Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
25438
De la 07 Ianuarie 2003
122885505

Horoscopul zilei de 27.04.2018

  • 26 April 2018, 23:00
Berbec
In prima parte a zilei, intuitia si simtul practic va ajuta sa luati decizii inspirate in activitatea profesionala. Daca vi se propune asocierea intr-o noua afacere, eastrolog.ro va recomanda sa nu va grabiti sa refuzati. Perspectivele par sa fie foarte promitatoare. Va sfatuim sa evitati discutiile aprinse si sa va relaxati mai mult.

Taur
Este posibil sa decideti sa amanati o calatorie lunga in interesul familiei, din cauza unor dificultati financiare. In plan profesional si in afaceri aveti posibilitatea sa puneti la cale proiecte ambitioase pe termen lung si sa luati o decizie buna pentru viitor. Relatiile cu persoana iubita ar trebui sa fie foarte bune. Va recomandam sa petreceti seara in mijlocul familiei.

Gemeni
Se intrevede o zi excelenta in plan profesional si in afaceri, cu discutii fructuoase si planuri de viitor bine concepute. Este o zi buna pentru a face investitii pe termen lung. Avand in vedere ca traversati o perioada favorabila, eastrolog.ro va sugereaza sa va ocupati de rezolvarea eventualelor probleme financiare delicate. Dupa-amiaza este posibil sa fiti in centrul atentiei intr-un grup de prieteni.

Rac
Aveti sanse mari de succes in activitatile desfasurate in camin, dar si la locul de munca sau in afaceri. Colegii si partenerii va apreciaza initiativele, dar va sfatuim sa nu va implicati in mai multe activitati simultan, pentru ca riscati sa nu finalizati nimic. Este o zi favorabila planurilor de viitor. Consultati-va si cu partenerul de viata!

Leu
Este o zi buna pentru a lua decizii importante in privinta relatiilor sentimentale si parteneriale. Chiar daca situatia financiara nu va satisface pe deplin, eastrolog.ro va recomanda sa nu va ingrijorati. Banii vor aparea la momentul oportun. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Fecioară
Intuitia va ajuta sa gasiti o metoda originala pentru a face schimbari importante in plan social. Pentru aceasta, s-ar putea sa fiti nevoit sa faceti un compromis cu ceilalti membri ai familiei, dar si cateva drumuri scurte impreuna cu un prieten. Va sfatuim sa profitati de acest context astral favorabil, pentru ca puteti obtine satisfactii majore in viitorul apropiat.

Balanţă
Puteti sa faceti planuri de viitor in legatura cu o afacere pe care intentionati sa o demarati impreuna cu o persoana apropiata. In partea a doua a zilei este posibil sa incasati o suma importanta de bani dintr-o colaborare. Eastrolog.ro apreciaza ca puteti avea un succes deosebit in activitatile intelectuale si in societate.

Scorpion
Este posibil sa intampinati dificultati pe plan sentimental si sa fiti nevoit sa luati o decizie importanta. In plan profesional si in afaceri puteti sa faceti proiecte de viitor si sa va puneti in aplicare cunostintele teoretice si experienta. Aveti sanse sa obtineti beneficii considerabile. Va recomandam sa evitati speculatiile financiare.

Săgetător
Este o zi favorabila realizarilor in plan profesional si relational, dar eastrolog.ro va sfatuieste sa aveti rabdare, pentru ca s-ar putea ca rezultatele sa nu apara imediat. Este posibil sa fiti nevoit sa faceti o scurta calatorie neplanificata. Pare sa fie o deplasare in interes de afaceri, care va ofera o sansa nesperata.

Capricorn
Se pare ca sunteti in forma si va puteti adapta cu usurinta la situatii noi. Aveti posibilitatea sa rezolvati cateva probleme ale familiei si chiar sa ii ajutati pe altii sa isi rezolve problemele. Este o zi favorabila comunicarii cu prietenii si cu membrii familiei. Nu exagerati cu sfaturile pe care le oferiti!

Vărsător
Se pare ca sunteti intr-o forma intelectuala deosebita, care va faciliteaza relatiile cu cei din jur. Sunteti capabil sa intelegeti foarte bine problemele celorlalti si sa le oferiti sfaturi utile. Eastrolog.ro va recomanda sa nu faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le veti putea respecta. Dupa-amiaza s-ar putea sa fiti invitat la o intrunire cu persoane apropiate.

Peştii
Chiar daca nu sunteti foarte multumit de situatia financiara, forma fizica si psihica excelenta va ajuta sa depasiti mai usor grijile de zi cu zi. In a doua parte a zilei este posibil sa faceti planuri pentru o calatorie in interesul familiei. Pentru a evita surprizele neplacute, eastrolog.ro va recomanda sa contati numai pe banii pe care ii aveti deja.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Calambur a la Mutu
Inalta Curte a contestat la Curtea Constituțională legea privind executarea pedepselor
SOV a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare în Dosarul Asociației Salariaților Petrom
Klaus Iohannis, despre „așa zisele” stenograme ale convorbirii cu Viorica Dăncilă:
Arată mai degrabă ce și-ar fi dorit PSD-iștii să se fi discutat
CR: Întreruperea cursului termenului prescripţiei răspunderii penale prin îndeplinirea "oricărui act de procedură" este neconstituţională
Iohannis despre vizita Dăncilă-Dragnea în Israel:
M-a îngrijorat secretomania în care s-a organizat această plecare. Premierul nu a avut niciun mandat, nu a vorbit în numele României
Times New Roman, reacție după amenda CNCD:
Rapiditate suspectă, urgența era doar la noi / Vom contesta în justiție \
Scrisoarea prezentată de Mihai Gâdea ca fiind „absolut devastatoare” pentru „statul paralel” pare un fals grosolan
Judecătoarea Maria-Cristina Ștef depusese plângere penală pentru fals în înscrisuri încă de săptămâna trecută
Iohannis, după ce s-a întrebat ce înțelegeri face Dragnea cu evreii:
Dacă cineva s-a simțit ofensat îmi cer scuze / Nu am folosit cu siguranță noțiuni peiorative
România făcută de râs în anul Centenarului Unirii
Ioan Rotundu
Viorica Dăncilă, în Israel: Ne-am dori mutarea ambasadei la Ierusalim, dar nu avem sprijinul tuturor părților
Liviu Dragnea: Da, am o relație foarte bună cu premierul israelian Benjamin Netanyahu.
Este asta o infracțiune? / Afirmațiile lui Iohannis sunt considerate antisemite / Am fost mult prea binevoitor cu președintele
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog