu mai mult timp in urma. Astazi puteti rezolva mai usor decat de obicei diverse probleme de natura financiara. Aveti grija sa va respectati promisiunile!

Săgetător
Aveti ocazia sa va afirmati in societate si sa obtineti castiguri financiare. La locul de munca sau in afaceri este foarte posibil sa fiti apreciat de superiori sau de parteneri pentru ingeniozitatea si ambitia de care dati dovada. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu puneti la suflet barfele unei femei din anturaj.

Capricorn
In cursul diminetii este posibil sa aflati ca va trebui sa faceti o calatorie in interes profesional sau de afaceri. Este o zi buna pentru negocieri, pentru prezentarea unor proiecte noi si pentru activitati de promovare a produselor sau serviciilor proprii. A doua parte a zilei este favorabila intrunirilor cu persoane apropiate. Eastrolog.ro va recomanda sa profitati de ocazie, pentru ca sunt sanse sa va faceti noi prieteni.

Vărsător
Azi s-ar putea ivi ocazia de a obtine venituri suplimentare dintr-o colaborare. Aveti posibilitatea sa finalizati o lucrare dificila, cu mai putin efort decat v-ati asteptat. Va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel. In caz contrar, riscati sa pierdeti mult.

Peşti
Daca vi se propune un nou loc de munca, va sfatuim sa nu va grabiti sa refuzati. Astazi sansa este de partea dumneavoastra. Este posibil ca o persoana apropiata sa va sugereze o idee buna pentru activitatea profesionala sau pentru afaceri. Ar fi bine sa o discutati si cu partenerul de viata. Seara este favorabla intrunirilor cu prietenii


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Educaţie postdecembristă
Madridul, dispus sa permita Cataloniei sa-si stranga singura taxele, dupa modelul Tarii Bascilor
Calendarul adoptarii legilor justitiei.
Proiectul de lege ar putea trece miercuri de comisia speciala. Cand vor fi votate in Parlament
Investitori: E foarte ușor să pierzi forța de muncă din IT,
piața a fost adusă la punctul de fierbere
CSM a aprobat raportul Inspectiei Judiciare de dupa controlul la Parchetul General
. S-a apreciat ca managementul PG a fost eficient - surse
Cum manipuleaza presa rusa declaratiile lui Basescu in Moldova despre sustinatorii lui Dodon
Dumitru Costin: BNS va organiza pe 12 decembrie un miting de protest
fata de modificarea Codului Fiscal si a legilor justitiei
Asteroidul detectat in octombrie este intr-adevar un vizitator din alt sistem solar
DNA a pus sechestru asigurator de peste 127 milioane de lei pe averea lui Liviu Dragnea
Liviu Dragnea a fost marti la DNA, unde a fost instiintat de sechestrul pus pe avere
. Seful PSD, intampinat de sustinatori, inclusiv parlamentari PSD, dar si de contestatari ce l-au huiduit si i-au strigat "Demisia"
Vechi şi noi nelegiuiri ale poliţistului Romică Gorgan
Ioan Rotundu
Scenariul suspendarii presedintelui Iohannis. Sperietoare sau plan real?
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog