Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22178
De la 07 Ianuarie 2003
122882245

Horoscopul zilei de 8.04.2017

  • 7 April 2017, 23:00
Berbec
Este posibil sa primiti musafiri de departe si sa fiti nevoit sa va schimbati complet programul. O ruda sau un prieten ar putea sa va solicite ajutorul pentru rezolvarea unei probleme de sanatate. In partea a doua a zilei nu este exclus sa primiti o veste mai putin placuta de la un prieten.

Taur
4 In prima parte a zilei sunteti hotarat sa rezolvati o problema financiara care va framanta de mai mult timp. Daca vi se propune participarea intr-o afacere, va sfatuim sa o luati in considerare. Cu eforturi mici si riscuri minime, ati putea obtine un beneficiu important pentru bugetul familiei. Tineti cont si de opinia partenerului de viata!

Gemeni
Un barbat mai in varsta va ajuta sa rezolvati o problema sentimentala. Ar fi bine sa aveti incredere in sfaturile lui si sa va temperati orgoliul. Seara s-ar putea sa aflati despre problemele de sanatate ale unei cunostinte si sa va schimbati programul pentru zilele urmatoare.

Rac
Nervozitatea va poate crea probleme la locul de munca si in relatiile cu partenerul de viata. Aceasta stare de spirit pare sa fie cauzata de un moment dificil in afaceri, care ar putea avea drept consecinta pierderea unei sume de bani. Va sfatuim sa va pastrati calmul. Orice afirmatie necontrolata risca sa tensioneze relatiile sentimentale.

Leu
Este posibil sa fiti anuntat ca va trebui sa faceti ore suplimentare la locul de munca, din cauza unor lucrari importante care trebuie finalizate urgent. Daca nu reusiti sa va temperati nervozitatea, exista riscul sa declansati o cearta cu urmari foarte neplacute. Pastrati-va calmul si la serviciu, si in discutiile cu membrii familiei!

Fecioară
Partenerul de afaceri ar putea sa va reproseze ca nu va implicati suficient in rezolvarea unor probleme financiare care depind numai de dumneavoastra. Relatiile cu partenerul de viata ar putea fi si ele tensionate. Din fericire, capacitatea de comunicare este excelenta azi si puteti lamuri toate neintelegerile.

Balanţă
Exista riscul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie destul de serios. Daca sunteti pieton, circulati cu atentie si evitati traversarile prin locuri periculoase! Situatia financiara s-ar putea imbunatati in scurt timp. Se intrevede o prima sau cresterea veniturilor principale.

Scorpion
In plan sentimental s-ar putea sa simtiti nevoia de un scurt ragaz in care sa va detasati putin si sa analizati la rece evolutia relatiei. Atentie: persoana draga ar putea interpreta gresit atitudinea dumneavoastra! Va sfatuim sa fiti ponderat in afirmatii, altfel riscati sa tensionati relatiile parteneriale. Prietenii nu par sa fie de acord cu unele dintre ideile dumneavoastra. Exprimati-va clar, pentru a evita neintelegerile!

Săgetător
In cursul diminetii ar putea surveni evenimente neprevazute care sa va oblige sa intarziati fata de programul stabilit anterior. Nu este un moment prielnic pentru a incepe o noua afacere. Riscati un esec care v-ar putea descuraja pe termen lung. Ascultati cu atentie sfaturile oferite de o persoana cu experienta!
Capricorn
O intarziere independenta de vointa dumneavoastra s-ar putea solda cu ratarea unei oportunitati favorabile in afaceri. Nu merita sa va consumati, pentru ca astazi sunteti predispus la dureri de cap si chiar la accidente vasculare. Incercati sa va relaxati si sa va detasati de problemele cotidiene! Vor aparea si alte oportunitati.

Vărsător
In cursul diminetii s-ar putea sa aveti multe drumuri de facut si sa survina diverse intarzieri cauzate de incidente neprevazute. Atentie: exista riscul sa pierdeti o suma de bani din cauza neatentiei. Oricat de agitata si obositoare ar fi ziua de azi, nu va descarcati nervii asupra familiei!

Peşti
S-ar putea sa fiti indispus din cauza ca ati pierdut o colaborare sau ca ati facut o investitie nerentabila. Diverse incurcaturi si intarzieri ar putea sa va dea senzatia ca toti si toate sunt impotriva dumneavoastra. Va sfatuim sa va relaxati, pentru a evita o depresie nervoasa. Nu refuzati invitatiile prietenilor!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Inconsecvenţă principială
Ioan Rotundu
Tudorel Toader cere puterii si opozitiei "loialitate fata de valorile constitutionale",
Cel mai inalt oficial din Comisia Europeana resposabil direct de justitie, Frans Timmermans, vine la Bucuresti
sa stea de vorba cu cetatenii
Dacian Ciolos: Romania nu intra nici anul acesta in Schengen din cauza incoerentelor de acasa.
E ingrijorator ca domnul Tariceanu vrea ca romanii sa creada ca suntem oropsitii Europei
Secretomania din jurul Legii salarizarii unitare
Un proiect de lege initiat de PSD i-ar scapa de inchisoare pe managerii de companii
care favorizeaza alte firme sau folosesc cu rea-credinta banii societatii
Partidul Popular European il ameninta pe Viktor Orban cu "optiunea nucleara":
declansarea articolului 7 din Tratatul UE, care poate suspenda drepturile Ungariei
Telescopul Hubble a reusit sa schiteze un portret al planetei Jupiter
Corina Cretu, dialog tensionat la Atena cu o fosta membra Syriza:
Oamenii mor peste tot /Vino sa traiesti in Romania daca nu iti place in Grecia
Armata SUA le-a prezentat jurnalistilor dovezi ca reggimul Assad a folosit arme chimice (CNN)
Noile salarii ale demnitarilor: indemnizatiile presedintelui si prim-ministrului scad, ale parlamentarilor se dubleaza
Olguta Vasilescu: Vor fi salarii care vor scadea dupa adoptarea Legii salarizarii unitare
Ce sunt rachetele Tomahawk, cat costa si de ce sunt preferate de armata SUA
O ştire, cu un preot şi un elev bătut, senzaţional de… şchioapă
O altfel de „Presa-n gura lu’ Rotundu”
Ioan Rotundu
Lumea lu Rotundu: Tristeți eminesciene II
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog