Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
10423
De la 07 Ianuarie 2003
122896072

Laval vine cu o nouă propunere pentru Botoşani

  • 12 December 2007, 23:00
Municipalitatea a primit o ofertă din partea fraţilor din Laval de livrare a unor autobuze pentru transportul în comun. Cei din Laval şi-au manifestat intenţia de a dona municipiului Botoşani autobuze pe care le-au folosit pentru sistem de transport local din Laval. „Ei le înlocuiesc la patru ani de zile pentru că au un sistem foarte clar. Este vorba de autobuze Volvo, a căror valoare de achiziţie noi este de aproximativ 150 mii euro”, a declarat primarul municipiului Botoşani Cătălin Flutur.
Acesta susţine că va fi făcută o analiză pentru a vedea dacă este oportun să fie aduse la Botoşani, deoarece transportul presupune o cheltuială. Cu toate acestea cheltuielile de transport nu sunt atât de mari pe cât anticipează unii. Edilul şef al municipiului susţine că la preţul unui autobuz nou s-au putea aduce 15 autobuze din Laval.
Primarul lasă la latitudinea Consiliului Local să stabilească ce se va întâmpla cu aceste autobuze şi dacă contractul cu Microbuzul va fi reînnoit în 2009 sau nu. „Un studiu de trafic şi o strategie ne-ar putea spune dacă este util să folosim aceste autobuze. Am scos însă studiul de trafic la licitaţie de mai multe ori şi nu a venit nimeni. Dacă se va considera că este bine vom lua în calcul această situaţie. Este de apreciat însă intenţia celor din Laval”, a declarat edilul şef al municipiului Botoşani.
Oferta a fost lansată de Vania Atudorei (foto), care spre surpriza botoşănenilor a fost unul din primii români premiaţi pe data de 1 decembrie pentru realizările pe care le-a avut în timpul vieţii şi modul în care îşi manifestă românismul acolo unde se află. (Bianca ALBU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Sindicaliştii au pichetat Prefectura şi s-au ciorovăit pe îndelete
Axinte aşteaptă să fructifice brazii confiscaţi
Acumulările de apă sunt pregătite pentru iarnă
N-are logică. Ba are…!
Ioan Rotundu
APM s-a dotat cu un aparat de măsurare a radioactivităţii
Vor verifica legalitatea comercializării brazilor
Nouă campanie de recrutări în Armată
Comentariul comentariilor (X)
(Ioan Rotundu)
CJ îşi rectifică bugetul
Liberalii vor să-i scoată pe Cilinschi şi Ivănescu din CJ
Penegiştii au trecut la represalii
Urban Serv scăldat în lumină
Cei mai buni sportivi botoşăneni au fost premiaţi
Camelia Sucu, femeia cu cei mai mulţi bani din bussinesul românesc
Cristian Tabără spune povestea ceangăilor
Curiozitatea recepţionerului
Horoscop
Vă propune un troc
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog