Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14215
De la 07 Ianuarie 2003
122874282

Horoscopul zilei de 8.11.2017

  • 7 November 2017, 23:00
Berbec
Se intrevede o zi destul de agitata, cu numeroase probleme de rezolvat la locul de munca si acasa. Aveti idei originale si valoroase, care va pot fi de mare ajutor pe plan profesional, in special in activitati care necesita inspiratie si creativitate. In plan relational, este o zi buna pentru rezolvarea controverselor sau a eventualelor conflicte, pentru reconcilieri etc.

Taur
4 Aveti ocazia sa faceti imbunatatiri importante in locuinta si, mai ales, in relatia cu partenerul de viata. Sunt favorizate si relatiile cu partenerii de afaceri. In partea a doua a zilei este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana importanta in domeniul dumneavoastra de activitate. Va recomandam sa nu luati decizii importante in plan financiar si sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata.

Gemeni
Aveti ocazia sa faceti imbunatatiri importante in locuinta si, mai ales, in relatia cu partenerul de viata. Sunt favorizate si relatiile cu partenerii de afaceri. In partea a doua a zilei este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana importanta in domeniul dumneavoastra de activitate. Va recomandam sa nu luati decizii importante in plan financiar si sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata.

Rac
Se pare ca ati parcurs o perioada destul de dificila pe plan sentimental si in relatiile sociale, dar astazi ar trebui sa simtiti o schimbare in bine, cel putin in relatia cu persoana iubita. La locul de munca sau in afaceri, aveti ocazia sa va afirmati dovedind ca ideile si initiativele dumneavoastra sunt foarte bune. Intuitia si creativitatea va pot ajuta sa faceti schimbari de ordin estetic la locul de munca sau in camin.

Leu
In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti nevoit sa faceti o calatorie in interesul familiei. Este o zi favorabila negocierilor si comunicarii cu colegii de munca sau cu parteneri de afaceri. Cu toate dificultatile pe care le intampinati, aveti sanse sa duceti la bun sfarsit o lucrare importanta, in care ati investit mult timp. Eastrolog.ro va sfatuieste sa evitati discutiile in contradictoriu cu o ruda mai in varsta.

Fecioară
Astazi aveti posibilitatea sa rezolvati o problema financiara mai veche. Este o zi favorabila afacerilor si puteti sa finalizati lucrari incepute cu mai mult timp in urma. De asemenea, este un moment bun pentru a va ocupa de problemele persoanelor mai in varsta din familie. Aveti grija sa va respectati promisiunile!

Balanţă
In prima parte a zilei este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana importanta, care va contribui la reusita unei afaceri. Sunt sanse ca munca depusa in ultima perioada sa inceapa sa dea rezultate si sa contribuie la imbunatatirea relatiilor cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Acordati mai multa atentie membrilor mai tineri ai familiei!

Scorpion
S-ar putea ivi ocazia sa faceti o calatorie de placere impreuna cu prietenii. Aveti nevoie sa va relaxati si sa va incarcati bateriile. Puteti sa va bazati pe intuitie pentru a lua o initiativa in privinta relatiilor cu partenerul de viata. Eastrolog.ro va recomanda sa tineti cont de faptul ca astazi simtul practic este diminuat.

Săgetător
Aveti idei bune, care merita sa fie puse in practica. Pentru a realiza ceea ce v-ati propus, este necesar sa fiti perseverent si sa acceptati ajutorul celor din jur. In plan sentimental, contextul astral al zilei favorizeaza detensionarea relatiei cu persoana iubita si, daca este cazul, chiar o impacare. Este o zi propice pentru a face imbunatatiri in camin: zugravit, refacerea decoratiunilor, rearanjarea mobilei etc

Capricorn
Este o zi buna pentru activitati creative. Aveti posibilitatea sa faceti mici schimbari la locul de munca pentru a imbunatati ambianta si productivitatea. Sunt favorizate proiectele de viitor si contactele serioase cu persoane importante. Relatia cu persoana iubita ar trebui sa decurga in deplina armonie. Impreuna puteti realiza tot ce v-ati propus pentru urmatoarea perioada.

Vărsător
Aveti capacitatea sa va adaptati cu usurinta unor situatii noi si sa luati rapid decizii inspirate. Va puteti ocupa de probleme dificile, la locul de munca sau acasa. Astazi sunt favorizate activitatile creative, mai ales in ceea ce priveste mediul si metodele de lucru. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie partenerului de viata.

Peşti
Aveti ocazia sa va dovediti talentul si creativitatea si puteti sa va bazati pe intuitie. Ar fi bine sa petreceti dupa-amiaza alaturi de partenerul de viata si de persoanele mai tinere din familie. Nu faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le veti putea respecta!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Pariu neinspirat
Povestea unui antreprenor belgian care a venit în România pentru a cultiva “aur roşu”.
Cât a investit şi câţi bani îi aduce preţiosul condiment
Ministerul Educatiei organizeaza o consultare nationala on-line cu privire la rolul temelor pentru acasa
Serban Nicolae: E nevoie de o definitie mai clara a abuzului in serviciu, se confunda cu coruptia
Sorin Grindeanu, votat de Camera Deputatilor in fruntea ANCOM
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa, urmarit penal de DNA pentru abuz in serviciu
Apar sporuri noi pentru bugetari:
Guvernul modifica legea salarizarii unitare pentru functionarii care muncesc in conditii grele
Lupul dacic va fi logo-ul Romaniei pentru presedintia UE in 2019.
Cine a facut parte din juriu si cum arata propunerile de logo intrate in finala
Povestea sediului Primăriei Manoleasa miroase a corupţie
Semnarea Acordului de Parteneriat între Județul Botoșani și Municipiul Bălți
Guvernul a programat miercuri la ora 15.00 sedinta decisiva pentru modificarea Codului Fiscal
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog