Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Editorial
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
12504
De la 07 Ianuarie 2003
122872571

Horoscopul zilei de 31.01.2018

  • 30 January 2018, 23:00
Berbec
In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti indispus din cauza unor dificultati in plan profesional sau in afaceri. Nu este exclus sa deveniti irascibil si sa provocati conflicte cu cei din jur. Va recomandam sa va temperati nervozitatea si sa incercati sa analizati la rece cauzele situatiei. Ar fi bine sa amanati deciziile importante.

Taur
Este posibil sa nu fiti in cea mai buna forma intelectuala si exista riscul sa faceti greseli relativ marunte dar care se pot dovedi costisitoare. Ar fi bine sa amanati activitatile dificile, care necesita putere de concentrare, si sa va ocupati de chestiuni de rutina. In a doua parte a zilei s-ar putea sa va dezamagiti un prieten bun. Atentie la tendinta de a fi excesiv de critic cu cei din jur!

Gemeni
In prima parte a zilei aveti tendinta de a deveni irascibil si riscati sa tensionati relatiile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa nu faceti caz din orice maruntis. Ar fi bine sa evitati intalnirile de afaceri si iesirile in societate, pentru ca sunteti predispus la neatentie si gafe.

Rac
La locul de mnca sau in afaceri este posibil sa va concentrati mai greu, asa ca va sfatuim sa amanati deciziile importante. De asemenea, ar fi bine sa evitati activitatile care necesita efort intelectual si capacitate de analiza. Este momentul sa acordati mai mult timp relaxarii si sa va odihniti mai mult.

Leu
In prima parte a zilei este posibil sa survina incurcaturi sau intarzieri in ceea ce priveste banii, motiv pentru care nu va simtiti in largul dumneavoastra. Este indicat sa va pastrati calmul si sa nu va lasati provocat de atitudinea agresiva a unui coleg de munca sau a unui partener de afaceri. Astazi puteti sa va bazati pe intuitie, dar eastrolog.ro va sfatuieste sa tineti cont si de sfaturile unei rude mai in varsta.

Fecioară
La locul de munca sau in afaceri puteti sa va asumati noi responsabilitati, dar va recomandam sa tineti cont ca reusita pe termen lung depinde de colaborarea cu colegii sau cu partenerii. S-ar putea sa aveti tendinta de a va impune punctul de vedere, cu riscul sa provocati conflicte cu cei din jur. Va sfatuim sa va stabiliti clar prioritatile si sa nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp.

Balanţă
In prima parte a zilei este posibil sa survina evenimente neprevazute, care va impiedica sa va respectati programul. S-ar putea sa constatati ca o afacere sau un proiect de la care aveti asteptari mari intampina dificultati si sa fiti nevoit sa luati masuri hotarate. Spre seara sunt sanse sa va relaxati in compania unor persoane apropiate.

Scorpion
Se pare ca sunteti in forma si aveti ambitii mari in plan profesional, dar contextul astral al zilei de azi s-ar putea dovedi destul de dificil. Nu este momentul sa va asumati mai multe responsabilitati la locul de munca sau in afaceri. Este posibil sa va confruntati cu diverse incurcaturi si neintelegeri, care va impiedica sa va onorati toate angajamentele. In a doua parte a zilei puteti face planuri pentru o calatorie de placere impreuna cu persoana iubita.

Săgetător
Desi aveti tendinta de a fi mai putin optimist decat de obicei, parcurgeti o perioada favorabila atat in plan profesional, cat financiar. Este posibil sa resimtiti oboseala acumulata in ultima vreme si sa deveniti irascibil. Va sfatuim sa fiti cat mai intelegator cu cei din jur si sa nu provocati discutii aprinse. Ar fi bine sa va odihniti mai mult.

Capricorn
In prima parte a zilei s-ar putea sa nu va simtiti in forma, ceea ce va indispune si va poate induce o stare de nervozitate. In contextul astral al zilei de azi este recomandabil sa fiti cat se poate de precaut si sa nu va asumati riscuri. Ar fi bine sa amanati activitatile si deciziile importante si sa incercati sa va relaxati.

Vărsător
In prima parte a zilei este posibil sa fiti indispus din cauza unor tensiuni in relatia cu persoana iubita. Colegii si prietenii sunt dispusi sa va ajute sa depasiti mai usor dificultatile cu care va confruntati azi. Pentru a evita tensionarea atmosferei in familie, eastrolog.ro va recomanda sa evitati sa luati decizii importante fara sa va consultati cu ceilalti.

Peştii
Este posibil sa fiti nevoit sa amanati o calatorie in interes profesional sau de afaceri din cauza unor evenimente neprevazute. Schimbarea de program va indispune si v-ar putea face sa deveniti irascibil. Daca aveti grija sa va temperati nervozitatea, colegii de munca si partenerii de afaceri sunt dispusi sa va ajute. Este o zi buna pentru activitati relaxante in aer liber.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Secretul bieţii centenarului
Teodorovici: Formularul 600 nu mai trebuie depus
O invitatie la negociere
Corina Cretu confirma ca la Bruxelles se discuta despre alocarea fondurilor europene
in functie de respectarea principiilor statului de drept
"Problema in Romania e la autorizatii, avize, birocratie. Stam destul de bine la nivelul taxelor"
Lia Olguta Vasilescu: Scad salariile pentru 3% dintre bugetari
Propunere de scădere a impozitului pentru firmele românești care fac export
Sistemul medical romanesc, perceput drept cel mai slab din Europa.
Romania ocupa ultimul loc in Indexul European al Consumatorului de Sanatate pentru al doilea an consecutiv
Cum continuă judecătorii să-l şicaneze pe Pitorac
Protejând-o pe Mihaela Lazăr care i-a devalizat contul firmei
Atac la SPP cu ricoşeu la preşedintele Iohannis
Ioan Rotundu
Juncker i-a urat succes Vioricai Dancila,
adaugand ca Romania nu ar fi completa fara ancora valorilor Uniunii Europene
Donald Tusk, catre premierul Viorica Dancila:
Responsabilitatea guvernului dumneavoastra de a apara valorile europene este importanta si va sta la baza prosperitatii, stabilitatii si securitatii Romaniei
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog