Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Decese
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6836
De la 07 Ianuarie 2003
122892485

Horoscopul zilei de 3.11.2016

  • 2 November 2016, 23:00
Berbec
Demarati o afacere care va va aduce in scurt timp avantaje materiale consistente. Dupa-amiaza, o cunostinta va propune o colaborare pe termen lung. Desi pare tentanta, va sfatuim sa analizati cu mare atentie propunerea si sa nu va grabiti sa dati unraspuns.

Taur
In prima parte a zilei aveti ocazia sa va afirmati pe plan social, in urma unei activitati caritabile pe care o promovati cu succes. Este buna pentru a incepe studiu, pentru comunicare cu persoanele mai tinere si pentru calatorii in interesul familiei. Aveti grija sa va exprimati cat mai clar, pentru a nu fi gresit inteles de partenerul de viata!

Gemeni
Activitatea intelectuala va este perturbata de mici probleme in relatiile parteneriale. Daca reusiti sa va concentrati suficient si sa nu riscati exagerat, puteti obtine castiguri financiare. Tineti cont de sfaturile celor apropiati!

Rac
Capacitatea de comunicare va ajuta sa stabiliti noi relatii de parteneriat. Incep sa apara rezultatele financiare ale muncii depuse in ultima vreme. Pentru deciziile importante, tineti seama si de parerile partenerului de viata!

Leu
Aveti idei originale, pe care un prieten apropiat le sustine. Astazi aveti un randament foarte bun si puteti sa rezolvati tot ce v-ati propus. S-ar putea sa intampinati mici dificultati pe plan financiar. Va puteti baza pe sprijinul unei persoane mai in varsta.

Fecioară
Reusitele in afaceri din ultima perioada va determina sa va ganditi la o investitie pe termen lung. Partenerul de viata si un barbat mai in varsta din familie va sustin. Va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel.

Balanţă
Sunteti intr-o forma intelectuala excelenta si reusiti sa le oferiti sfaturi utile prietenilor. Aveti grija sa nu faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le veti putea respecta! Petreceti seara in vizita la rude.

Scorpion
Intuitia va ajuta sa rezolvati probleme foarte dificile. Ar fi bine sa va ocupati mai mult de problemele casei, pe care le-ati cam neglijat. Daca va implicati intr-o afacere care presupune riscuri financiare, va recomandam sa va consultati cu partenerul de viata.

Săgetător
In prima parte a zilei va ocupati de o problema financiara de care nu ati avut timp pana acum. Dupa-amiaza, o ruda va propune sa va asociati intr-o afacere prospera. Va sfatuim sa acceptati propunerea, pentru ca puteti obtine beneficii importante din aceasta afacere.
Capricorn
Va adaptati cu usurinta la situatii noi si reusiti sa rezolvati unele probleme ale casei. Inspiratia si claritatea in gandire va ajuta sa le dati sugestii excelente celor care va solicita sfaturi. Este favorizata comunicarea cu prietenii si cu membrii familiei.

Vărsător
Un moment favorabil din toate punctele de vedere. Aveti ocazia sa obtineti castiguri financiare nesperate si sa va afirmati in societate. Relatiile cu partenerul sunt excelente, ceea ce va intareste moralul. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Peşti
Astazi puteti avea realizari deosebite pe plan profesional si social. In partea a doua a zilei, plecati intr-o calatorie neplanificata. Pare sa fie o deplasare in interes personal, care va reprezenta inceputul unei ascensiuni in activitatea profesionala.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Neîndemânarea novicelui
Romania, statul european cu cel mai mare numar de emigranti aflati in inchisorile din UE
Omul de afaceri Tiberiu Urdareanu a "turnat" doi politicieni celebri, de frica sa nu ajunga in spatele gratiilor
Dragnea: Nu vreau sa facem alianta cu UDMR la guvernare
Kovacs Peter (UDMR): A mai existat un presedinte de partid care a spus cu mana pe Biblie ca nu guverneaza cu UDMR si a fost o guvernare fructuoasa
Laura Codruta Kovesi, decorata cu titlul de Comandor al Ordinului Steaua Polara de catre regele Suediei
Liberalii propun reducerea TVA la energie termica de la 20% la 9% (proiect de lege)
Istoria te va aşeza la locul meritat, domnule profesor!
Ioan Rotundu
Klaus Iohannis: Ma ingrijoreaza ca 30% din terenul agricol este detinut de straini
Miorcani: Centrul cultural - Social „Ioan Pillat”… ciuruit de rugină
Ioan Rotundu
UNPR-istii contesta fuziunea cu partidul lui Basescu si si-au ales lider intr-un congres extraordinar
Fuziunea cu PMP, decisa joi la Curtea de Apel
Dragos Pislaru despre pomenile electorale votate in Parlament:
PSD si ALDE sunt dezlantuite pentru a obtine cu orice pret voturi. Insulta demnitatea si decenta poporului roman
Ce am vazut la Dragnea si Ciolos
Klaus Iohannis, despre pomenile electorale
Parlamentul a ajuns intr-o zona populist-electoralista. Voteaza majorari pe ultimii 2 metri inainte de alegeri / Eliminarea taxei-radio TV, o masura care trebuie discutata in societate
Guvernul a aprobat un acord de 500 de milioane euro cu BIRD
Parchetul General: S-a dispus extinderea urmaririi penale in rem, in dosarul Revolutiei,
pentru infractiuni contra umanitatii
Guvernul va ataca la Curtea Constitutionala cresterile de salarii propuse de Parlament,
daca aceasta vor trece de legislativ in forma actuala
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog