Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6458
De la 07 Ianuarie 2003
122866525

Horoscopul zilei de 24.05.2016

  • 23 May 2016, 23:00
Berbec
Va recomandam sa nu va ocupati astazi de afaceri, pentru ca exista riscul sa apara evenimente neprevazute. S-ar putea sa aflati despre decesul unei rude. Aveti de facut mai multe drumuri scurte si sunteti nevoit sa faceti cheltuieli mari. Daca nu va ajung banii, puteti sa apelati la prieteni.

Taur
Prietenii va invita sa petreceti dupa-amiaza impreuna. Relatiile cu persoana iubita s-ar putea sa se tensioneze spre seara, cand aveti pareri diferite in legatura cu plecarea acasa. Aveti tendinta de a reactiona impulsiv. Incercati sa fiti mai intelegator!

Gemeni
Se pare ca aveti dificultati de comunicare, ceea ce va poate afecta relatiile sentimentale si contactele sociale. S-ar putea sa va simtiti obosit si sa nu aveti chef sa va intalniti cu prietenii. Nu este exclus sa refuzati chiar sa iesiti impreuna cu persoana iubita. Va sfatuim sa nu refuzati dialogul cu cei din jur, pentru a nu fi inteles gresit.

Rac
Va pregatiti pentru un concediu mult asteptat. Va recomandam sa tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta din familie. Spre seara sunteti invitat la o petrecere. Ar fi bine sa refuzati, pentru a fi odihnit maine dimineata. Verificati-va inca o data bagajele si actele!

Leu
Aveti succes in activitatile legate de camin. Daca trebuie sa plecati intr-o calatorie, va sfatuim sa o amanati, pentru ca sunteti predispus la accidente. Va recomandam sa va ascultati intuitia si sa nu cedati insistentelor celor din jur.

Fecioară
Se pare ca astazi stati mai bine cu banii si planuiti sa plecati intr-o calatorie la rude. Asigurati-va ca le veti gasi acasa! Dupa-amiaza s-ar putea sa nu va simtiti prea bine. Nu este cazul sa va ingrijorati. Totul se rezolva cu un tratament scurt si cu putin regim. Maine va veti simti mult mai bine.

Balanţă
Dimineata sunteti foarte prins cu probleme de afaceri urgente. S-ar putea sa va ocupati mai putin de familie, motivand ca nu aveti timp. Dupa-amiaza, atmosfera de acasa ar putea fi mai tensionata, dar spre seara totul revine la normal. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa nu neglijati odihna.

Scorpion
Dimineata nu va puteti respecta programul din cauza unei probleme de sanatate. Dupa-amiaza s-ar putea sa primiti o veste legata de o mostenire. Va sfatuim sa nu va faceti planuri pana cand nu va vedeti cu banii in mana.

Săgetător
Reusiti sa terminati un proiect important si va ganditi deja la urmatorul, spre nemultumirea intregii familii. Va sfatuim sa va temperati dorinta de a munci continuu. Acordati mai multa atentie celor din jur! Astfel, veti reusi sa nu stricati relatiile cu partenerul de viata.

Capricorn
Sunteti nemultumit si irascibil din cauza unei afaceri nereusite. Nu este cazul sa va descarcati nervii acasa. Mai bine incercati sa descoperiti cauzele esecului! Va sfatuim sa va calmati si sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata. Dupa-amiaza reusiti sa va relaxati la o intalnire cu prietenii.

Vărsător
S-ar putea sa aveti discutii cu persoana iubita, care va reproseaza lipsa de afectivitate si faptul ca acordati prea multa importanta afacerilor. Va sfatuim sa nu mai alergati dupa bani si sa aveti ochi si pentru cei din jur. Ar fi bine sa va odihniti si sa va deconectati de grijile cotidiene.

Peşti
S-ar putea sa judecati gresit initiativele unui partener de afaceri si sa va certati. Va recomandam sa discutati calm si sa analizati impreuna toate problemele, altfel riscati sa rupeti relatiile. Dupa-amiaza va viziteaza un prieten bun, care va ajuta sa treceti mai usor peste problemele cu care va confruntati.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: D’ale scheleţilor
Luptă crâncenă între cele două tabere politice la Mileanca.
Se prescriu surprinzator de mult medicamente mai scumpe, nu variantele lor mai ieftine
Tariceanu si Ponta depun un proiect de lege impreuna privind asigurarea unui proces echitabil
Lucian Boia: Strania istorie a comunismului romanesc (si nefericitele ei consecinte)
Consiliul Concurentei sustine ideea liberalizarii mai rapide a preturilor la gazele furnizate consumatorilor casnici
Tariceanu: Imi rezerv posibilitatea de a sesiza Curtea Constitutionala pe Ordonanta privind modificarea Codurilor penale
Arabia Saudita, intr-un cerc financiar vicios, banii continua sa se scurga din tara.
Evenimentul de tip lebada neagra ce ar putea duce petrolul la 25$/baril
HP, unul dintre gigantii IT-ului mondial, urmarit penal de DNA,
alaturi de Vasile Ciurchea si Irinel Popescu, fosti sefi ai CNAS. Compania e acuzata ca ar fi incasat ilegal aproape 17 milioane euro in contractul pentru informatizare
Troica care protejează corupţia contraatacă
Ioan Rotundu
Baronul de Suharău pare să fie într-o mare derută
Ce năstruşnicii mai promite Portariuc botoşănenilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog