Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6283
De la 07 Ianuarie 2003
122866350

Horoscopul zilei de 7.04.2017

  • 6 April 2017, 23:00
Berbec
Reusiti sa va faceti remarcat datorita spiritului de aventura si ambitiei. Daca propuneti prietenilor o iesire sau o excursie, va sfatuim sa tineti cont si de ideile lor. Ar fi bine sa fiti mai diplomat. Evitati discutiile in contradictoriu cu persoana iubita!

Taur
4 Aveti incredere in fortele proprii, sunteti indraznet si plin de initiative. Aveti grija sa nu exagerati! Este o zi buna pentru deplasari in interes personal. Puteti avea mari satisfactii pe plan social si financiar. Comunicati foarte bine cu cei tineri din familie.

Gemeni
Aveti un succes nesperat in afaceri si puteti sa va afirmati in societate. Ambitia de care dati dovada dimineata va aduce alaturi oameni dispusi sa va ajute. Relatiile cu cei din jur sunt foarte bune. Recomandarea eastrolog.ro este sa evitati speculatiile.

Rac
Puteti sa faceti schimbari importante, in special pe plan sentimental si in afaceri. Sunteti hotarat si plin de indrazneala. Este posibil sa legati noi prietenii, sa stabiliti relatii parteneriale si asocieri. Va recomandam sa profitati de aceasta conjunctura favorabila. Ascultati-va intuitia!

Leu
Reusiti sa rezolvati probleme familiale si de afaceri. Va recomandam sa tineti seama de sfaturile unei rude mai in varsta, pentru a nu avea probleme cu legea. Desi nu stati prea bine cu banii, dupa-amiaza s-ar putea sa plecati intr-o calatorie in interes de familie.

Fecioară
Depasiti usor toate dificultatile si aveti succes pe toate planurile. Este o zi buna pentru examene, lucrari si proiecte. Relatiile sentimentale sunt foarte bune, dar va recomandam sa acordati mai multa atentie partenerului de viata. Nu va fortati norocul!

Balanţă
Dimineata s-ar putea sa aveti o controversa cu partenerul de viata. Fiti diplomat si dati dovada de rabdare! Va sfatuim sa nu riscati nimic, pentru ca puteti sa pierdeti bani sau sa intrati in conflict cu legea.

Scorpion
Va sfatuim sa fiti atent pe ce cheltuiti banii, altfel riscati sa aveti discutii cu partenerul de viata. Acordati mai multa atentie problemelor sentimentale! Nu merita sa le neglijati de dragul banilor.

Săgetător
Nu stati prea bine pe plan financiar, motiv pentru care sunteti preocupat sa gasiti noi surse de venituri. Aveti tendintac sa riscati cam mult. Va sfatuim sa fiti prudent. Nu incercati nimic la marginea legii!
Capricorn
Dimineata sunteti tentat sa incepeti mai multe treburi in acelasi timp. Aveti sanse sa castigati bani, dar va recomandam sa va abtineti de la speculatii. Va sfatuim sa nu neglijati parerile unei rude mai in varsta. Este posibil sa petreceti o seara romantica impreuna cu persoana iubita.

Vărsător
Simtiti nevoia sa schimbati ceva in viata dumneavoastra, in special pe plan sentimental. Dimineata faceti cunostinta cu o persoana atragatoare, care va place din prima clipa. Va sfatuim sa nu fiti prea indraznet. Fiti mai ingaduitor cu o persoana in varsta!

Peşti
Va agitati cam mult, dar reusiti sa va pastrati optimistul si increderea in fortele proprii. Va sfatuim sa nu neglijati problemele celor apropiati, ca sa nu se creada ca sunteti indiferent. Fiti mai prudent si respectati legile cu strictete, ca sa nu aveti probleme cu autoritatile!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Informare meteo: Ploi si intensificari ale vantului,
Gheorghe Falca a transmis la Budapesta o oferta de relocare in Arad a universitatii finantate de Soros
Daniel Constantin a blocat conturile ALDE;
sumele nu pot fi folosite pana la solutionarea juridica a conflictului
Nicusor Dan, despre vopsirea cladirilor de pe Calea Victoriei:
"USR va face plangere penala. Este o manifestare tipica de țopism"
Rusia: Justitia interzice o fotografie in care Vladimir Putin apare machiat
Ucrainenii vor putea calatori din iunie fara vize in UE
Mii de romani isi "cumpara" vechime la pensie,
profitand de legea data anul trecut. Cat de rapid se recupereaza investitia
Liderii PSD propun Guvernului sa organizeze, in iunie, alegeri partiale in orasele si municipiile fara primari
Ponta trebuie sa-i plateasca lui Isar 20.000 de lei daune morale
pentru ca l-a acuzat ca a cerut bani de la o companie americana - decizie Judecatoria Sector 2
Cine este noul vicepresedinte ANAF:
Studii de master la Colegiul de Aparare si Academia de Informatii si o nunta dupa care a incasat aproape 100.000 de euro
Paul Stanescu, liderul PSD Olt, a cerut excluderea lui Ponta din partid in CExN,
insa Dragnea nu a vrut sa supuna la vot propunerea
O noua facilitate in domeniul vamal care simplifica activitatea si scade costurile societatilor:
Cine si in ce conditii o poate folosi
Adio taxe de roaming, de la 15 iunie 2017:
Europenii nu vor mai avea costuri suplimentare la telefonie si internet mobil cand vor calatori in alt stat UE
Firea sclipici
Botoşani: Va exclama Grădinariu: Fiat justiţia, pereat mundus!
Ioan Rotundu
Bancul zilei: Ţiganul ce isteţ şi poliţiştii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog