Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
In vino veritas
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
16065
De la 07 Ianuarie 2003
122901714
Ministerul Mediului si Dezvoltării Durabile

Campanie de comunicare adresată publicului larg din România

  • 8 August 2007, 23:00
Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile va demara in acest an o ampla campanie de comunicare adresata publicului larg din Romania. Temele alese ca obiect de promovare si educare a romanilor sunt : schimbarile climatice, gestiunea corecta a deseurilor precum si impulsionarea publicului de a participa la decizia de mediu. Campania va cuprinde trei spoturi tv si radio care vor fi difuzate pe principalele canale de televiziune si statii radio din tara.
Scopul campaniei este acela de a-i determina pe romani sa constientizeze importanta conservarii mediului si a respectarii masurilor necesare precum si sa asocieze binele personal cu mediul in care traiesc. MMDD recunoaste ca fara o educatie corespunzatoare la nivelul cetateanului, eforturile ministerului de a aplica masurile necesare pentru protectia mediului sunt mult ingreunate. Mai mult, costurile de implementare ale acestor masuri sunt foarte mari, pentru ca populatia este slab cooperanta in a participa la protectia mediului. In conditiile in care atitudinea romanilor nu se schimba, vom asista in continuare la o degradare a conditiilor de mediu, indiferent de eforturile autoritatilor de a implica resurse financiare si umane.
In prezent se afla in desfasurare patru licitatii publice: trei pentru creatie si productie de spoturi video si audio pentru cele trei teme mentionate si una pentru achizitionarea de spatiu media pentru transmiterea productiilor realizate in cadrul licitatiilor anterioare.
Pentru licitatiile care au ca obiect realizarea spoturilor video si audio, termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru accesul la documente este 16.08.2007 ora 16:00, termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 27.08.2007 ora 09:00. Deschiderea ofertelor se va face la sediul MMDD in data de 27.08.2007.
Pentru licitatia care are ca obiect achizitionarea de spatiu media pentru difuzarea spoturilor realizate in cadrul licitatiilor de creatie si productie accesul la documente este 11.09.2007 ora 16:00, termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 21.09.2007 ora 09:00. Deschiderea ofertelor se va face la sediul MMDD in data de 21.09.2007 ora 10:00.
Mentionam ca anunturile acestor licitatii sunt deja afisate pe sitetul www.e-licitatie.ro avand numerele de inregistrare 25642, 25545, 25638 si 25598, dar si pe site-ul www.publicitatepublica.ro avand numerele de contract 832, 833, 834 si 836.
Ne dorim participarea unui numar cat mai mare a firmelor specializate pe servicii de publicitate, astfel incat, din concurenta creata si conceptele prezentate sa putem alege cea mai performanta solutie de comunicare. (Comunicat de presa MMDD)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Reguli privind conducerea, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto
Gabi Jugaru, poliţist în propria farsă
Ducu a deschis drumul unui întreg alai de dosare penale
cei din mafia alcoolului, spaţiilor comerciale, jocurilor de noroc şi a plăţilor ilegale din bugetul statului îşi aşteptă rândulevazionistul miliardar Severin Tcaciuc avea „antene“ şi la Botoşani
Ghicitoare
Anunţ-concurs
Horoscop
2.344 de grădiniţe şi şcoli din învăţământul preuniversitar vor primi fonduri
Tinerii îşi pot cumpăra locuinţele ANL
O profesoară vrea să vă scoată din impas
Anunţ important
Jegul, o placere
Românul şi „papagalul”
Scrisoare veninoas㠖 test de inteligenţă
Bancuri cu poliţişti… inteligenţi
Logica lui Socrate
Ura doctorului
Program TELE’M Botoşani, joi, 9 august
Sebastian Vlădoiu se leapădă de propriile vorbe
Declaratia ministrului Paul Păcuraru
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog