Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11504
De la 07 Ianuarie 2003
122871571

Horoscopul zilei de 29.10.2016

  • 28 October 2016, 23:00
Berbec
Dimineata s-ar putea sa amanati o calatorie in interes de familie, din cauza banilor. Este momentul sa va concentrati asupra proiectelor ambitioase, pe termen lung. Spre seara, s-ar putea sa fiti invitat la o petrecere. Va sfatuim sa refuzati, este mai bine sa ramaneti acasa.

Taur
Dimineata sunteti inhibat si nu va exprimati prea clar. Va recomandam sa evitati intalnirile cu prietenii, pentru ca s-ar putea sa fiti inteles gresit, din cauza problemelor de comunicare. Nu faceti investitii si nu cumparati obiecte de valoare!

Gemeni
In cursul diminetii, va indispune o problema minora de sanatate. Nu sunteti prea sociabil si preferati sa fiti singur. Va sfatuim sa nu refuzati dialogul cu prietenii sau cu partenerul de viata. Spre seara, o ruda apropiata reuseste sa va redea buna dispozitie.

Rac
Astazi nu va recomandam sa calatoriti si nici sa urmariti castiguri financiare. Sunteti prea putin sociabil si puteti pierde in afaceri. Nu sunt excluse nici deziluziile pe plan social. Relatiile sentimentale nu au de suferit, cu conditia sa fiti mai atent la problemele partenerului de viata.

Leu
Se pare ca sunteti inhibat si irascibil. Fiti prudent si evitati cearta cu colegii de seviciu! Puteti sa va ascultati intuitia. Implicati-va mai mult in problemele casei!

Fecioară
Dimineata nu aveti chef sa discutati cu nimeni si nici macar sa rezolvati problemele care va privesc in mod direct. Fiti atent, pentru ca va puteti izola la serviciu! Va recomandam sa fiti mai sociabil. Problemele care va framanta nu sunt chiar atat de grave.

Balanţă
Dimineata nu aveti chef sa discutati cu nimeni si nici macar sa rezolvati problemele care va privesc in mod direct. Fiti atent, pentru ca va puteti izola la serviciu! Va recomandam sa fiti mai sociabil. Problemele care va framanta nu sunt chiar atat de grave.

Scorpion
Dimineata simtiti nevoia sa vorbiti cu cineva despre problemele sentimentale. Aveti impresia ca sunteti neglijat. Va sfatuim sa nu va lasati prada sentimentelor, intrucat riscati sa deveniti melancolic. Nu fiti morocanos! O asemenea atitudine poate accentua neintelegerile cu persoana iubita.

Săgetător
S-ar putea sa pierdeti o afacere profitabila, din cauza prudentei exagerate. Nu sunteti prea sociabil si riscati sa va izolati de cei din jur. Cand va veti da seama, ar putea fi prea tarziu. Dupa-amiaza puteti sa va ganditi la planuri de viitor si sa va bucurati de armonia din familie.
Capricorn
Dimineata sunteti de nerecunoscut si cei din jur incearca sa va scoata din starea de apatie in care ati cazut. De vina pot fi oboseala acumulata si problemele financiare, care va preocupa serios. Va sfatuim sa nu luati decizii de unul singur. Evitati sa va implicati in activitati importante!

Vărsător
Se pare ca va concentrati mai greu, din cauza neintelegerilor cu persoana iubita. De aceea, si dificultatile de la serviciu vi se par mai mari decat de obicei. Puteti castiga bani cu usurinta, cu conditia sa nu va fortati norocul. Va recomandam sa fiti mai atent cu cei din jur. Ascultati sfaturile celor care va iubesc!

Peşti
Astazi aveti succes in afaceri. Ori incheiati un contract, ori va gasiti un al doilea serviciu. Va recomandam sa evitati discutiile in contradictoriu. Nu refuzati sfaturile unei persoane mai in varsta din familie!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ciolos: Nu m-am gandit sa candidez la prezidentiale, nu am de ce
India: Un patron da bonus angajatilor 1.260 de masini, 400 de apartamente si bijuterii
Ciolos: O Romanie fara coruptie, o Romanie guvernata cu bun simt nu sunt iluzii, cum spune domnul Dragnea
Dragnea: Cred ca presedintele Iohannis a incalcat Constitutia, dar nu sunt constitutionalist
Exercitii NATO: Americanii vor aduce temporar un sistem antiracheta Patriot in Romania
Alegerile prezidentiale din R. Moldova: Mihai Ghimpu anunta ca se retrage daca Maia Sandu isi asuma unirea cu Romania
Ghita si Diaconu au venit la DNA sa depuna o plangere penala contra lui Dacian Ciolos pentru achizitia Cuminteniei Pamantului
Replica premierului: Sa fie sanatosi
Seful NATO declara ca Alianta "nu vrea un nou Razboi Rece"
Doi pompieri, trimisi in judecata de DNA in Dosarul Colectiv
Procurorii spun ca s-au constituit parti civile 248 de persoane, care cer peste 220 mil. euro
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 28.10.2016
Banxul zilei: Cadoul bunicuţei
Banxul zilei: Cadoul bunicuţei
Văculeşti: Poliţistul Gutău şi primarul Gângă după ce ş-au servit cu miere, acum îşi dau de băut fiere
Ioan Rotundu
Lumea lu' Rotundu: Prin cenuşa Imperiului Austriac
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog