Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Comentarii
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3983
De la 07 Ianuarie 2003
122889632

Leonard Doroftei va parasi pensiunea din motive de sănătate

  • 23 September 2009, 23:00
Leonard Doroftei va parasi pensiunea “Serviti, va rog!” inainte de etapa votarii din cauza unor dureri de spate. Vineri si sambata, de la 20.30, la Pro Tv, campionul Doroftei, Daniel Iordachioaie, Oana Bercaru si Maria Carneci vor munci pe rupte pentru a multumi clientii pensiunii si a indeplini sarcinile dificile si uneori haioase trasate de Nea Marin.
Leonard Doroftei va fi suprins cat de multe sunt de facut intr-o gospodarie si cat de grea este de fapt viata la tara. Mirosul de la animale ii va da de furca marelui campion care va avea nevoie de ajutor pentru a reusi sa curete, sa mulga si sa ingrijeasca animalele din batatura. Noroc cu copiii clientilor alaturi de care Doroftei se va distra ca in copilarie, se va plimba cu caruta si cu magarusul si pentru care va inventa tot felul de jocuri nastrusnice. La bucatarie, Doroftei va fi campion, pentru ca va gati o ciorbica de pui si o mamaliguta cu branza care ar imblanzi si pe cel mai aprig luptator din lume, mai ales niste clienti infometati ca cei din pensiune. Durerile de spate si oboseala se pare in ca-i vor veni de hac campionului la box care va parasi pensiunea inainte de a se realiza votarea in urma careia clientii aleg “gazda saptamanii”.
Maria Carneci va rasfata si ea papilele gustative ale clientilor cu bucate dintre cele mai bine alese. Pe langa pilaful sarbesc cu muschi impanat de porc, Maria Carneci va face furori printre clienti cu niste gogosi delicioase. Nu va exista treaba in gospodarie pe care sa nu o “asezoneze” cu un limbaj colorat in stilu-i caracteristic. Nimeni nu va putea sa se plictiseasca sau sa ramana serios in preajma ei, mai ales ca toate treburile gospodariei vor fi mai interesante de urmarit si cu fundal sonor pestrit.
Oana Bercaru va fi si ea o bucatareasa talentata si o gazda extrem de harnica, insa de furca ii vor veni pasarile din ograda dupa care va trebui sa curete. Insa asta, dupa ce o vecina care o va ajuta cu ingrediente pentru masa, ii va cere sa curete cusca de porumbei - tot inaripate, cu acelasi fel de mizerie de curatat ca si dupa gainile din curte. Satula de atata gainat, Oana va protesta la Nea Marin, insa fara prea mult succes.
Tot de gaini va avea parte cand clientii ii vor cere in cor sa le pregateasca o ciorba de gaina...din curte pe care chiar ea va fi nevoita sa o duca la taiere si apoi sa o jumuleasca si sa o gateasca. Si ca sa puna capac la “pasiunea” Oanei pentru inaripate, Nea Marin le da sarcina ei si Mariei Carneci sa faca doua perne din fulgi la care vor coase si se vor chinui indelung doar-doar vor arata ca cele din magazin. Relatia de iubire pe care o are cu un iranian ii a oferi un avantaj Oanei care va gati mancaruri iraniene invatate de la el, care-i vor lasa cu gurile cascate pe clienti.
Daniel Iordachioaie va fi spirt la toate treburile pensiunii. Va gati, va face curat, va ingriji animalele, va face tot ce-i spune Nea Marin, numai cu oile va avea ceva neintelegeri, fiind nevoit sa le alerge prin toata ograda pana va reusi sa le bage in sura. In rest, clientii nostri - stapanii nostri, aceasta va fi deviza artistului pentru care viata la tara nu va ridica probleme mai mari decat piciorul oii, adica mai mari decat le-ar putea duce. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comisarul de Politie Dinu Nicolae sfidează un senator ” să fiţi sănătos….”
Şi Mircea Geoană se alătură galeriei celebre formata din Stalin şi Voronin
Mircea Pascu interpelează C.E. în privinţa expulzărilor abuzive practicate de Italia
Mitropolia Moldovei medaliază pe fostul comandant al trupelor de ocupaţie ruse
Un pedofil italian, care agresa un copil roman, este condamnat
presa italiană ignoră ştirea
Cum şi când se va sfârşi criza economică în România
Consecinţa aglomeraţiei din sistemul penitenciar
judecarea infractorilor în liberate,
Program TELE'M BOTOŞANI, joi
Incendiu de proporţii în Centrul Vechi al municipiului Botoşani
Este picătura care a umplut paharul
Excavatorul primăriei continuă să facă minuni prin Frumuşica
O mamă a fost cât pe ce să îşi arunce copilul de 2 ani în fântână
Un pact politic electoral pentru cei cu conştiinţa pătată
Poliţiştii vor să introducă din nou cartea de imobil
Câinii de la Nicşeni au avut doar ghinion?
S-au umplut padocurile cu câini maidanezi
Cine a conceput natura corpului uman?
Blaga şi drogurile uşoare
Horoscop
Un pact bun pentru hârtie igienică
Ioan Rotundu
Suspectat de intoxicaţie cu mercur
O nouă găselniţă guvernamentală pentru tineri: „Prima afacere”
Profesorii îşi apără dreptul de a acorda meditaţii
Huţuleac vrea ca „bolnavii închipuiţi” să fie puşi la plată
Solidaritate la ilegalităţi!
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog