Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3213
De la 07 Ianuarie 2003
122888862

Horoscopul zilei de 24.04.2018

  • 23 April 2018, 23:00
Berbec
Se pare ca sunteti nemultumit de tot ce se petrece in jur si aveti tendinta sa criticati pe toata lumea. Va sfatuim sa va temperati spiritul critic, pentru ca riscati sa fiti considerat arogant. Nu este exclus sa intampinati dificultati in relatiile sentimentale. Dupa-amiaza s-ar putea sa aflati ca o ruda din alta localitate urmeaza sa va faca o vizita.

Taur
In prima parte a zilei s-ar putea sa va simtiti lipsit de energie si sa nu puteti termina o lucrare inceputa mai demult. Nu este exclus sa primiti reprosuri din partea colegilor si chiar sa apara tensiuni la locul de munca. strolog.ro va recomanda sa nu provocati discutii in contradictoriu, pentru ca riscati sa va complicati situatia. Ar fi bine sa va odihniti mai mult.

Gemeni
Este posibil sa fiti indispus din cauza unor dificultati intampinate in plan sentimental. Relatiile cu prietenii pot avea de suferit daca ii evitati. In schimb, va recomandam sa va dedicati activitatilor casnice precum reparatiile, mutarea mobilei, zugravit etc., fiindca aveti sanse mari de reusita. In tot ceea ce faceti azi, puteti sa va bazati pe intuitie.

Rac
Se pare ca resimtiti o stare generala de nemultumire si aveti tendinta sa va enervati din orice. Va irita glumele celor din jur si va aprindeti usor, fie pentru ca partenerul de viata a cheltuit prea mult, fie pentru ca nu gasiti un obiect etc. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va stapaniti tendinta de a exagera si sa va pastrati calmul.

Leu
La locul de munca sau in afaceri, un coleg sau un asociat v-ar putea da o veste in urma careia sunteti nevoit sa va schimbati programul stabilit pentru azi. Starea de confuzie pe care o resimtiti este trecatoare, asa ca nu este cazul sa va ingrijorati. Va recomandam sa evitati calatoriile lungi. Daca nu aveti incotro, fiti atent la bagaje si la acte, pentru ca exista riscul sa le uitati pe undeva!

Fecioară
S-ar putea sa aveti divergente cu partenerul de viata din cauza ca nu sunteti de acord cu schimbarile pe care doreste sa le faca in casa. Pentru a evita o cearta, e-astrolog.ro va recomanda sa tineti seama si de dorintele familiei. Ar fi bine sa evitati eforturile fizice si intelectuale intense si sa va odihniti mai mult.

Balanţă
Este posibil sa intampinati dificultati in plan financiar si in relatia cu persoana iubita. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa va inarmati cu rabdare. Pentru a depasi mai usor acest moment dificil va sfatuim sa tineti cont de sfaturile prietenilor apropiati si ale rudelor. Ar fi bine sa va gasiti timp penru o activitate relaxanta.

Scorpion
In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti indispus din cauza amanarii unei intalniri de afaceri in care v-ati pus mari sperante. Va sfatuim sa va temperati nervozitatea, fiindca altfel puteti ajunge in situatii neplacute. Ca sa evitati tensionarea relatiei cu persoana iubita, ar fi bine sa va stapaniti starea de nervozitate si sa evitati subiectele delicate, care ar putea conduce la cearta.

Săgetător
In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti dezamagit din cauza ca un coleg de munca sau un partener de afaceri incearca sa va discrediteze. Ar fi bine sa va concentrati asupra problemelor importante sau urgente pe le aveti de rezolvat astazi. Relatiile cu persoana iubita sunt foarte bune, ceea ce va mentine moralul ridicat.

Capricorn
S-ar putea sa va afecteze lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri si va pierdeti increderea in el. Eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti prudent in tot ce faceti. Ar fi bine sa amanati eventualele decizii privind investitiile. In a doua parte a zilei o persoana apropiata v-ar putea ruga sa ii dati o mana de ajutor intr-o problema de sanatate.

Vărsător
Dimineata s-ar putea sa fiti indispus dupa ce aflati ca o persoana apropiata are probleme de sanatate. Se pare ca astazi nu va puteti concentra prea bine, asa ca eastrologul va recomanda sa amanati luarea deciziilor importante. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu o persoana mai in varsta.

Peştii
In prima parte a zilei este posibil ca o ruda mai tanara sa va ceara un imprumut. Se pare ca este vorba despre cheltuieli necesare in legatura cu o activitate educativa. Eastrolog.ro va sugereaza sa amanati eventualele negocieri si luarea deciziilor importante in plan profesional sau in afaceri. Spre seara s-ar putea sa aflati ca o persoana apropiata urmeaza sa faca o calatorie in strainatate


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Educaţia bunei purtări
Sorina Pintea: "Legea vaccinării trebuie să reprezinte o prioritate.
Avem nevoie de un cadru legislativ pentru binele copiilor noștri"
În Olanda încep testele cu trenuri de marfă semi-autonome
ce se deplasează cu intervenţii minime din partea mecanicilor
Sorina Pintea: "Legea vaccinării trebuie să reprezinte o prioritate.
Avem nevoie de un cadru legislativ pentru binele copiilor noștri"
Ministerul Muncii: În februarie aveam 5,03 milioane de pensionari/Pensia medie-1072 lei
Klaus Iohannis: Am decis să încerc o mediere între guvern și BNR, îi voi invita la Cotroceni
Hărțuirea stradală, pedepsită cu amenzi de până la 100.000 lei - proiect adoptat de Senat
Românii, cei mai triști oameni din UE
Iohannis, despre mutarea ambasadei la Ierusalim:
I-am explicat doamnei Dăncilă câteva lucruri, în final cred că a înțeles un pic mai bine care sunt problemele / Cine ar forţa o astfel de decizie ar da cu piciorul la peste jumătate de secol de diplomaţie serioasă
Amenzi de până la 2000 lei pentru cei care scot afară din spații publice mame care alăptează
Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au semnat o declarație de cooperare
cu țările care urmează la Președinția Consiliului UE, după România
Ziua dăruirii sau ziua pomenilor electorale
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog