Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13863
De la 07 Ianuarie 2003
122899512

Horoscopul zilei de 25.04.2017

  • 24 April 2017, 23:00
Berbec
Sunteti tentat sa amanati o vizita programata pentru azi, cu riscul sa tensionati relatiile cu partenerul de viata. S-ar putea sa fiti indispus din cauza unui esec in afaceri. Pastrati-va calmul si limitati-va la activitati de rutina, care va solicita mai putin!

Taur
4 Se pare ca sunteti preocupat de problemele financiare si aveti tendinta sa neglijati relatiile sentimentale. Nu este exclus ca partenerul de viata sa va reproseze acest lucru. Dupa-amiaza s-ar putea sa fiti invitat la o petrecere. Daca reusiti sa va detasati de problemele cotidiene, va veti simti foarte bine.

Gemeni
Astazi aveti tendinta de a fi mai putin comunicativ si ar fi bine sa amanati intalnirile de afaceri. Nu este momentul sa luati decizii importante in domeniul profesional, pentru ca riscati sa fie neinspirate. Va sfatuim sa va dedicati unor activitati relaxante si sa acordati mai multa atentie partenerului de viata.

Rac
Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin, cu conditia sa va organizati bine timpul. Este recomandabil sa amanati deciziile importante in afaceri. Aveti posibilitatea sa petreceti seara in familie. Incercati sa va relaxati!

Leu
Azi capacitatea dumneavoastra creativa este mult sporita si va poate ajuta sa rezolvati cu usurinta probleme profesionale si de afaceri. Relatiile sentimentale pot fi foarte bune daca va stapaniti tentatia de a-i face reprosuri persoanei iubite.

Fecioară
In prima parte a zilei aveti tendinta de a fi cu capul in nori. Este recomandat sa va limitati la activitati de rutina si sa evitati sa luati decizii importante. Ati face bine sa va cantariti cu atentie cuvintele, fiindca exista riscul sa jigniti o persoana mai in varsta din familie.

Balanţă
Se pare ca aveti probleme pe plan sentimental si deveniti irascibil. Pastrati-va calmul si nu va grabiti sa replicati! Sfaturile prietenilor va pot fi foarte utile daca va temperati orgoliul si incapatanarea.

Scorpion
Este posibil sa survina evenimente neasteptate care va dau programul peste cap. Se pare ca sunteti nevoit sa plecati intr-o calatorie in interes profesional, anuntata in ultimul moment. Partenerul de viata ar putea fi nemultumit de schimbarea de program. Cu calm si intelegere, puteti evita un conflict in familie.

Săgetător
O calatorie in interesul familiei ar putea fi pusa sub semnul intrebarii, din ratiuni financiare. Chiar daca aveti intentii bune si nu vreti decat sa reduceti cheltuielile, riscati sa va indispuneti partenerul de viata. S-ar putea ca explicatiile dumneavoastra sa nu fie suficient de convingatoare si sa fiti gresit inteles. Printr-o discutie sincera si constructiva, puteti gasi impreuna cea mai buna solutie.
Capricorn
In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti indispus din cauza unei decizii neinspirate a unui partener de afaceri in privinta unei investitii. Numai reactionand cu mult calm puteti sa evitati o cearta si sa gasiti o solutie eficienta. In a doua parte a zilei ar fi bine sa va relaxati si sa va detasati de problemele cotidiene, pentru a nu tensiona atmosfera din familie.

Vărsător
Se pare ca in ultima vreme ati facut eforturi serioase pentru a gasi noi surse de venituri, iar acum resimtiti oboseala acumulata. Va sfatuim sa nu fortati lucrurile si sa aveti rabdare. Sunt sanse mari ca in curand sa vi se propuna colaborarea intr-o afacere rentabila. In aceasta perioada nu sunt recomandate speculatiile.

Peşti
In prima parte a zilei aveti tendinta sa fiti cam visator si sa neglijati problemele importante pe care le aveti de rezolvat. Nu este momentul sa incepeti activitati noi, pentru ca riscati sa luati decizii gresite. Ajutorul oferit de un prieten v-ar putea scuti de o incurcatura neplacuta.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Liviu Dragnea nu exclude infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta pentru referendumul din 2012
Avertismentul sefului gigantului chinez Alibaba, Jack Ma:
Lumea trebuie sa se pregateasca pentru decenii de durere, pe masura ce internetul schimba vechea economie
Pompier botoșănean plecat într-o nouă misiune extremă
Klaus Iohannis a promulgat legea prin care alocatia de sustinere a familiei nu mai e conditionata de plata impozitelor locale
Ungaria: Sentimentul antirusesc este in crestere
Plus: Cum si-a cerut public scuze un activist dupa ce a fost sunat de un cecen
Legea salarizarii unitare genereaza o migratie masiva a personalului calificat,
ingineresc indeosebi, din sectorul privat catre sectorul bugetar
Ungaria: Zeci de neveste ale unor politicieni din partidul premierului Orban au primit fonduri UE
Fostul presedinte bulgar: o organizatie rusa a lansat un atac cibernetic la alegerile bulgare din 2015
Tudorel Toader: "Astept cu mare interes decizia pilot a CEDO,
cu speranta ca judecatorii europeni nu se asteapta ca peste noapte noi sa fim cei mai buni"
Deputatii PSD si-au facut aplicatie de mobil pentru o "comunicare mult mai interactiva" pe initiative legislative
Victor Ponta, despre arestarea lui Sebastian Ghita:
Daca zice cineva ca ma ascund la Targu Jiu si eu nu plec de acolo, voiam sa ma gasiti
In prag de sezon estival 45% dintre unitatile de cazare din Constanta risca insolventa.
Care este situatia in alte judete - Studiu
DNA cere al treilea mandat de arestare pe numele lui Sebastian Ghita
Instanta suprema respinge contestatia lui Dragnea la condamnarea primita in dosarul 'Referendumul'
Decizia e definitiva
De ieri, mitul Dragnea începe a se destrăma
Ioan Rotundu
Bancul zilei: Când „opinia” nu-i acasă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog