Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Învăţământ
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3891
De la 07 Ianuarie 2003
122889540

Ion Iliescu s-a simţit deranjat de sosirea subsecretarului de stat al SUA la Bucureşti

  • 14 August 2012, 23:00
Sosirea intempestiva la Bucuresti a subsecretarului de stat al SUA, Philip Gordon, vizita influentata de "campania negativa a partizanilor" presedintelui suspendat, Traian Basescu, constituie "un fapt regretabil" in opinia lui Ion Iliescu, presedinte de onoare al Partidului Social Democrat, relateaza Agerpres.
"Sosirea intempestiva a subsecretarului de stat al SUA la Bucuresti si opiniile exprimate cu acest prilej - vadit influentate de campania de dezinformare reusita de partizanii d-lui Basescu, (reflectate, de altfel, si in declaratiile d-lui Barroso) - constituie un fapt regretabil.
Este, insa, surprinzator cu cata usurinta unele cancelarii occidentale (si inclusiv reprezentantii lor la Bucuresti) pot fi influentate de campania de intoxicare desfasurata de sustinatorii d-lui Basescu si cata lipsa de sensibilitate si respect pot manifesta acestea fata de un vot popular, exprimat la un Referendum organizat in mijlocul verii, in ciuda boicotului proclamat de d-l Basescu si sustinatorii sai", afirma marti fostul sef de stat, intr-o postare pe blogul personal.
Potrivit acestuia, toate aceste aspecte trebuie sa constituie o tema de reflectie serioasa si totodata un obiectiv pentru o actiune ampla din partea autoritatilor si in special a MAE, vizand contacte active si o informare, prompta, obiectiva si cat mai completa a aliatilor si partenerilor tarii noastre.
"Este, cred, o tema de dezbatere si cu intreg corpul diplomatic, care se va reuni la Bucuresti, la inceputul lunii septembrie, cu prilejul 'Zilei diplomatiei romane'', a mentionat liderul de onoare al PSD.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Început de an şcolar american
Timoşenko de Pleşcoi
Ioan Rotundu
Bărbat înecat în iazul Bulhace, recuperat de pompieri
Programul de lucru la Nova Apaserv
Sistare apă caldă
CCR a devansat şedinţa finală pe 21 august la cererea lui Traian Băsescu
Ministerul Finanţelor n-a aprobat premierea olimpicilor la matematică
USL vrea să stopeze publicarea stenogramelor în presă
Seful misiunii FMI majorează preţul gazelor cu 5% pentru populaţie
Philip Gordon vorbeşte despre fraude „de amploare” la referendum
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog