Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Fapt divers
Sport
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9815
De la 07 Ianuarie 2003
122895464

Horoscopul zilei de 30.10.2017

  • 29 October 2017, 23:00
Berbec
Creativitatea este astazi la cote maxime si va poate ajuta sa conturati ideea unui nou proiect profesional sau de afaceri la care va ganditi de ceva timp. Sunt favorizate activitatile intelectuale in general si cele care presupun intuitie si inspiratie artistica. Daca nu aveti grija sa va odihniti mai mult, este posibil sa ajungeti la oboseala cronica.

Taur
4 S-ar putea sa intampinati dificultati serioase in toate activitatile care necesita simt practic. Ar fi bine sa va limitati la chestiuni de rutina. In schimb, aveti sanse de reusita in activitatile care se bazeaza pe creativitate si inspiratie. Va sfatuim sa fiti foarte atent si prudent in comunicarea cu cei din jur, fiindca exista riscul sa fiti gresit inteles.

Gemeni
In prima parte a zilei sunteti mai sensibil decat de obicei, ceea ce v-ar putea afecta relatiile cu colegii sau cu partenerii de afaceri. Va sfatuim sa nu va bazati prea mult pe simtul practic si sa nu faceti nicio promisiune daca nu sunteti absolut sigur ca va puteti tine de cuvant. In partea a doua a zilei va reveniti la forma dumneavoastra obisnuita. Ar fi bine sa va relaxati cu o activitate creativa.

Rac
Este posibil sa intrati in posesia unei sume de bani la care nu va asteptati. S-ar putea sa fie vorba de un ajutor financiar sau de un imprumut din partea unei rude. Oricat ati fi de entuziast, nu este cel mai bun moment pentru a face planuri de viitor, mai ales daca este vorba de cheltuieli si investitii. Ar fi bine sa va sfatuiti cu partenerul de viata si sa nu luati nicio decizie in graba.

Leu
Astazi puteti sa va bazati pe intuitie. Contextul astral este favorabil rezolvarii unor probleme ce necesita creativitate si inspiratie. Daca aveti preocupari artistice, este momentul sa vi le puneti in valoare si sa va bucurati de aprecierile celorlalti. Este posibil ca un membru al familiei sa va solicite ajutorul intr-o problema de sanatate.

Fecioară
Se pare ca va faceti planuri in legatura cu un nou proiect profesional sau de afaceri. Este o zi buna pentru a gasi solutii originale, creative, dar nu si pentru demersuri concrete, tehnice. Sansele de reusita sunt mari, cu conditia sa aveti rabdare si sa fiti foarte atent la posibilele dificultati de natura birocratica.

Balanţă
In prima parte a zilei este posibil sa aveti dificultati de atentie si concentrare. Eastrolog.ro va recomanda sa amanati activitatile importante si sa nu incepeti nimic nou, fiindca exista riscul sa faceti greseli costisitoare. La nevoie, puteti sa va bazati pe sfatul si ajutorul colegilor.

Scorpion
In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti cam confuz, indispus si fara chef de vorba. Nu este o zi buna pentru negocieri si discutii de orice fel. Ar fi bine sa amanati intalnirile de afaceri sau cu prietenii. Speculatiile sunt de evitat azi, fiindca riscul de pierdere este mult mai mare decat de obicei.

Săgetător
Din cauza contextului astral de azi, va puteti astepta sa aveti dificultati de concentrare. Daca aveti de rezolvat probleme profesionale complexe, ar fi bine sa le amanati sau sa apelati la ajutorul colegilor. In relatia cu partenerul de viata este un moment prielnic pentru a va manifesta mai clar afectiunea.

Capricorn
Se intrevede o zi relativ dificila in plan profesional, din cauza ca pragmatismul si eficienta sunt reduse. Ar fi bine sa amanati orice decizie importanta in afaceri sau la locul de munca, fiindca exista riscul sa faceti greseli de apreciere. Va sfatuim sa va relaxati cu o activitate creativa sau artistica.

Vărsător
O zi favorabila activitatilor creative, inovative. Aveti posibilitatea sa va puneti in valoare talentele artistice. In a doua parte a zilei este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana dispusa sa va sustina activitatea artistica. In plan sentimental este un moment propice pentru discutii sincere si calme cu partenerul de viata.

Peşti
In prima parte a zilei, o intalnire de afaceri s-ar putea solda cu o dezamagire. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu insistati, dar curand veti avea ocazia sa intoarceti situatia in favoarea dumneavoastra. Nu sunt recomandate speculatiile si orice alte actiuni riscante. Puteti petrece cateva ore placute in compania persoanei iubite. Nu este exclus sa faceti planuri pentru concediu.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Petrecere de Revelion
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 27.10.2017
Un eveniment omagial politizat excesiv
Ioan Rotundu
Cine este Dan Barna, noul presedinte al Uniunii Salvati Romania:
Expert in fonduri europene si oponent al initiativei Coalitiei pentru Familie de modificare a Constitutiei
Patriarhul Kiril, la Sinodul BOR: Cu poporul rus s-a facut un experiment monstruos,
care a demonstrat intregii lumi ca nu poti construi o societate fara Dumnezeu
Puigdemont cere catalanilor sa se opuna preluarii puterii regionale de catre Madrid
Roger Federer, despre Simona Halep: "Merita sa fie numarul unu, trebuie respectata"
Toyota, pe cale sa produca o baterie care sa "schimbe regulile jocului" pe piata masinilor electrice
Simona Halep: "Este un sentiment extraordinar sa termin anul pe primul loc. Am facut ceva urias pentru tara mea"
Catalonia: Partidele pro-independenta ar pierde majoritatea in parlamentul regional - sondaj
Simona Halep a primit trofeul rezervat jucatoarei care incheie anul pe primul loc in lume
Pentru Firea si Guvernul Romaniei, Colectiv trebuie sa dispara,
nu vorbim despre ei, nu vorbim cu ei, facem sa dispara dovezile
În cazul Curecheriu, spiritul legii l-a confiscat ANAF-ul
Ioan Rortundu
Trăiri de suflet românesc între Rădăuţi Prut ;i Cernăuţi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog