Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Ultima oră
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
2954
De la 07 Ianuarie 2003
122888603

Liberalii vor vota, pentru botoșăneni, susținerea cheltuielilor cu energia termică, apa- canal și gunoi menajer (P)

  • 13 May 2014, 23:00
Vineri, 16 mai 2014, la inițiativa noastră, a liberalilor, vom vota, în cadrul unei ședințe extraordinare de Consiliu Local, pentru plata cheltuielilor proprietarilor și asociațiilor de proprietari din condominiu în sensul de a se permite suportarea din bugetul local a cheltuielilor comune cu plata energiei termice. De asemenea, venim în sprijinul locuitorilor municipiului Botoșani și aprobăm susținerea financiară din bugetul local a cheltuielilor cu apă și canalizare și a gunoiului menajer. Nu în ultimul rând, votăm acordul de principiu privind stabilirea taxelor și impozitelor locale pentru anul 2015 la cota minimă prevăzută de legislația în vigoare.
Având în vedere că tot mai mulți cetățeni ai municipiului Botoșani reclamă atât la Primărie cât și la consilierii locali că sunt dați în judecată(aproximativ 2.500 de cetățeni) de SC Modern Calor SA, pentru plata consumului de energie termică, deși beneficiază de o altă sursă de încălzire și nu au încheiat “Convenție de facturare individuală a consumurilor de energie termică conform HCL nr. 369 din 21 decembrie 2010 cu furnizorul”(SC Modern Calor SA) și cu Asociațiile de Proprietari, am inițiat proiectul “Proiect de Hotărâre privind măsuri pentru susținerea financiară din bugetul local a cheltuielilor comune, în legătură cu energia termică precum și a cheltuielilor cu apă- canal, gunoi menaje în condițiile legislației în vigoare”.
PNL Botoșani înțelege nevoile botoșănenilor, înțelege că veniturile obținute din munca zilnică nu le permite un trai decent, înțelege că există foarte mulți botoșăneni care nu au un loc de muncă și trăiesc de pe o zi pe alta, de aceea, noi, consilierii municipali PNL, venim în sprijinul tuturor botoșănenilor și vom decide ca, din bugetul local să se suporte cheltuielile cu părțile comune ale energiei termice, cu apa- canal și gunoiul menajer.
Solicităm consilierilor municipali PSD și primarului PSD, Ovidiu Portariuc, să nu ne pună piedici în rezolvarea unor probleme atât de stringente pentru botoșăneni și să ducă la îndeplinire ceea ce majoritatea consilierilor municipali va decide. Altfel, nu putem cataloga eventuale replici de contraatac ale PSD decât ca acțiuni împotriva bunăstării locuitorilor municipiului Botoșani. Noi, PNL, vrem să facem lucruri concrete pentru botoșăneni, iar vineri se va vedea dacă și PSD își asumă suportarea acestor cheltuieli pentru binele locuitorilor municipiului Botoșani.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Limba la femeie
Horoscopul zilei
Caz unic in statul american Ohio
Doua gemene s-au nascut tinandu-se de mana
Departamentul de Stat din SUA despre afirmatiile lui Rogozin la adresa Romaniei: O retorica inflamatoare
Cod portocaliu si galben de ploi, vant si grindina in majoritatea regiunilor tarii
Reglare de conturi in PSD
Guvernul pregateste stergerea de datorii in industria de aparare
Uzurpatorul
Rusia continuă să amenințe Republica Moldova
Un jandarm botoşănean culege premii după premii
Medicii de la Urgenţe s-au trezit cu instrumentarul medical în cap
Gheorghe Flutur, contrazis de botoșăneni (P)
Aleşii locali în şedinţă extraordinară pe tema susținerii financiare din bugetul local a cheltuielilor comune
Profesori din cinci ţări au lăudat „mâncarea deosebit de gustoas㔠de la Botoşani
Botosani: Prefectul Macaleţ a blocat demiterea viceprimarului Cosmin Andrei
Botosani: Prefectul Macaleţ a blocat demiterea viceprimarului Cosmin Andrei
Scapă cine poate
Ioan Rotundu
Calvarul din salonul 13 (III)
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog