Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Fapt divers
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24284
De la 07 Ianuarie 2003
122884351

Horoscopul zilei de 6.01.2016

  • 5 January 2016, 23:00
Berbec
Nu este momentul sa luati decizii importante. Astazi sunteti nehotarat si emotiv. Va sfatuim sa nu va angajati in activitati care necesita un efort intelectual. Odihniti-va mai mult si incercati sa va relaxati!

Taur
Sunteti marcat de emotii puternice si comunicati mai greu cu prietenii si familia. Va sfatuim sa va puneti ordine in idei si sa va exprimati mai clar. Daca sunteti invitat la o petrecere, nu refuzati! S-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana care va poate ajuta in cariera.

Gemeni
Astazi sunteti inspirat, plin de idei. Cei din jur va apreciaza originalitatea. Nu este momentul sa semnati documente. Petreceti mai mult timp impreuna cu partenerul de viata!

Rac
Dimineata este posibil sa aveti probleme sentimentale. Le puteti rezolva numai daca reusiti sa va pastrati calmul. Evitati o cearta cu partenerul de viata! Sunteti nemultumit de situatia financiara, dar va recomandam sa fiti optimist. Banii vor veni cand veti avea mai multa nevoie.

Leu
Este posibil sa suferiti o deziluzie in dragoste. Sunteti prea emotiv ca sa va exprimati clar dorintele. Nu uitati ca prin dialog se pot rezolva neintelegerile! Temperati-va orgoliul in relatiile cu prietenii, altfel riscati sa ii indepartati! Puteti sa tineti cont de intuitie.

Fecioară
Dimineata s-ar putea sa fiti tulburat din cauza problemelor sentimentale. Puteti conta pe ajutorul unui prieten. Dupa-amiaza sunteti hotarat sa faceti schimbari in casa. Va recomandam sa nu va incapatanati sa faceti totul singur. Cei din familie va pot ajuta, trebuie doar sa le-o cereti.

Balanţă
Este posibil sa fiti melancolic din cauza problemelor sentimentale. Va recomandam sa va dedicati timpul liber activitatilor casnice. Puteti sa reparati cate ceva, sa mutati mobila etc. Va sfatuim sa evitati o discutie in contradictoriu cu o femeie mai in varsta, chiar daca va enerveaza cu ideile ei.

Scorpion
Incepeti ziua hotarat sa demarati o activitate noua. Este o zi buna pentru drumuri scurte in interes de familie. Dupa-amiaza, sunteti tentat sa cumparati un obiect de valoare pe care vi-l doriti de multa vreme. Va recomandam sa va consultati si cu partenerul de viata.

Săgetător
Aveti tendinta sa neglijati relatiile sentimentale si sa va ocupati numai de problemele personale. Riscati sa aveti discutii aprinse cu partenerul de viata. Evitati speculatiile financiare!

Capricorn
Aveti sanse mari sa gasiti un nou loc de munca, mai bine platit. Farmecul personal va ajuta sa rezolvati usor o multime de probleme. Va recomandam sa va organizati mai eficient. Nu va risipiti in prea multe directii!

Vărsător
Dimineata sunteti foarte emotiv, dar este o stare trecatoare. Va recomandam sa nu provocati discutii aprinse cu partenerul de viata. Dupa-amiaza mergeti in vizita la un prieten de familie, unde va regasiti buna dispozitie.

Peşti
Dimineata sunteti indispus si nu prea aveti spor la treaba. Va sfatuim sa nu va ambitionati sa va rezolvati singur problemele. Acceptati ajutorul prietenilor! Dupa-amiaza este posibil sa apara un conflict in familie. Ca sa il aplanati, tineti cont de sfaturile unei rude mai in varsta!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Reţeta zilei: Pulpe și aripi de găină cu sos picant de roșii și portocală la slow cooker
Bancul zilei: Replici adevărate din procesele de judecată din S.U.A.:
Prognoza meteo pe 3 luni
Un misterios constructor auto isi prezinta planurile si vine cu un concept de masina electrica de 1.000 CP
Moarte suspecta la varful puterii din Rusia:
Seful Serviciului de Spionaj Militar (GRU) a murit "in mod neasteptat"
Informare meteorologica de polei
Rusia: Statul Islamic foloseste, probabil, arme chimice in Siria
Koln: Zeci de agresiuni sexuale si jafuri comise de "arabi si nord-africani" in noaptea de Anul Nou, in centrul orasului
Botoşani: Biciul aspru al gerului a îngenuncheat oamenii străzii
Ce înseamnă, cu adevărat, să fii poliţist în Ferentari?
Incendii generate de coşurilor de fum necurăţate sau neprotejate termic
Botoşani: Sorin Gânga, baronul de Văculeşti, începe anul în forţă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog