Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4053
De la 07 Ianuarie 2003
122889702

Inca un membru PSD e alaturi de Mihai Chirica.

  • Europarlamentarul Catalin Ivan: PSD si Guvernul Grindeanu trec printr-o criza foarte grava de credibilitate si de imagine in plan extern si intern
  • 14 February 2017, 23:00
Europarlamentarul PSD Catalin Ivan a criticat guvernul Grindeanu si conducerea PSD intr-un interviu pentru Adevarul. Avem nevoie să învăţăm aceste mecanisme de control, pentru că, desigur, câştigi alegeri, ai puterea, ai Guvernul, dar nu poţi să faci absolut orice", a spus Ivan. "Mihai Chirica nu este o voce singulară în PSD", a mai spus Ivan.
Principalele declaratii ale lui Catalin Ivan:
• Această ordonanţă (OUG nr. 13 -n.r) e bună ca şi conţinut, pentru că am vorbit cu jurişti care nu au legătură cu PSD şi toţi mi-au spus că este o ordonanţă bună - sigur, poate fi şi mai bună - , dar nu şi felul în care a fost făcută: nu a fost pregătită absolut deloc, partidul nu a ştiut de această ordonanţă
• Cei care au fost la protest au avut dreptate, îngrijorările erau reale. Noi n-am explicat absolut nimic, a fost o comunicare defectuoasă
• Este posibil ca şi domnul Grindeanu să fi ştiut. Legat de consecinţele acestei OUG, în plan extern avem o problemă foarte mare de credibilitate.
• Pot să apară mecanisme suplimentare de control din partea UE, pot să apară piedici în atragerea fondurilor europene.
• PSD şi Guvernul Grindeanu trec printr-o criză foarte gravă de credibilitate şi de imagine, atât în plan extern, cât şi în plan intern
• Dacă deciziile sunt luate într-un cerc foarte restrâns, iar membrii de partid nu au acces la infromaţii este iarăşi foarte greşit. Vremea mandatelor în alb, vremea cecurilor în alb s-a încheiat. Dacă PSD vrea să mai existe pe scena politică, vremea deciziilor luate în cerc restrâns, cu comandă unică, trebuie să se încheie de urgenţă.
• Legat de Mihai Chirica, e greşit că i se atribuie eticheta de trădător, de membru al nu ştiu căruia serviciu de informaţii. Să ştiţi că Mihai Chirica nu este o voce singulară în PSD. Discuţiile pe care le are cu alţi primari, cu alţi oameni din partid sunt în aceeaşi direcţie.
• Sunt două drumuri pe care putem merge în acest moment: unul care duce în prăpastie - adică să negăm realitatea, să spunem că nu am greşit, să spunem că avem infiltraţi printre noi, să mergem pe ideea că românii uită şi vom vedea cum o dregem pe viitor. Sau să facem o anliză foarte corectă, să renunţe cei care conduc partidul la acest mod de a lua decizii discreţionar, total opac.
• Dacă Liviu Dragnea poate să înţeleagă acest greşeli, poate fi în continuare liderul partidului. Nu vrea nimeni capul lui Liviu Dragnea. Toţi ne dorim ca partidul să revină acolo unde a fost în decembrie, deşi pare atât de departe acel moment.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Altă întrebare?
Horoscopul zilei de 15.02.2017
Curtea de Arbitraj de la Paris a hotarat ca ENEL sa plateasca statului roman 400 milioane de euro
Protest al soferilor aradeni impotriva coruptiei si Guvernului, in centrul orasului
Doina Pana, la RFI : Mihai Chirica sa plece de buna voie, daca nu se regaseste in conducerea PSD
Japonia: Numar record de casatorii "fara sex"
Cele doua membre PSD angajate fictiv la Protectia Copilului Teleorman si fostul sef al Serviciului Administrativ al institutiei au recunoscut acuzatiile DNA.
Dragnea: Am cerut audierea de martori noi
Proiectul lui Tariceanu care exclude presedintele si ministrul justitiei
din procedurile de numire a sefilor DNA si DIICOT si a conducerii Inaltei Curti, amanat inca o luna de senatorii juristi
talia incearca sa castige sprijin pentru o Europa cu doua viteze,
spre nemultumirea grupului de la Visegrad (presa)
Klaus Iohannis: Bugetul, problematic si riscant. Risc real sa se depaseasca deficitul de 3%.
Fostul primar al Pitestiului, Tudor Pendiuc, trimis in judecata de DNA intr-un nou dosar
PSD Arges se mobilizeaza pentru un miting de sustinere a Guvernului Grindeanu
la Pitesti/ Precedenta incercare a esuat total
Florin Jianu, primul care a demisionat din Cabinetul Grindeanu:
Cand Guvernul si-a pierdut credibilitatea, ar fi imposibil sa recastige increderea manifestantilor
Oportunitate pentru antreprenorii din Botosani
Ciudăţenii care anunţă ceva periculos nouă
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog