Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
2602
De la 07 Ianuarie 2003
122888251

Horoscopul zilei de 6.01.2017

  • 5 January 2017, 23:00
Berbec
Se pare ca sunteti nemultumit din cauza ca s-a amanat o calatorie in interes de serviciu. Tot raul e spre bine: astazi nu sunt recomandate calatoriile lungi. Dupa-amiaza puneti bazele unei colaborari pe termen lung, din care puteti obtine beneficii materiale substantiale.

Taur
Schimbarile pe care le initiati in camin sunt apreciate de membrii familiei, dar va sfatuim sa tineti cont si de parerile partenerului de viata. Va recomandam sa nu incepeti mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca riscati sa nu duceti la bun sfarsit nici una din ele. Spre seara, primiti un cadou care va impresioneaza.

Gemeni
Incepeti ziua hotarat sa finalizati o lucrare inceputa mai demult in casa. O femeie mai in varsta din familie va ajuta financiar, dar incearca sa-si impuna punctul de vedere in legatura cu schimbarile pe care doriti sa le faceti. Evitati o cearta care ar putea sa tensioneze atmosfera din familie! Dupa-amiaza primiti o veste buna de la o ruda apropiata.

Rac
Desi aveti multe probleme de rezolvat, va sfatuim sa va menajati sanatatea si sa acordati mai mult timp odihnei. Reusiti sa faceti schimbari importante in camin, care contribuie la imbunatatirea relatiilor cu partenerul de viata. In partea a doua a zilei sunteti tentat sa cheltuiti o suma mare de bani. Va recomandam sa fiti prudent, pentru ca nu este o zi favorabila investitiilor.

Leu
Va puteti ocupa de problemele financiare nerezolvate. Daca vi se propune o colaborare, ar fi bine sa o acceptati, pentru ca va determina o schimbare in bine in viata dumneavoastra. Ar fi bine sa va consultati cu partenerul de viata.

Fecioară
Sunteti nevoit sa faceti cheltuieli neprevazute. S-ar putea sa va schimbati programul in ultimul moment, pentru a va ocupa de o problema urgenta a partenerului de afaceri. Se anunta o zi deosebit de incarcata, asa ca va sfatuim sa va organizati cat mai riguros.

Balanţă
Aveti tendinta sa va lasati dominat de sentimente si sa deveniti melancolic. Prin urmare, nici nu sunteti prea comunicativ. Este posibil fiti nervos pentru ca va simtiti neglijat. Aceasta stare risca sa accentueze neintelegerile cu cei din jur. Va sfatuim sa va auto-analizati si sa vedeti ce nu este in regula, de fapt.

Scorpion
Este momentul sa va concentrati atentia asupra problemelor din camin. Va puteti baza pe intuitie, dar va sfatuim sa tineti cont si de parerile partenerului de viata. Dupa-amiaza, o ruda va solicita sprijinul intr-o problema financiara.

Săgetător
Astazi puteti rezolva o problema financiara care va framanta de mai mult timp. In prima parte a zilei, este posibil sa vi se propuna o afacere care v-ar putea redresa bugetul. Va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel.
Capricorn
Nu va grabiti sa incepeti o activitate noua pana cand nu le finalizati pe cele deja incepute. Pentru a avea succes pe plan profesional, trebuie sa fiti perseverent si inventiv. Din punct de vedere financiar, traversati o perioada de instabilitate. Va sfatuim sa evitati speculatiile.

Vărsător
Sunteti in forma si este momentul sa demarati noi activitati si sa va faceti planuri de viitor pentru camin. Partenerul de viata si prietenii va incurajeaza si va ajuta. Va sfatuim sa va detasati de problemele de moment si sa fiti mai optimist.

Peşti
Astazi va bucurati de o creativitate deosebita, care va poate ajuta mult la rezolvarea problemelor profesionale. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei rude mai in varsta. Relatiile pe plan sentimental sunt foarte bune. Atentie: aveti tendinta sa-i faceti reprosuri nemeritate persoanei dragi!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Întrebarea cheie a savantului
Adriana Petcu, noul ministru al Apelor, a pierdut procesul pe fond cu Agentia Nationala de Integritate.
Dragnea spusese la desemnare ca l-a castigat
Dacian Ciolos, primele impresii despre Sorin Grindeanu:
Mi s-a parut un om angajat si hotarat sa aplice programul de guvernare. Cu informatiile pe care le am eu legate de potentialul bugetului, nu va fi deloc usor
O companie japoneza concediaza 34 de angajati si va folosi in locul lor inteligenta artificiala
Presedintia: Demersul Avocatului Poporului poate deschide poarta condamnatilor penali sa ajunga sa ne conduca
Deputati USR: "Legea eliminarii impozitarii pensiilor sub 2000 lei a fost prezentata de PSD ca o marire a pensiilor mici, ceea ce este fals.
66% din pensionari nu vor avea niciun beneficiu"/ "Suntem singurul partid responsabi acest Parlament"
Botoşăneanca Turcan: Ce stat e acela in care Avocatul Poporului sesizeaza CCR in favoarea unui condamnat penal?
Legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonante a fost votata joi de parlament
PNL anunta ca vor contesta legea la Curtea Constitutionala
Liviu Dragnea: Cei de la PNL si cei de la Cotroceni vor sa blocheze activitatea statului
Este foarte posibil ca eu sa devin o obsesie pentru acel palat
Camera Deputatilor a votat eliminarea impozitului pentru pensiile sub 2000 lei
si scutirea tuturor pensionarilor de la plata contributiei asigurarilor sociale
Marea restauratie. De ce stam mai prost decit in 2012 si 2013
Liviu Dragnea, despre demersul lui Victor Ciorbea:
Nu intentionez sa fiu prim-ministru, nici azi, nici maine, nici pe viitor/ Pesedintia face presiuni nepermise asupra judecatorilor CCR si asupra Avocatului Poporului
Salariul minim 2017: Majorare cu 16% de la 1 februarie, potrivit unui proiect facut de noul ministru al Muncii.
Amenzile pentru angajatorii care nu cresc salariul minim
Sebastian Ghita, dat in urmarire nationala
Comunicat de poresă E.On Moldeova
Comunicat presă Primăria botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog