Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Important
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
20784
De la 07 Ianuarie 2003
122880851

Lobyul maghiar direcţionat de la Budapesta latră la România de la Bruxelles

  • 12 December 2008, 23:00
Una din principalele atributii ale serviciilor secrete maghiare din toate timpurile a fost construirea unui lobby puternic in cancelariile lumii. S-au folosit unguroaice si bani. Multi bani!
Scoaterea de la guvernare a maghiarilor din Slovacia a fost prima infrangere majora a lobbyului maghiar in Europa. Orice a incercat lobbyul maghiar si trompetele sale din Parlamentul Europei, politicieni naimiti de toate natiile, nu a clintit hotararea slovacilor de a incerca sa guverneze Slovacia si fara maghiari. Si a functionat. Slovacia a demonstrat ca este o tara democratica in adevaratul sens al cuvantului si o tara europeana demna care stie sa-si apere interesele.
Isteria a trecut, iar relatiile interetnice din Slovacia sunt excelente, presiunea liderilor maghiari extremisti scazand considerabil in comunitatile de slovaci care traiesc in zona minoritatii maghiare. Iata insa ca de cateva zile, sub asaltul lobbyului maghiar, tot felul de parlamentari europeni socialisti sau populari, crezand ca au de-a face cu o republica bananiera, latra la Romania. Asemenea deontologilor si analistilor care-si plimba amorteala mintala si nationala prin diverse televiziuni sau radiouri din Romania, plangand biata tarisoara care se va prabusi fara UDMR la guvernare, unii politicieni europeni, transformati in scule maghiare, se stramba la Romania. De parca turcii din Germania sau marocanii din Belgia, sau arabii si corsicanii din Franta ar fi la guvernare de cand mama lor i-a facut. Schizofrenia politica in care traiesc unii lideri europeni ii impiedica sa vada si sa accepte ca Romaniei nu i se mai pot da ordine. Ca Romania este o tara normala in care exista schimbarea puterii. Inclusiv a puterii maghiare care o guverneaza de ani de zile.
Nevestele sau amantele maghiare si banii serviciilor secrete maghiare fac din bietii politicieni europeni niste goarne fara demnitate care trambiteaza dogit interesele maghiare de-a lungul si de-a latul tarilor vecine Ungariei. Sigur ca acesti indivizi au la cine sa latre. Deja lideri ai PD-L ca si cativa ai PSD ar trebui sa-si schimbe pantalonii udati de sperietura latraturilor bruxelleze. Sunt in general cei care au ceva afaceri la vedere sau ascunse, cu lideri UDMR sau cu investitori maghiari din Romania. Unii dintre ei par la prima vedere chiar autoritari, daca nu le-ar scapa, scurt , in unghiuri ascutite, privirile speriate. Lucrurile sunt extrem de simple si de clare. Daca UDMR este acceptat la guvernare, cele doua partide din Romania la care latra slugile maghiare din Parlamentul European nu sunt decat carpe de sters pe jos, in comparatie cu slovacii. Si s-ar mai demonstra ceva! Ca serviciile secrete ale Romaniei ar merita desfiintate pentru ca ar incarca degeaba nota de plata a contribuabilului roman.
(Romanien Global News)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Vă poate face casa ca pe-o bijuterie
Comunicat de presă
Pa-Ra-Da - o reuşită a vieţii în ciuda problemelor ei
Gaură neagră gigant în centrul galaxiei noastre
ANC cere blocarea accesului la 40 de site-uri cu caracter pornografic
Comentariul comentariilor (CCLXIII)
(Ioan Rotrundu)
Ce poate ieşi, când încurci mănuşile cu chiloţii
Horoscop
Alungat de la masa ospăţului
Românul şi hahalera
Vecinul „turmentat” şi politica externă de la televizor
Strategia de dezvoltare economico-socială a judeţului Botoşani 2008-2012 (V)
Ţurcanu a declanşat asaltul final asupra funcţiei lui Câmpanu
în replică, Câmpanu crede că Ţurcanu va fi prostul Parlamentului
Salariaţii SC Urban Serv nu au şanse să ia premiu de Crăciun
Câmpanu este mulţumit de scorul obţinut la parlamentare
Săracii municipiului au unde să se oploşească
Lupu-şi schimbă părul, dar năravul ba!
Încă mai speră la revenirea PNL în cărţi
185 de bătrâni necăjiţi vor primi îngrijire la domiciliu
Cartela, piedică în calea vizitatorilor la bolnavii internaţi în spital
Orarul Fiscului de sâmbătă şi duminică pentru plata taxei de poluare
Un număr suspect de mare de bolnavi de leptospiroză
Şomerii reclamă, inspectorii verifică
Vaccinul împotriva cancerului de col uterin se poate face până în ultima zi
Vaccinul împotriva cancerului de col uterin se poate face până în ultima zi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog