Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
8668
De la 07 Ianuarie 2003
122894317

Liviu Dragnea: Eu nu fac greseala sa spun ca am dubla personalitate

  • in plen deputat si afara presedinte de partid
  • 23 September 2015, 23:00
Liviu Dragnea Presedintele interimar al PSD a afirmat miercuri la Adevarul Live, raspunzand unei intrebari, ca el nu face "niciodata" "greseala" de a spune ca are o personalitate dubla - in Parlament deputat si afara presedinte de partid. Amintim ca premierul Victor Ponta le-a spus jurnalistilor in luna aprilie, cand a fost intrebat despre pensiile speciale, in calitate de deputat, ca el nu este deputat, ci presedinte PSD si prim-ministru.
"Eu nu fac niciodata greseala sa incerc sa spun ca am personalitate dubla: intru in plen - sunt deputat, afara sunt presedinte" a spus Dragnea miercuri, raspunzand unei intrebari referitoare tot la legea pensiilor speciale pentru parlamentari, care se afla acum in stadiul de reexaminare in urma cererii formulate de presedinte, la Comisia de Statut din parlament.
Vezi aici principalele declaratii facute de Dragnea la Adevarul Live
Victor Ponta fusese intrebat pe 20 aprilie cum apreciaza proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor, el declarand: "Nu sunt deputat, sunt presedintele PSD, prim-ministru" si precizand apoi ca "Parlamentul poate decide singur asupra acestui lucru". Presedintele PSD, Victor Ponta, care este si deputat, a fost intrebat, luni, in acesta calitate, cum apreciaza proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor, el declarand: "Nu sunt deputat, sunt presedintele PSD, prim-ministru...".
Atunci cand jurnalistul i-a atras atentia ca este membru in Parlament, Victor Ponta a admis si a precizat ca a fost ales "de catre alegatorii din municipiul Targu Jiu", potrivit Mediafax.
Intrebat daca este de acord cu pensiile speciale ale parlamentarilor sau daca ar fi de acord ca la incheierea mandatelor sa aiba o astfel de pensie, Ponta a spus ca Parlamentul este in masura sa decida, iar el mai are "foarte mult" pana la incheierea mandatelor. "Cred ca Parlamentul poate sa decida singur asupra acestui lucru. In ceea ce ma priveste, mai am totusi foarte mult pana la incheieera mandatelor", a afirmat liderul PSD.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Autostopista precaută
Horoscopul zilei de 24.09.2015
Reţeta zilei: Zacuscă de vinete
Trei incendii în cinci ore
Prognoza meteo pentru joi si vineri
Sorin Oprescu va fi examinat medical in arest
Politia Capitalei a respins solicitarea ca primarul suspendat sa fie transferat la Spitalul Militar
Comisia Europeana sanctioneaza 19 state, inclusiv Romania
pentru aplicarea incorecta a regulilor privind azilul
Refugiatii, primul esec mare al lui Iohannis
Cum a ajuns Romania in clubul marginalilor
Traian Basescu, despre documentul prezentat de Antena 3
din care reiese ca fostul presedinte ar fi fost platit de Securitate: Este un fals ordinar, un document de o abjectie rara
Botoşani: Deputatul Costel Şoptică hulit în satul natal
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog