Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1259
De la 07 Ianuarie 2003
122886908

Horoscopul zilei de 9.03.2018

  • 8 March 2018, 23:00
Berbec
Este posibil ca un membru al familiei sa nu isi respecte o promisiune in legatura cu o suma de bani. Nu va grabiti sa ii faceti reprosuri! S-ar putea sa aiba motive obiective. Astazi ar fi bine sa dati dovada de mai multa flexibilitate in relatiile cu prietenii si cu membrii familiei.

Taur
Pe plan profesional, eforturile sustinute din perioada precedenta incep sa dea roade. Din cauza atmosferei tensionate, relatiile cu cei din jur pot avea de sferit. Va sfatuim sa amanati intalnirile cu prietenii si sa evitati deplasarile cu autoturismul, pentru ca riscati sa fiti implicat in accidente.

Gemeni
Partenerul de viata ar putea avea tendinta sa va faca reprosuri neintemeiate. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va pastrati calmul si sa evitati o confruntare. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie familiei si, in special, partenerului de viata. Temperati-va nervozitatea in discutiile cu o persoana mai in varsta din familie!

Rac
S-ar putea sa fiti implicat intr-un scandal la locul de munca din cauza barfelor unei femei mai in varsta. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va lasati provocat. In scurt timp, situatia se va lamuri si totul va reveni la normal. In a doua parte a zilei este posibil sa incasati o suma de bani neasteptata.

Leu
Astazi ar fi bine sa evitati deplasarile cu autoturismul, fiindca exista riscul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie din vina dumneavoastra. Daca totusi sunteti nevoit sa conduceti masina, va sfatuim sa fiti cat mai atent, sa nu va grabiti si sa verificati cu starea tehnica a masinii. Speculatiile financiare sunt de evitat.

Fecioară
Se pare ca aveti de rezolvat multe probleme la locul de munca, dar colegii nu se arata suficient de cooperanti. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va stapaniti nervozitatea, fiindca altfel riscati sa faceti afirmatii pe care le veti regreta. Dupa-amiaza este posibil sa primiti o veste neplacuta in legatura cu implicarea unui prieten intr-un accident.

Balanţă
In prima parte a zilei este posibil sa deveniti impulsiv din cauza unei neintelegeri cu un superior sau cu un partener de afaceri. Eastrolog.ro va recomanda sa fiti prudent in afirmatii. Ar fi intelept sa va stapaniti nervozitatea in discutiile cu partenerul de viata, pentru ca altfel exista riscul sa tensionati atmosfera din familie.

Scorpion
In cursul diminetii este posibil primiti o veste pe care o asteptati de mult timp, in legatura cu plecarea intr-o calatorie in interes personal. Partenerul de viata v-ar putea reprosa ca nu v-ati ales bine momentul pentru aceasta deplasare. Dupa o discutie aprinsa, s-ar putea sa amanati calatoria sau chiar sa renuntati.

Săgetător
In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti cam irascibil, din cauza stresului si a oboselii acumulate. Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Sunteti predispus la unele probleme de sanatate si chiar la accidente. In contextul astral tensionat de azi, va recomandam sa amanati calatoriile lungi si intalnirile de afaceri.

Capricorn
In prima parte a zilei este posibil sa aveti o discutie aprinsa cu un coleg de munca sau cu un partener de afaceri. Cauza pare sa fie o divergenta de opinii intr-o chestiune financiara. Va recomandam sa evitati reprosurile si sa cautati o solutie comuna. Parcurgeti o perioada favorabila in ceea ce priveste relatiile cu cei dragi.

Vărsător
Din cauza unor evenimente neprevazute, s-ar putea sa fiti nevoit sa va modificati programul stabilit pentru azi. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va puneti mari sperante intr-o afacere demarata recent, pentru ca s-ar putea sa fiti dezamagit. Amanati deciziile importante si nu va lasati condus de impulsuri de moment!

Peştii
Aveti ocazia sa demarati o activitate care va poate aduce avantaje materiale, cu conditia sa va temperati spiritul critic. Recomandarea eastrolog.ro pentru azi este sa fiti conciliant in discutiile cu colegii de serviciu si cu partenerul de viata. Orice disputa poate degenera intr-un scandal. In a doua parte a zilei, un prieten de familie v-ar putea face o surpriza placuta.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Mărturisire şocantă
Congres PSD: Ecaterina Andronescu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv
Klaus Iohannis despre cazul Sebastian Ghita:
Nu cred ca e treaba presedintilor sa se ocupe de cei care fug de justitia din Romania
Romania, amenintata de CE cu sanctiuni pentru legislatia privind benzina
Primarul celei mai prospere comune din România, dat afară din PSD:
„Am fost exclus noaptea, ca hoții”
USR vrea sa deschida spatiul din jurul Parlamentului catre public:
Sunt aproape 50 de hectare de teren complet irosite pentru oras. Vom lansa o petitie publica in care invitam toti cetatenii sa ni se alature in acest demers
Codrin Stefanescu: Imi depun candidatura pentru secretar general,
in conditiile in care nu stiu daca pot intra in sala. Traiesc niste momente foarte complicate
Actionarii Romgaz au aprobat o crestere firava de 2,2% a participatiei la un zacamant de gaze de 32 miliarde mc din Marea Neagra,
in timp ce partenerul sau Lukoil isi creste cota pana la 87,8%
Cristina Tarcea: Nicio institutie din sistemul de justitie nu a fost scutita de scandaluri, dezvaluiri, bombe, breaking news-uri
Bitcoin și românii. Câți vor să cumpere criptomonede
Contre intre social-democrati inainte de Congres:
Florin Iordache despre Radulescu: La Arges a dorit sa candideze pentru vicepresedinte. Nici colegii lui nu l-au sustinut./Radulescu: Iordache sa isi vada de treaba lui, sa nu mai faca pe desteptul
Cum a numarat ministrul Intotero ca sunt 10 milioane de romani in afara tarii si unde traiesc ei
Daniela este exhumată, necropsiată şi înmormântată în cimitirul evreiesc
Ioan Rotundu
Se anunţă un caft politic social-democrat pe cinste
Ioan Rotundu
Rise Project: Liviu Dragnea, anchetat in Brazilia pentru spalare de bani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog