Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Mediu
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
12190
De la 07 Ianuarie 2003
122872257

Liberalul Ţurcanu i-a aplicat o corecţie fizică conservatorului Bârlădeanu

  • 6 February 2008, 23:00
Liderul Filialei PC a comunei Suliţa, Florin Bârlădeanu a declarat miercuri în cadrul unei conferinţe de presă că a fost bătut de consilierul primului reprezentant al Guvernului în teritoriu, respectiv Florin Ţurcanu. Motivul conflictului a intervenit în momentul în care liderul conservator l-a atenţionat pe angajatul lui Florin Ţurcanu că nu are voie să-şi pască oile pe păşunea satului. „I-am atras atenţia consilierului local Mihai Puşcaşu, cioban la domnul Florin Ţurcanu, că nu e frumos să intre pe imaşul satului, că oamenii se plâng la mine de acest lucru. În drum spre casă m-am pomenit că o maşină a tăiat calea căruţei. Eram în căruţă cu vecinul meu, Vasile Pădureţ şi el angajat la Ţurcanu. Am văzut că maşina avea însemnul de MAI, maşina cu care l-am mai văzut pe domnul Ţurcanu că o conducea personal. A coborât, mi-a zis nişte cuvinte pe care nu le pot reproduce şi pur şi simplu m-a luat la bătaie”, a precizat Florin Bârlădeanu.
Acesta susţine că Florin Ţurcanu l-a admonestat pe motiv că a îndrăznit să îi atragă atenţia că nu are voie să păşuneze pe păşunea satului. Florin Bârlădeanu informează că problema cu imaşul e simplă. Primăria a concesionat imaşul şi fiecare a luat în numele satului sau în nume propriu. El concesionând în numele sătenilor din Cheleş 30 hectare cu destinaţie pentru păscutul vitelor, fapt ce îi aduce o răspundere directă în faţa oamenilor şi a Primăriei cu care s-a încheiat contractul.
„M-a bătut până am căzut jos din căruţă. M-am ridicat şi l-am întrebat ce are cu mine? Mi-a răspuns: Îţi trebuie pământ, eşti tu proprietar? Am fost acasă m-am schimbat şi am plecat la Poliţie şi am reclamat fapta”, a mai adăugat liderul PC Suliţa. Florin Bârlădeanu a specificat că l-ar acţiona în Justiţie pe Florin Ţurcanu, dar că martorul principal, vecinul lucrează pentru consilierul prefectului şi nu vrea să depună mărturie în favoarea sa.
Liderul conservator se resemnează cu ideea că în România încă funcţionează legea pumnului. „Asemenea umilinţă nu am păţit în viaţa mea. Nu îmi este frică de Florin Ţurcanu. Ce poate să îmi facă? Să mă bată iar, să pună rackeţii pe mine. Nu poate decât să mă omoare. Credeam că în România s-a schimbat ceva. Dar pesemne că trăim într-o ţară în care unde încă trebuie să stai cu pumnul în gură şi la propriu şi la figurat”, a concluzionat Florin Bârlădeanu.
Liderul PC Botoşani, Marcela Lozneanu a asigurat că va face sesizare asupra incidentului la nivel central, la formaţiune, dar şi la Ministerul Administraţiei şi Internelor.
În urma sesizărilor potrivit cărora Florin Ţurcanu, membru al Cancelariei Prefectului, este acuzat că l-ar fi bătut, marţi seara, pe Florin Bârlădeanu din Suliţa, prefectul Gheorghe Sorescu subliniază că nu este dispus să tolereze astfel de fapte care pun în pericol imaginea instituţiei pe care o conduce şi cere Poliţiei să efectueze cercetări în acest caz. Dacă, în urma anchetei, incidentul relatat de presă se confirmă, prefectul va lua cele mai severe măsuri. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cum iau naştere monstruozităţile urbanistice
Dan Sandu decretat: „Bun de construit!”
Tatarcan joacă la cacealma, cu puterea legii (II)
Ioan Rotundu
Comentariul comentariilor (XLIV)
(Ioan Rotundu)
“Iluzionistul” din spatele unei poveti de dragoste magice!
Control la depozitele de medicamente
Majorarea alocaţiilor de hrană în spitale şi creşe
Centrul European al Consumatorilor România
Majorarea, de patru ori, a indemnizaţiilor pentru invalizii, văduvele şi veteranii de război
AJOFM vrea să-i scoată pe tineri la muncă
Trei primării speră să pună mâna pe banii de la Mediu
Oprişanu îl somează pe managerul Spitalului judeţean să intre în legalitate
Monacu anunţă că a realizat un record la aplicat amenzi
Sălile de operaţii vor fi inaugurate săptămâna viitoare
Protopopul Leonte a sfinţit, cu prezenţa, bilanţul Penitenciarul
Horoscop
Ciocnire cu consecinţă bărbătească
Îşi vinde biroul... utilat complet
Program TELE'M Botoşani, joi, 7februarie
Pricopi are partea sa, de pe urma construcţiei mall-ului
Ţărăniştii stau în expectativă
Avem planuri de acţiune pentru romii din Botoşani, n-avem rezultate
Furtună crede că revenirea lui Năstase în politică este benefică pentru PSD
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog