Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Fapt divers
Editorial
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11498
De la 07 Ianuarie 2003
122871565

Horoscopul zilei de 31.10.2016

  • 30 October 2016, 23:00
Berbec
Nervozitatea v-ar putea pune in situatii neplacute, mai ales in camin. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa terminati ce ati inceput. Evitati discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata si cu o ruda apropiata! Va sfatuim sa fiti mai tandru cu persoana iubita.

Taur
Dimineata aveti de facut mai multe drumuri scurte, in interes personal. Sunteti mai sensibil decat de obicei si aveti tendinta sa exagerati. Dupa-masa, daca va temperati orgoliul si nu va sustineti parerile cu incapatanare, puteti sa evitati o cearta cu persoana iubita. Va sfatuim sa nu va angajati in activitati stresante. Incercati sa acordati mai mult timp odihnei!

Gemeni
Sunteti intr-o forma deosebita, de care ar fi bine sa profitati. Este o zi buna pentru afaceri si calatorii, dar puteti avea succes si pe plan sentimental. Aveti ocazia sa castigati bani in plus, pe langa salariu. Nu sunt probleme cu sanatatea, dar va recomandam sa nu exagerati cu munca.

Rac
Aveti ocazia sa obtineti cu usurinta mici castiguri financiare, dar va recomandam sa fiti prudent si sa evitati speculatiile. Dupa-amiaza este posibil sa va confruntati cu probleme sentimentale, daca refuzati sa mergeti o petrecere. Va sfatuim sa nu exagerati importanta sentimentelor. Incercati sa nu ii ignorati pe cei din jur!

Leu
Sunt favorizate intalnirile de afaceri si relatiile cu cei apropiati. Dimineata va intalniti o persoana pe care nu ati vazut-o de mult si sunteti placut impresionat. Dupa-amiaza va ocupati de probleme de familie, indelung amanate. Va sfatuim sa tineti cont si de dorintele celor mai tineri din familie.

Fecioară
S-ar putea sa aveti mici dificultati in camin, dar se vor rezolva rapid. Puteti sa detensionati atmosfera cu o vorba buna. Dupa-amiaza va regasiti buna dispozitie cu prilejul unei vizite la prieteni. Aveti grija sa nu provocati scene de gelozie!

Balanţă
Traversati o perioada favorabila pe toate planurile, in care aveti ocazia sa rezolvati probleme importante. Nu este exclus sa cumparati o casa noua sau sa faceti un schimb de locuinte. Ar fi bine sa plecati urechea la sfaturile unei persoane mai in varsta din familie. Va sfatuim sa actionati calm si sa nu va grabiti.

Scorpion
Problemele sentimentale cu care va confruntati ar putea sa va creeze o stare de confuzie. Va sfatuim sa nu incercati sa va descurcati singur. Apelati la prieteni! Va recomandam sa tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta, care va ajuta sa aplanati un conflict in familie.

Săgetător
S-ar putea sa primiti musafiri din alta localitate sau sa mergeti in vizita la rude. O persoana mai in varsta din familie va da sfaturi utile intr-o problema sentimentala. Nu faceti afirmatii ce ar putea sa starni gelozia persoanei iubite!
Capricorn
Nu este o zi favorabila calatoriilor de afaceri sau investitiilor. Apatia si absenta simtului practic va pot conduce la deziluzii si la esecuri. Vorbiti mai clar, ca sa nu fiti inteles gresit! Relatiile cu persoana iubita sunt armonioase, dar va sfatuim sa nu exagerati importanta relatiei.

Vărsător
O ruda apropiata va cere un imprumut. Va sfatuim sa o ajutati, pentru ca este vorba despre o problema de sanatate. Dupa-amiaza, primiti o veste care va pune serios pe ganduri. Va recomandam sa va pastrati calmul. Aveti incredere in propria intuitie!

Peşti
Este o zi favorabila studiului. Comunicati mai usor cu cei din jur si puteti castiga bine din tranzactii comerciale. Aveti ocazia sa plecati intr-o calatorie in interes personal, ceea ce ar putea trezi gelozia persoanei iubite. Va sfatuim sa nu luati decizii pripite.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 28.10.2016
Lumea lu' Rotundu: Prin cenuşa Imperiului Austriac
Văculeşti: Poliţistul Gutău şi primarul Gângă după ce ş-au servit cu miere, acum îşi dau de băut fiere
Ioan Rotundu
Bancul zilei: Sex cu substrat
Turist american atacat de un urs in zona Pietrele lui Solomon din Brasov
Peste 40 de epave de nave bizantine si otomane, descoperite pe fundul Marii Negre
de o misiune internationala
In 2015, romanii din Italia au declarat venituri de peste 5,5 miliarde de euro
Un monument dedicat victimelor de la Colectiv a fost dezvelit la locul tragediei
Justitia germana se confrunta din nou cu cazul "copiilor-hoti" din Romania
UE si Canada au semnat acordul de liber schimb
Botoşani: Deputata Mincă a furat starul campaniei electorale încălcând legea
Ioan Rotundu
Bătrâna Manziuc nu mai are bani să-şi termine casa
Miliţienii PSD-ului amendează dreptul la libera exprimare
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog