Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14538
De la 07 Ianuarie 2003
122874605

Laudele comunitarului şef Răileanu sunt contrazise de realitate

  • 20 July 2008, 23:00
Cu toate că poliţiştii comunitari administrează cu simţ de răspundere amenzi aspre celor ce îşi expun autoturismele spre vânzare direct pe domeniul public, mai exact pe trotuarele din zonele intens circulate, unii continuă să persiste în greşeală. Până în prezent au fost acordate 20 de amenzi la acest capitol, în valoare totală de 20.000 lei. „Suma mare de bani se datorează faptului că minimul amenzii pentru această încălcare a legislaţiei este de 1.000 lei. Locaţiile cele mai fierbinţi cu aglomerare a maşinilor expuse spre vânzare au fost zona din faţa Casei Cărţii, precum şi parcarea din imediata apropiere a Teatrului Mihai Eminescu”, a declarat comisarul şef al Serviciului de Poliţie Comunitară Botoşani, Vasile Răileanu, specificând că rezultatele sunt bune, dacă se ţine cont că abia din luna aprilie a acestui an poliţiştii comunitari au fost împuterniciţi să constate şi să sancţioneze expunerea spre vânzare a maşinilor pe domeniul public.
Pentru fluidizarea traficului în municipiul Botoşani, agenţii comunitari au aplicat în primele şase luni ale anului un număr de 236 contravenţii, din care 112 amenzi, cuantumul lor ridicându-se la 26.230 lei. În ce priveşte circulaţia cu biciclete, motoscutere în parcuri, pe trotuare sau pietonale, agenţii comunitari au dat 66 de amenzi în valoare totală de 5.400 lei. Pentru oprirea sau staţionarea autovehiculelor pe trotuare, până acum au fost aplicate 14 amenzi, suma totală a acestora fiind de 980 lei.
Susţinerea lui Răileanu cum că subalterii săi au făcut ordine cu maşinile expuse la vânzare este una lipsită de realitate. Chiar aseară, la ora 19.00, noi am fotografiat în faţa Casei Cărţii, cunoscută şi Casa Căsătoriilor, peste zece maşini expuse la vânzare. Ca să nu fim suspectaţi de acuzaţii nefondate, probăm afirmaţia noastră cu fotografia de faţă. Iar maşinile expuse au ca date de identificare următoarele informaţii: BT.03.ZRS – tel. 0754.529.659; BT 07743 – tel. 0753.316.817; BT 07799 – tel. 0744.632.628; BT 08815 – tel. 0754.529.659; BT 08765 – tel. 0749.696.543; BT.11.CSE - tel. 0744.550.200 etc.
Ori proprietarii acestor maşini sunt protejaţii cuiva din Poliţia comunitară, ori subalternii lui Vasile Răileanu îşi dezinformează şeful prin rapoartele ce le întocmesc. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


România este un Paradis Fiscal al băncilor
Horoscop
Chip de a scăpa de nevastă
Conţac se simte marginalizat şi chiar ignorat
Reîncepe bâlciul cu sporurile de noapte
Biserica Uspenia se va reflecta în beton şi sticlă
Minori fără identitate
S-a dat startul la promisiuni electorale
Nu mai avem chef de muncă în Spania
Telefonul la care se puteau reclama serviciile medicale proaste a dispărut
pentru că pacienţii nu mai pot reclama, Oprişanu se laudă că treburile merg strună
Mai nou, operatorii de telefonie mobilă ne păcălesc cu site-urile
Judecătorii n-au curajul să recunoască dreptatea lui Niţu
Ghid de urmat în cazul în care sunteţi debranşaţi abuziv de la utilităţi
Cum îţi impune Petrom-ul să plăteşti, deşi nu ai alimentat cu carburant
Minunea părinţelului Diaconu n-a fost minune
Cocktailul lui Geoană şi euforia
Program Tele'M Botoşani, luni, 21 iulie
Vorbind gura fără el, Codreanu s-a rostuit cu un proces de calomnie
Qui prodest sau cine are interesul să lovească în Mitropolia Basarabiei
Comentariul comentariilor (CXLIX)
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog