Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
17872
De la 07 Ianuarie 2003
122877939

Horoscopul zilei de 28.12.2016

  • 27 December 2016, 23:00
Berbec
La serviciu, sunteti incapatanat si colaborati greu cu colegii. Fiti mai flexibil! Dupa-amiaza s-ar putea sa suferiti o dezamagire sentimentala. Va recomandam sa acceptati ajutorul prietenilor.

Taur
Fiti mai precaut in afirmatii! Atitudinea unui partener de afaceri va nemultumeste si va determina sa deveniti impulsiv. Dupa-amiaza primiti o suma importanta de la o femeie mai in varsta. Partenerul de viata nu este de acord sa cumparati un obiect de valoare. Ca sa evitati un scandal, nu luati decizii la nervi!

Gemeni
Un coleg in care ati avut mare incredere va dezamageste profund. Va recomandam sa fiti prudent si sa nu incepeti discutii in contradictoriu cu cei din jur. Dorinta de independenta pe care o manifestati fata de prieteni ar putea sa va afecteze relatiile parteneriale.

Rac
O veste neplacuta in legatura cu o persoana apropiata va da peste cap tot programul. S-ar putea sa fiti nevoit sa plecati intr-o calatorie. Prietenii va apreciaza pentru ca ii ajutati la nevoie. Partenerul de viata va sustine. Nu neglijati odihna!

Leu
Dimineata s-ar putea sa fiti bulversat din cauza unor probleme de natura sentimentala. Va recomandam sa acordati mai mult timp activitatilor casnice. Puteti sa va ocupati de reparatii, reamenajari etc. Evitati discutiile in contradictoriu cu o rudenie care incearca sa-si impuna ideile.

Fecioară
Este posibil sa aveti o deziluzie in dragoste. Sunteti mai emotiv decat de obicei si va este greu sa va exprimati in mod deschis. Nu refuzati comunicarea! Ar fi bine sa va temperati orgoliul in relatiile cu prietenii, pentru ca riscati sa va treziti singur.

Balanţă
Va preocupa situatia financiara si aveti tendinta sa neglijati relatiile sentimentale. Riscati ca partenerul de viata sa va reproseze ca sunteti indiferent. Chiar daca nu stati prea bine cu banii, va sfatuim sa gasiti o cale de mijloc. Va sfatuim sa evitati speculatiile.

Scorpion
Un barbat mai in varsta va ajuta cu sfaturi si reusiti sa aplanati un conflict in familie. Nu incercati sa va rezolvati singur toate problemele! Astazi nu va puteti concentra prea bine. Va recomandam sa nu refuzati sprijinul unui prieten apropiat.

Săgetător
Dimineata sunteti indispus si comunicati mai greu cu anturajul si cu familia. Va recomandam sa va ordonati ideile. Spre seara s-ar putea sa fiti invitat la o petrecere. Aveti ocazia sa faceti cunostinta cu o persoana care va juca un rol important in viata dumneavoastra.
Capricorn
Se pare ca dimineata aveti mult de alergat, pentru a rezolva probleme legate de o mostenire. Dupa-amiaza va pregatiti pentru o calatorie lunga impreuna cu partenerul de viata. Aveti idei originale, care se pot materializa in scurt timp. Puteti face planuri de viitor, dar va sfatuim sa aveti rabdare.

Vărsător
S-ar putea sa vi se ofere un nou loc de munca sau sa fiti promovat. Mai multe responsabilitati, dar si castigurile sunt mai mari. Va recomandam sa va consultati cu partenerul de viata si sa cereti sfatul unei rude cu experienta.

Peşti
S-ar putea sa va loviti de probleme financiare. Nu este cazul sa va lasati demoralizat. Dupa-amiaza va surade norocul. Un fost coleg va propune o colaborare pe termen lung, din care puteti castiga bine. Partenerul de viata va reproseaza ca nu va ocupati indeajuns de cei tineri din familie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Scenariu lansat de Eugen Nicolicea:
Tehnic, il putem suspenda pe Iohannis in Parlament, punem guvernul, apoi revocam hotararea de suspendare si nu mai facem referendumul de demitere
Klaus Iohannis a respins propunerea PSD ca Sevil Shhaideh sa fie premier.
Presedintele nu a dat nici un motiv si a cerut o alta propunere de la PSD - ALDE
Tariceanu: Klaus Iohannis mi-a spus ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a nu numi un premier de la PSD
Vrea un razboi total
Probleme suplimentare cu Akram Shhaideh: fratii lui au legaturi cu regimul Assad
– printre motivele respingerii propunerii PSD
Dragnea, dupa ce Iohannis a respins varianta Shhaideh:
Vom lua o decizie maine-poimaine. Nu excludem suspendarea presedintelui Iohannis; el vrea sa fie suspendat ca sa se reinventeze
Unul din fratii lui Akram Shhaideh are interdictie de intrare in UE
Cum si-a obtinut sotul lui Sevil Shhaideh cetatenia romana
Kelemen Hunor: Ne place sau nu, presedintele Iohannis n-a facut altceva decat ce scrie in Constitutie
Nu exista motive pentru o suspendare
Bancul zilei: Regele tâmăiuţilor
Instanta suprema respinge cererea DNA de arestare preventiva a lui Sebastian Ghita
si mentine interdictia de a parasi tara
Turcan: Dragnea a blocat totul pentru un plan personal
- un interpus ca prim-ministru, cu riscuri majore pentru Romania
Ghinea (USR): Salutam decizia presedintelui Iohannis de a respinge nominalizarea PSD
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog