Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Ştiri agenţii
Decese
Comentarii
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
19556
De la 07 Ianuarie 2003
122879623

Mesaj de condoleanţe pentru primarul Cătălin Flutur

  • 16 September 2016, 23:00
Cătăline, frate întru suferinţa despărţirii de cei dragi nouă, ştiu că între tine şi tatăl tău s-a cimentuit o afecţiune cum rar se mai poate întâlni între un tată şi fiu! Despărţirea de cel drag, trecut lor la Orientul Etern Orient de unde în fiecare dimineaţă ne vine esenţa vieţii prin lumina răsăritului de Soare, este încheierea unui ciclu al vieţii pentru a se deschide un latul.
Nu cunoaştem de unde venim şi unde ne ducem pentru că nimeni vreodată nu s-a întors de acolo să ne spună dar ştim că avem datoria morală şi civică să continuăm şi să perfecţionăm ceea ce bunicii şi părinţii noştri ne-au lăsat ca moştenire. Iar tatăl tău ţi-a lăsat o moştenire spirituală de înaltă ţinută morală.
Învinge tristeţea despărţirii şi continuă să-i respecţi memoria prin a-ţi călăuzi paşii vieţii, atât câţi Creatorul ţi-i va dărui, după învăţăturile sale. Cred că pentru tatăl tău va fi cea mai mare mulţumire şi satisfacţie ca, de acolo unde se află, să vadă că fiul său îi urmează sfaturile şi că strădania sa de tată de a-şi creşte fiul în respectul pentru cei din jur a dat şi dă roade.
Dacă simţi nevoia să plângi, plângi, că este o cale de a-ţi uşura sufletul. Dar lacrimile se usucă, se pot şterge, important este să nu se usuce sau să se şteargă respectul pentru memoria tatălui.
Să-i fie ţărâna uşoară!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Angela Merkel recunoaste: UE este intr-o situatie critica
Senator ALDE: PSD si ALDE merg pe liste separate la alegerile parlamentare
Nicusor Dan: USR nu va face alianta cu niciun partid, deci nici cu PNL
Secretarul comisiei de invatamant acuza faptul ca altcineva a semnat raportul prin care se amana concursul pentru directorii de scoli in locul sau:
"Doamna Andronescu trebuie sa explice, dar nu raspunde la telefon. E strigator la cer"
DNA dă o super-lovitură de ULTIMĂ ORĂ: 4 GREI au fost luați dintr-un foc Cristi Șelaru, Redactor
Vaticanul face public asta: secretul INCREDIBIL despre limba romana a fost scos la iveala…
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 16.09.2016
Lumea lu' Rotundu: Castelul Corvinilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog