Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
12677
De la 07 Ianuarie 2003
122872744

Horoscopul zilei de 28.03.2018

  • 27 March 2018, 23:00
Berbec
Aveti posibilitatea sa luati o decizie importanta cu efecte benefice pe termen lung in ceea ce priveste armonia din relatia cu partenerul de viata. In a doua parte a zilei, o persoana apropiata v-ar putea face o surpriza sau un cadou. Ar fi bine sa petreceti seara in compania celor dragi. Puteti merge impreuna la un concert, la teatru, la film etc.

Taur
Se pare ca va doriti de ceva timp sa faceti o schimbare sau sa incepeti ceva nou intr-un domeniu creativ. Astazi ati putea avea ocazia sa va puneti in aplicare planurile. Se intrevede o zi incarcata, cu multe probleme de rezolvat. Este posibil sa nu stati prea bine la capitolul financiar, dar eastrolog.ro apreciaza ca nu este cazul sa va ingrijorati, pentru ca sunt sanse ca situatia sa se indrepte in scurt timp. Aveti posibilitatea sa petreceti o seara romantica impreuna cu persoana iubita.

Gemeni
Este o zi buna pentru a studia sau pentru a va documenta in domeniul dumneavoastra de activitate. O ruda mai in varsta ar putea incerca sa va tempereze dorinta de a obtine venituri prin metode care implica riscuri mari. Aveti tendinta sa va sacrificati tot timpul liber pentru interese materiale, neglijandu-va familia si prietenii. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie relatiei sentimentale.

Rac
In viata sociala si pe plan sentimental s-ar putea sa simtiti o schimbare in bine a atmosferei si a perspectivelor. Astazi sunt favorizate intalnirile cu persoane mai tinere, comunicarea cu persoana iubita si calatoriile. Se pare ca va doriti sa incepeti ceva nou. Acum ar fi un moment propice pentru a pune la cale o noua afacere. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va planificati cu atentie cheltuielile si investitiile.

Leu
Nu este o zi buna pentru a cumpara obiecte de valoare sau pentru a lua decizii in privinta investitiilor. Eastrolog.ro va sfatuieste sa evitati speculatiile si sa nu incercati sa obtineti beneficii necuvenite, pentru ca riscati sa aveti necazuri. In a doua parte a zilei se intrevede o intrunire cu prietenii sau cu rudele. Relatia cu persoana iubita va poate oferi mari satisfactii.

Fecioară
Se pare ca parcurgeti o perioada favorabila interactiunilor sociale si relatiilor de colaborare sau de parteneriat, de la cele profesionale sau de afaceri, pana la cele sentimentale. In a doua parte a zilei este posibil sa fiti invitat la o intrunire cu persoane apropiate si sa fiti nevoit sa va schimbati programul stabilit anterior.

Balanţă
Se pare ca in prima parte a zilei v-ati propus sa rezolvati o problema de familie care va preocupa de mai mult timp. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti cateva drumuri si cheltuieli neprevazute. Desi agenda zilei este incarcata si vi se pare ca nu va ajunge timpul, aveti sanse mari sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus. Va recomandam sa aveti grija de portofel, pentru ca exista pericolul sa ii pierdeti.

Scorpion
Se pare ca sunteti hotarat sa incepeti ceva nou. Este o zi favorabila activitatilor intelectuale si aveti ocazia sa va afirmati in societate. In a doua parte a zilei, cu prilejul unei intruniri, este posibil sa va remarce o persoana de sex opus. Va sfatuim sa dati dovada de prudenta. Puteti petrece seara impreuna cu persoana iubita. Un spectacol artistic urmat de o cina romantica nu ar fi o idee rea.

Săgetător
Astazi este posibil sa aiba loc schimbari benefice in viata dumneavoastra sentimentala. Aveti tendinta sa fiti foarte activ in plan social si s-ar putea ivi ocazia sa legati o noua relatie de prietenie. Nu este exclus ca aceasta relatie sa se dovedeasca foarte durabila. Spre seara este posibil sa aveti o mica problema de sanatate. Nu este cazul sa va ingrijorati, totul ar trebui sa revina la normal in scurt timp.

Capricorn
In prima parte a zilei este posibil sa va simtiti obosit si fara chef de munca. La locul de munca sau in afaceri, ar fi bine sa amanati deciziile importante si activitatile care necesita un efort deosebit. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va limitati la activitati de rutina. Spre seara s-ar putea sa va intalniti cu un prieten vechi, in compania caruia va recapatati buna dispozitie.

Vărsător
Dimineata s-ar putea sa incasati o suma importanta care vi se cuvine pentru o activitate prestata mai demult. Puteti sa va faceti planuri pentru o investitie, dar va sfatuim sa nu va grabiti sa luati o decizie. Astazi nu sunt recomandate calatoriile lungi. Ar fi bine sa va petreceti timpul liber impreuna cu persoana iubita. Incercati sa-i faceti o surpriza placuta!

Peştii
Desi se pare ca aveti un program destul de incarcat, aveti suficienta energie pentru a face fata tuturor problemelor. Sunteti hotarat sa perseverati pana depasiti toate obstacolele. Situatia financiara ar putea sa nu fie foarte buna in aceasta perioada, dar nici nu reprezinta o problema grava. A doua parte a zilei este favorabila comunicarii cu persoana iubita. Puteti petrece impreuna o seara deosebit de placuta.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Zgârcenie gastronomică
Dragnea: "Vreau să ne unim cu Moldova.
Vreau să fim împreună în Europa, dar ca o singură națiune"
Mesajul lui Klaus Iohannis la aniversarea unui secol de la unirea Basarabiei cu România:
Unul dintre momentele care definesc pentru totdeauna istoria și țin treze conștiințele
Presa sârbă: Documentele privind extrădarea lui Sebastian Ghiţă nu au ajuns încă la Înalta Curte din Belgrad
Deficitul crește puternic, la 0,59% din PIB, în primele două luni ale anului
Cum ni se schimba economia pe tăcute,
iar noi suntem ocupați cu false probleme
Primarul Nechita, un mafiot PSD aflat la mare ananghie
Candidații la CNSAS, validați fără audieri.
PSD a făcut scut în jurul lui Cazimir Ionescu, atunci când un deputat USR l-a întrebat despre dosarul Mineriadei
CSM va cere Comisiei Europene lămuriri despre documentul din 2012
prin care erau solicitate date cu privire la cauze penale
Ionuţ Dumitru: Avem un deficit neobişnuit pentru primele luni ale anului.
Îngrijorătoare sunt cheltuielile recurente
Fost director de cercetare Cambridge Analytica: Dan Mureșan a fost otrăvit în camera de hotel
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog