Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Reportaje
Publicitate
Pamflet
Remember
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9923
De la 07 Ianuarie 2003
122869990

Linişteee! La Protecţia Copilului Felicia şi Dorin lucrează

  • (Cârcotaşul)
  • 14 November 2007, 23:00
Iată că am ajuns şi să trăiesc şi ziua când Dorin Ciuştea, aceste pezevenghi al politicii locale, să ne ceară linişte, pentru ca el şi Felicia Mihai să poată „lucra” la Protecţia Copilului. Nu prea am înţeles cine să facă linişte, dar îi dau şi eu cu presupusul. În primul rând, Ciuştea cred că vrea linişte de la Conţac. Că doar nu l-o lua gura pe dinainte pe bădia Costică şi să spună, acum, spre sfârşit de mandat, câţi euroi a băgat în buzunarul lui Ciuştea ca să iasă preşedinte. Iar ca să fie sigur că bădia Costică n-o face vreo boacănă, Ciuştiulică, cum l-a botezat şeful PNL într-o epigramă, precum piţigoii, ţipă la bădia să-şi dea demisia. Nici el nu crede în ce strigă, dar o face în speranţa că-l va muia pe Conţac şi n-o să-i tulbure liniştea Feliciei, care de câţiva ani buni mănâncă la Protecţia Copilului numai cozonac, punând pe masa copiilor asistaţi social răbdări prăjite.
Mai ţipă Ciuştea, speriat şi de faptul că o privire aruncată prin actele Protecţiei de acum vreo doi ani în urmă ar da la iveală nişte potlogării de-ţi stă mintea-n loc. De exemplu afacerile derulate de către Felicia cu firma egipteanului Ahmed, de la care a luat articole pentru copii cu un adaos comercial de 200 – 400%. Mai sunt şi acele alocări de buget de la sfârşit de an, cică rectificări, pe care Ciuştea le-a aprobat iar Felicia le-a tocat prin plăţi preferenţiale şi comisioane, vorba lui Irinel Columbeanu: „mişto”.
Dacă mai am în vedere şi comentariile, de ordinul sutelor, pe care le-au făcut cei cunoscători ori de câte ori s-a scris despre Protecţia Copilului, apoi „monseniorul” Ciuştea nu trebuie să ţipe, ci să răcnească în gura mare. Că are de ce şi pentru ce!
În al doilea rând, Ciuştea ţipă în speranţa că presa nu se va mai lega de Felicia cea mult hulită de către foştii săi colegi de liceu şi facultate, care continuă să o considere de un nivel de inteligenţă Q -µ. Felicia doreşte ca presa s-o lase să lucreze în linişte, dorinţă manifestată prin gura lui Ciuştea. Şi FNI ne-a spus să dormim în pace, că lucrează el pentru liniştea noastră, şi am văzut cu toţii ce-a ieşit.
Precum pisica care acoperă cu labele nevoile biologice proaspăt rezolvate, şi Ciuştea vrea să acopere prin ţipete sfâşietoare potlogăriile de la Protecţia Copilului. Precum în jocul din copilărie, când cel aflat în căutare se apropia de locul unde era dosit obiectul, se striga „cald” sau „fierbinte”, aşa şi Ciuştea, simţind pericolul unui scandal ce stă cu iminenţă să izbucnească la Protecţia Copilului, ţipă „linişte!”.
Ori ce câine care are un os, dacă te apropii, este în stare să te muşte. Dacă i-ai luat osul, se gudură şi aşteaptă să i-l dai din nou. Cât sunt pe post, atât Felicia Mihai cât şi Dorin Ciuştea, hămăie la toată lumea. Să le ia cineva „osul puterii” şi se vor gudura, cerând clemenţă. Părerea mea, nu a lui Rotundu!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Vrednica lucrare creştină a americanului din deal
Poveste unui român plecat la muncă în Italia
în Europa nu vom putea intra scuipând seminţe şi aruncând pachete goale de ţigări pe stradă
La Flămânzi, idioţii zâmbesc şi au faţă umană
Sindicatele din învăţământ au luat-o razna şi nu se mai înţeleg
Spitalul va achiziţiona lenjerie de la Asociaţia Nevăzătorilor
Dotări cu aparate de ultimă oră la oftalmologie
Cei de la Mediu scormonesc gunoaiele Urban Servului
A treia tranşă de vaccinuri împotriva gripei
„Să meargă politicienii la vot!”
Ioan Rotundu
Ţiprigan vrea grevă, cu orice preţ
Şosea de centură „ca după război”
Prefectul aşteaptă rezultate, nu doar promisiuni, pentru şcolile din Dorohoi
Penegiştii acuză poliţia comunitară de incompetenţă şi toleranţă
Mulţumeşte din inimă Guvernului pentru banii alocaţi judeţului
Ciuştea cere demisia lui Conţac din fruntea CJ Botoşani
Deputatul Câmpanu face lobby pentru botoşănenii din Italia
Vosganian va veni vineri la Botoşani, cu gaz de la Hârlău
Ţâbuleac predică din nou în pustiu
el denunţă abuzuri ale finanţiştilor, dar fără a fi luat în seamă
Horoscop
Înrudirea ungurului cu ardeleanul
Tribunalul Botoşani clarifică situaţia dosarului Ţâbuleac - Vinalcool
drept la replică
În “Cu un pas înainte”, certuri între îndrăgostiţi pe o bursă de merit
Oana Cuzino le dă întâlnire mămicilor celebre
Program TELE'M Botoşani, joi, 15 noiembrie
Poate doar Oprişanu să cumpere, că are bani!
Ei insistă să vă ceară votul!
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog