Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
12754
De la 07 Ianuarie 2003
122898403

Horoscopul zilei de 24.01.2018

  • 23 January 2018, 23:00
Berbec
In prima parte a zilei s-ar putea sa deveniti irascibil si exista riscul sa ii dati partenerului de viata o replica nejustificat de dura, pe care o veti regreta mai tarziu. Daca va urcati la volan, ar fi bine sa tineti cont de faptul ca riscul de accidente este sporit. Este indicat sa fiti foarte precaut si sa nu raspundeti la eventualele provocari ale altor soferi. In contextul astral tensionat de azi, va sugeram sa amanati intalnirile de afaceri.

Taur
La locul de munca sau in afaceri, este foarte posibil sa survina evenimente neprevazute, care determina diverse intarzieri si amanari. Ar fi bine sa nu contati pe finalizarea unei tranzactii sau a unei negocieri programate pentru azi. Daca aveti de luat decizii dificile, puteti sa va bazati pe intuitie.

Gemeni
Se intrevede o zi destul de buna in plan profesional, cu conditia sa va temperati tendinta de fi excesiv de critic cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Ar fi bine sa fiti cat mai diplomat cu prietenii si cu partenerul de viata, pentru a evita sa se ajunga la cearta. Spre seara este posibil sa va intalniti cu o ruda mai in varsta, care va da o veste buna.

Rac
In prima parte a zilei este posibil sa faceti cateva drumuri scurte. Aveti posibilitatea sa rezolvati atat probleme profesionale, cat si personale. S-ar putea sa deveniti irascibil si sa aveti reactii exagerate. Va sfatuim sa fiti precaut, mai ales daca va aflati la volan, pentru ca exista riscul sa fiti implicat intr-un accident. Este indicat sa evitati discutiile in contradictoriu si sa nu va sustineti punctul de vedere cu incapatanare.

Leu
In plan profesional sau in afaceri este posibil sa fiti nemultumit din cauza ca rezultatele muncii depuse in ultima vreme nu sunt la inaltimea asteptarilor. Eastrolog.ro va sfatuieste sa aveti rabdare si sa va temperati tendinta de a provoca discutii in contradictoriu cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. In a doua parte a zilei, partenerul de viata v-ar putea face o surpriza placuta.

Fecioară
In contextul astral dificil al zilei de azi, este posibil sa deveniti irascibil, riscand sa tensionati relatiile cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri. Daca trebuie sa conduceti masina, va sfatuim sa fiti foarte atent si precaut, fiindca riscul de a fi implicat intr-un accident este mult mai mare decat in alte zile. In relatiile cu prietenii si cu familia, este indicat sa dati dovada de flexibilitate si sa evitati discutiile in contradictoriu, pentru ca se poata ajunge usor la cearta.e

Balanţă
In plan profesional sau in afaceri, este posibil sa deveniti nerabdator si sa va propuneti sa finalizati cat mai repede un proiect inceput cu cateva zile in urma. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va grabiti, pentru ca riscati sa luati decizii neinspirate si sa faceti greseli costisitoare. Este recomandat sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata, pentru ca azi exista riscul sa se transforme in cearta. Daca va ganditi sa faceti o calatorie, ar fi bine sa o amanati.

Scorpion
La locul de munca sau in afaceri, este posibil ca relatiile cu colegii sau cu partenerii sa fie incordate din cauza unor neintelegeri. Ar fi bine sa amanati discutiile si deciziile importante si sa va ocupati de chestiuni de rutina. Inainte de a face promisiuni familiei, va recomandam sa va analizati cu obiectivitate posibilitatile financiare.

Săgetător
Este de asteptat sa va simtiti in forma si plin de energie. Aveti sanse mari sa realizati tot ce v-ati propus pentru azi. Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri. Este o zi favorabila comunicarii cu persoanele mai tinere si cu copiii. Va sfatuim sa nu faceti promisiuni decat daca sunteti sigur ca le puteti respecta.

Capricorn
Un prieten v-ar putea propune o colaborare sau asocierea intr-o afacere promitatoare. Va recomandam sa nu luati o decizie astazi. Puteti sa va ocupati de diverse probleme din camin si sa terminati activitati incepute mai demult. Ar fi bine sa tineti cont de dorintele partenerului de viata si sa nu va opuneti ideilor si initiativelor familiei.

Vărsător
In prima parte a zilei este posibil sa nu va simtiti in cea mai buna forma fizica si intelectuala, probabil din cauza oboselii acumulate in ultima vreme. Este recomandabil sa amanati deciziile importante in activitatea profesionala sau in afaceri si sa va limitati la activitati de rutina. Ar fi bine sa evitati eforturile intense si calatoriile lungi.

Peştii
Este posibil sa resimtiti o stare de iritare si sa aveti tendinta de critica pe toata lumea. Daca vreti sa nu stricati relatiile cu cei din jur, ar fi bine sa fiti cat mai diplomat si sa nu va grabiti sa faceti afirmatii pe care le-ati putea regreta mai tarziu. Azi este de preferat sa nu incheiati niciun fel de contract sau tranzactie, fiindca exista riscul sa va scape detalii importante si sa iesiti in pierdere. Va recomandam sa fiti mai atent la problemele partenerului de viata.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Teodor Balş, botoşăneanul care s-a opus Unirii Principatelor
Ioan Rotundu
Dancila, despre primele masuri pe care le va lua ca premier:
Codurile economic si administrativ, legile invatamantului si pensiilor
Consiliul Concurentei a sanctionat cu 2,8 milioane lei Camera Notarilor Publici Suceava
si 72 de notari publici din Suceava si Botosani
Inspectia Judiciara a cerut de la Comisia de ancheta pentru alegerile din 2009 raspunsurile date de Kovesi
atunci cand a refuzat sa vina la audieri
Iohannis, laude pentru protestatari: "Acesti oameni sunt de admirat"
Cum este viata in Oimiakon, satul siberian unde temperaturile au coborat sub -67 de grade
Mi-ar fi placut ca partidele din Opozitie sa fi discutat intre ele inainte de consultarile privind desemnarea premierului
Celebra Declaratie 600 va fi radical schimbata.
Sau nu va mai fi deloc. Misa, Finante: Analizam introducerea regularizarii, a stopajului la sursa (acolo unde se poate) dar si renuntarea la plata cotributiilor de sanatate pentru alte venituri decat salariile
Iohannis: Nu exista temei pentru o suspendare a presedintelui.
Trebuie sa eliminam acest lucru din discutia publica
Bancul zilei: Originea unei formule de salut S
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog