Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Administraţie
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22102
De la 07 Ianuarie 2003
122907751

Ministrul Finanțelor a aprobat ca angajații unui Minister care nu mai există să ia banii înainte de Paște

  • 9 April 2018, 23:00
Ministerul Finanțelor Publice a publicat, pe 3 aprilie, un Ordin în Monitorul Oficial în care sunt enumerate instituţiile publice care vor primi bani de salarii înainte de Paşte, respectiv pe 5 aprilie. Pe listă, aprobată de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, apare și Ministerul pentru Consultare Publică şi Dialog Social, minister care nu mai există din ianuarie, de la instalarea Guvernului Dăncilă, scrie Adevărul.
„Prin derogare de la prevederile art. 2 din Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 86/2005 pentru reglementarea datei plăţii salariilor la instituţiile publice, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 108 din 2 februarie 2005, cu modificările şi completările ulterioare, ordonatorii principali de credite înscrişi în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin achită în luna aprilie 2018 salariile aferente lunii martie 2018 la datele stabilite în aceasta“, spune ordinul de ministru.
La punctul 49 din lista aprobată de Ministerul Finanţelor apare Ministerul pentru Consultare Publică şi Dialog Social.
Ministerul pentru Consultare Publică şi Dialog Social a fost înfiinţat în ianuarie 2017 şi a fost condus de către Gabriel Petrea, preşedintele TSD, unul dintre apropiaţii lui Liviu Dragnea la acea vreme. În ianuarie 2018, pe fondul disputei dintre Liviu Dragnea şi Mihai Tudose pentru putere, Gabriel Petrea s-a poziţionat de partea premierului Tudose şi a pierdut. Ulterior, Dragnea i-a desfiinţat ministerul, mai scrie sursa citată.
„Atribuţiile Ministerului pentru Consultare Publică şi Dialog Social vor fi preluate de alte structuri guvernamentale", spunea Viorica Dăncilă la preluarea mandatului pe 26 ianuarie 2018.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Bancul zilei: Înt6rebare încuietoare
Horoscopul zilei de 10.04.2018
Inspecția Judiciară: Am avut un protocol care nu mai este în vigoare de la începutul anului 2017
Deputatul Cătălin Rădulescu, condamnat definitiv pentru corupție
: Protocoalele SRI cu instituţii din sistemul judiciar, un act de poliţie politică. Voi propune ca toate dosarele penale întocmite după 2009 să fie rejudecate
Minuni pascale în parohia senatorului Papalete
Ioan Rotundu
Belşugul gunoaielor şi sărbătoarea Paştelui
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog