Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
27506
De la 07 Ianuarie 2003
122913155

Horoscopul zilei de 410.2017

  • 3 October 2017, 23:00
Berbec
In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti iritat din cauza neintelegerilor cu un partener de afaceri. Va sfatuim sa discutati cat mai calm, fiindca azi orice confruntare poate degenera usor in cearta. Daca trebuie sa circulati cu masina, va sfatuim sa fiti foarte atent. Riscul de accidente este mai mare decat de obicei.

Taur
4 S-ar putea sa va confruntati cu mici intarzieri cauzate de evenimente neprevazute. Este recomandat sa amanati deciziile si discutiile importante si sa va pastrati calmul. Spre seara, nemultumirile din prima parte a zilei se risipesc si, odata cu ele, starea de iritare.

Gemeni
La locul de munca sau in afaceri, se pare ca sunteti stresat din cauza ca nu primiti sprijinul pe care contati din partea colegilor sau a partenerilor. Aveti grija sa nu ii jigniti pe cei din jur! In a doua parte a zilei s-ar putea sa aflati ca o persoana apropiata a fost implicata intr-un accident de circulatie.

Rac
Dimineata este posibil sa va enervati la locul de munca din cauza ca vi se repartizeaza sarcini suplimentare. Va recomandam sa fiti prudent, fiindca s-ar putea ca seful sa nu fie in toane prea bune. In a doua parte a zilei ar fi bine sa nu va descarcati nervii acasa. Este indicat sa va destindeti cu o activitate relaxanta.

Leu
Se pare ca trebuie sa plecati intr-o calatorie in interes profesional sau de afaceri care nu suporta amanare. Partenerul ar putea fi nemultumit din cauza ca astfel ati fi nevoit sa neglijati anumite probleme ale caminului. Discutati cat mai calm, pentru a evita o cearta care nu ar rezolva nimic! Ar fi bine sa acordati mai multa atentie chestiunilor casnice si familiei.

Fecioară
S-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca ati cheltuit prea mult pentru un obiect de care nu era nevoie acum. Astazi eastrolog.ro va recomanda sa evitati speculatiile financiare, fiindca exista riscul sa ajungeti intr-o situatie neplacuta. Fiti foarte atent cum va purtati cu prietenii!

Balanţă
S-ar putea sa fiti implicat intr-un scandal la locul de munca din cauza barfelor unui coleg. Va recomandam sa va stapaniti nervozitatea, pentru ca neintelegerile se vor lamuri repede. In a doua parte a zilei este posibil sa intrati in posesia unei sume de bani cu care va puteti rezolva o parte dintre problemele financiare.

Scorpion
Astazi nu este indicat sa conduceti masina, pentru ca exista pericolul sa fiti implicat intr-un accident. Daca nu aveti incotro, va sfatuim sa fiti foarte atent si prudent. Pe tot parcursul zilei, ar fi bine sa nu va grabiti, mai ales daca aveti de luat decizii importante in plan profesional. Puteti sa va bazati pe intuitie si pe sfaturile partenerului de viata.

Săgetător
Este posibil sa incepeti un nou proiect profesional, de pe urma caruia sunt sanse sa castigati bine. La nevoie, nu ezitati sa cereti ajutorul prietenilor! Va sfatuim sa fiti cat mai calm in toate discutiile si negocierile. Azi certurile pot izbucni din orice. Dupa-amiaza s-ar putea sa va intalniti cu un prieten de la care aflati ca o cunostinta a avut un accident.

Capricorn
In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti nevoit sa renuntati la o activitate planificata in interesul personal sau al familiei. Se pare ca o persoana apropiata nu poate sau nu vrea sa va acorde un ajutor pe care i l-ati solicitat. Nu este momentul sa provocati o discutie, fiindca se poate ajunge foarte usor la cearta. In plan profesional este o zi buna pentru reorganizarea locului de munca si pentru a face ordine in documente si fisiere.

Vărsător
Este posibil sa fiti laudat de superiori pentru seriozitatea cu care va indepliniti sarcinile. Anumite evenimente neprevazute ar putea provoca o intarziere care va afecteaza un proiect profesional sau de afaceri. Este recomandat sa evitati intalnirile cu prietenii si sa fiti foarte atent daca conduceti masina, fiindca sunteti predispus la mici accidente.

Peşti
Aveti tendinta de a deveni irascibil, probabil din cauza oboselii. Eastrolog.ro va recomanda sa evitati discutiile pe subiecte delicate, pentru ca azi riscul ca acestea sa degenereze in cearta este considerabil. Ar fi bine sa va menajati si sa amanati activitatile si deciziile importante. In plan financiar nu este o zi buna pentru speculatii sau pentru orice fel de actiuni riscante.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Legea Pensiilor e gata, Ministerul Finantelor nu are inca forma finala
Romania a semnat un program de cooperare in educatie cu Turkmenistan:
30 de burse in reciprocitate pentru studentii romani si turkmeni
Magyar Nemzet: Ungaria ar dori sa apropie Romania de Grupul de la Visegrad
Scrisoare a Uniunii Nationale a Judecatorilor pentru Tudorel Toader:
Mutarea Inspectiei Judiciare la Ministerul Justitiei este inacceptabila
Comisia juridica din Camera Deputatilor discuta miercuri cererea DNA de avizare a urmaririi penale a Rovanei Plumb
Greva generala in Catalonia, sub sloganul "Paralizati tara":
Metroul din Barcelona nu circula, autostrazi si drumuri blocate, Barca nu se antreneaza
Bilant dur: 11.650 de morti din cauza armelor de foc in SUA in 2017
Internetul in slujba lui Putin:
Rusia planuieste cenzurarea retelelor sociale si aplicatiilor de mesagerie, cu un an inainte de prezidentiale
Motivarea hotararii CSM de avizare negativa a proiectului legilor justitiei:
Nesocoteste garantii fundamentale pentru functionarea sistemului judiciar si contravine dispozitiilor constitutionale
Liviu Dragnea a ajuns in fata instantei supreme.
Mai multi protestatari i-au intins catuse
Ionut Misa, despre cresterea preturilor la carburanti:
Eu circul mai mult cu soferul. Obiectivul meu este sa urmaresc politicile fiscale, nu sa urmaresc preturile la pompa
Indicele ROBOR la 3 luni a urcat marti la 1.80%,
maximul ultimilor trei ani
BNR mentine nivelul dobanzii cheie,
dar ingusteaza coridorul dintre facilitatea de credit si de depozit, dand semnalul ieftinirii creditelor
Ministrul Mediului: Gandim o taxa de poluare pentru masinile cu norma de poluare mica si emisii mari de bioxid de carbon
Ce criterii sunt avute in vedere: capacitatea cilindrica, norma de poluare si emisiile
Bancul zilei: Raiul… românesc
Noile manifestări dictatoriale ale directoarei Cornelia Vatavu
Ioan Rotundu
Protectorul impostorului Ionică Nechifor reales şeful Secţiei zootehnie la ASAS
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog