Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14279
De la 07 Ianuarie 2003
122899928

Liviu Dragnea sus’inut la pre;edin’ia PSD de organizatiile din Giurgiu si Mehedinti

  • 22 September 2015, 23:00
Presedintele organizatiei judetene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau, considera ca Liviu Dragnea este "cel mai bun" pentru a candida la functia de presedinte al partidului si spune ca il va sustine daca se va inscrie in aceasta cursa. Pe de alta parte, presedintele interimar al PSD nu si-a depus candidatura inca.
"Experienta domnului Liviu Dragnea in partid si perioada in care am colaborat cu acesta in teritoriu, dar si la nivel central, sunt motivele pentru care consider ca ar trebui sa candideze la presedintia partidului si pot spune ca prefer sa il sustin pe domnul Liviu Dragnea pentru aceasta functie. Stiu ca inca nu si-a depus candidatura in acest sens, dar sunt sigur ca va accepta indemnul multor colegi si se va inscrie in aceasta cursa, in care va avea toata sustinerea mea si a organizatiei judetene pe care o conduc", a declarat marti, pentru Agerpres, Badalau.
Si organizatia judeteana social-democratilor mehedinteni il va sustine pe Liviu Dragnea pentru functia de presedinte al PSD la Congresul extraordinar din 18 octombrie, a declarat marti, pentru Agerpres, presedintele PSD Mehedinti, Aladin Georgescu.
Potrivit acestuia, Liviu Dragnea se dovedeste a fi "un politician capabil, care lupta pentru unitatea partidului si pentru realizarea proiectelor politice necesare pentru consolidarea democratiei in Romania".
"Consideram ca domnul Dragnea este cea mai potrivita persoana sa indeplineasca aceasta functie in perspectiva unui an electoral greu, 2016", a precizat Georgescu. El a mai aratat ca oricare alta persoana care se va mai inscrie in cursa pentru sefia PSD "nu va schimba optiunea social-democratilor mehedinteni".
Presedintele interimar al social-democratilor, Liviu Dragnea, a evitat luni sa spuna daca va candida la presedintia partidului, afirmand ca, in urmatoarele zile, va finaliza un posibil proiect politic pentru PSD.
"Nu pot sa va spun acum (n.r.- daca va candida sau nu). In urmatoarele zile o sa imi finalizez un posibil proiect politic pentru PSD si obiectivele pe care cred eu ca trebuie sa le atinga acest partid si, daca o sa ajung la concluzia ca eu pot sa contribui la atingerea acestor obiective, atunci eu, cu inima usoara, voi anunta candidatura. E o chestiune de zile", a spus Dragnea.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei de 23.09.2015
Bancul zilei: Sinceritatea bănăţeanului
Reţeta zilei: Suc de roşii pentru Iarnă
Ţigări de contrabandă de peste 60.000 de lei confiscate la frontiera de est
DNA: Pedeapsa aplicata lui Liviu Dragnea are un "cuantum simbolic"
Dreptul de vot a fost tratat de acesta ca pe un moft
Serviciul danez de contrainformatii nu crede ca in valul de migranti sunt
teroristi Risca prea mult sa fie descoperiti, inclusiv de refugiatii care fug chiar de ei
Hitler reactioneaza la scandalul Volkswagen DieselGate, o parodie savuroasa
Doi angajati ai Ministerului de Externe, urmariti penal de DNA, sub control judiciar, pentru luare de mita
Croatia cere Serbiei sa trimita refugiatii in Romania
Botoşani: Liniştea de dinaintea furtunii în PSD Botoşani
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog