Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
20649
De la 07 Ianuarie 2003
122880716

Horoscopul zilei de 29.05.2017

  • 28 May 2017, 23:00
Berbec
Relatiile cu cei din jur si mai ales cu persoana iubita pot avea de suferit din cauza unor probleme de comunicare. Va recomandam sa fiti foarte atent cum va exprimati si sa-i ascultati pe ceilalti cu atentie si rabdare. Se pare ca va simtiti epuizat si nu sunteti dispus sa va intalniti cu prietenii. Ar fi bine sa va odihniti mai mult.

Taur
4 S-ar putea sa va pregatiti pentru o calatorie sau o excursie. Ar fi bine sa tineti seama de sfaturile unei rude mai in varsta. Dupa-amiaza sunteti invitat la o petrecere, dar sunteti tentat sa va eschivati. Va sfatuim sa fiti foarte atent cu actele, fiindca exista riscul sa le pierdeti.

Gemeni
Azi puteti avea succes in toate activitatile legate de camin. Daca se iveste ocazia sa plecati intr-o excursie, ar fi bine sa va eschivati, intrucat sunteti predispus la accidente. Ascultati-va intuitia si nu cedati insistentelor persoanei iubite!

Rac
Daca doriti sa plecati intr-o vizita, va sfatuim sa luati legatura cu gazdele inainte de a pleca. Exista riscul sa nu le gasiti acasa. Dupa-amiaza este posibil sa nu va simtiti prea bine si sa mergeti la medic. Nu se intrevede nimic grav, dar va trebui sa respectati o dieta mai stricta.

Leu
Dimineata sunteti foarte ocupat cu probleme de afaceri stresante. Va recomandam sa va pastrati calmul. Daca o ruda mai in varsta va cere ajutorul intr-o problema de sanatate, ar fi bine sa nu va eschivati. Dupa-amiaza s-ar putea sa fiti putin agitat, dar spre seara totul revine la normal. Acordati mai mult timp odihnei!

Fecioară
In prima parte a zilei este posibil sa va confruntati cu o problema de sanatate care va impiedica sa faceti tot ce v-ati propus. Din aceeasi cauza, nu puteti participa la o intrunire. Dupa-amiaza s-ar putea sa primiti o veste buna in legatura cu o suma de bani pe care contati. Va sfatuim sa nu va faceti planuri pana nu ii primiti.

Balanţă
Reusiti sa finalizati o lucrare importanta, inceputa mai demult. Deja va ganditi la urmatoarea, spre nemultumirea familiei. Va sfatuim sa nu faceti din orele suplimentare o obisnuinta. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie celor apropiati, pentru ca riscati sa aveti discutii cu partenerul de viata.

Scorpion
S-ar putea sa fiti indispus si chiar irascibil din cauza ca o afacere nu a iesit asa cum ati fi vrut. Recomandarea eastrolog.ro este sa nu va descarcati nervii acasa. Mai bine analizati cauzele esecului. Spre seara, la o intalnire cu prietenii, reusiti sa va regasiti echilibrul si buna dispozitie. Tineti cont de sfaturile partenerului de viata!

Săgetător
Este posibil ca persoana iubita sa va reproseze ca sunteti prea rece si ca va preocupa prea mult afacerile sau cariera. Va recomandam sa va ocupati mai mult familie. Aveti nevoie de relaxare si de odihna.
Capricorn
S-ar putea sa intelegeti gresit un partener de afaceri si sa va certati degeaba. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa lamuriti toate neintelegerile, pentru ca riscati sa rupeti colaborarea. Dupa-amiaza va destindeti la o discutie cu un prieten bun care va viziteaza

Vărsător
Prietenii v-ar putea face o surpriza, invitandu-va sa petreceti dupa-amiaza impreuna. Spre seara, este posibil sa aveti o discutie in contradictoriu cu partenerul de viata. Va recomandam sa nu fiti impulsiv.

Peşti
Ar fi bine sa nu va planificati afaceri importante, pentru ca s-ar putea sa intervina evenimente neprevazute, din cauza carora nu va puteti respecta programul. Este posibil sa primiti o veste neplacuta despre o ruda mai in varsta si sa vi se ceara ajutorul. S-ar putea sa fiti nevoit sa plecati intr-o calatorie. Daca aveti probleme cu banii, va sfatuim sa apelati la prieteni.v


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: O alegere inedită
În cazul Cândeşti, Telekom frizează absurdul
Ioan Rotundu
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 26.05.2017
Lumea lu' Rotundu: Noaptea muzeelor
Opinia publica rusa, socata de arestarea unui copil care recita din Hamlet, la Moscova
Laserul de la Magurele, cel mai puternic din lume, a fost asamblat si a intrat in faza testelor
Bodog: ANAF ne-a spus ca licitatia IGSU pentru ambulante nu mai este
valabila Arafat: Sa isi asume responsabilitatea cei care semneaza atunci cand vor muri oameni
Lira sterlina, lovita dur de sondajele politice din Marea Britanie.
Dolarul se simte bine, iar aurul a luat iar viteza
Kim Jong Un a supervizat testarea unui nou sistem antiaerian
si a cerut sa fie amplasat in toata tara, afirma Phenianul
Conflict in Guvern - Arafat acuza ca SMURD este sabotat de Ministerul Sanatatii:
Situatia incepe sa puna viata pacientilor in pericol
Flutur şi Huţu aflaţi sub papucul stareţului de la mănăstirea Popăuţi
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog