Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
23609
De la 07 Ianuarie 2003
122883676

Mircea Badea, despre Laura Codruta Kovesi:

  • M-am saturat de acuzatiile nesimtite ale acestei dudui, o dau in judecata
  • 5 May 2016, 23:00
Mircea Badea a afirmat joi, pe contul lui de Facebook, ca s-a "saturat de acuzatiile nesimtite" ale Laurei Codruta Kovesi si afirma ca o va da in judecata, dupa ce sefa DNA a avertizat, intr-un comunicat, ca "orice fel de atacuri defaimatoare" la adresa sa si a vietii sale personale "vor impune un demers ferm, prin folosirea cailor legale".
"Eu m-am saturat de acuzatiile nesimtite ale acestei dudui etern numita pe posturi. Ma lasa rece amenintarile ei. Mai mult, sa nu se mai deranjeze, EU O DAU IN JUDECATA! Poate o sa am noroc si o sa dau peste un judecator care nu joaca in 'campul tactic' al SRI. Semnat: un mitic fara blana pe organism", a scris Mircea Badea, pe contul lui de Facebook.
Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a reactionat joi, dupa ce Mircea Badea s-a intrebat miercuri seara daca nu cumva procurorii "aresteaza competitorii iubitului", in urma unui articol publicat in Catavencii si potrivit caruia prietenul sefei DNA este Florin Nemes, care apare in reclamele la Digi 24 si este si director de PR la RCS-RDS, companie implicata intr-un proces cu Antena 3.
Intr-un comunicat citat de Stiripesurse.ro, Laura Codruta Kovesi afirma ca dosarul prin care mai multe persoane - directori si actionari ai Trustului Intact - au fost trimisi in judecata a fost inregistrat la Directia Nationala Anticoruptie la data de 24 aprilie 2013, inainte de numirea sa in functia de procuror sef al DNA.
"Atat la data inregistrarii dosarului la DNA, cat si pe durata instrumentarii acestuia, nu am cunoscut personal si nu am discutat cu nicio persoana din conducerea sau cu angajati/fosti angajati ai companiei care este parte vatamata in dosar", spune Kovesi, in comunicatul citat.
Aceasta adauga ca "rechizitoriul nu a fost confirmat de procurorul sef al DNA, ci de procurorul sef al Sectiei pentru combaterea coruptiei".
"Simpla imprejurare ca, de-a lungul timpului, am avut relatii personale cu persoane angajate la o societate comerciala nu poate sa afecteze impartialitatea sau legalitatea unui dosar instrumentat de colegii mei din cadrul DNA.
Orice fel de atacuri defaimatoare la adresa mea, inclusiv a vietii mele personale, vor impune un demers ferm, prin folosirea cailor legale", se mai arata in acest comunicat.
"RCS-RDS facea plangere penala la DNA imptoriva trustului INTACT, iar DNA il aresta pe Sorin Alexandrescu, seful Antena Group. Intrebarea din titlu se naste natural. Am vorbit aseara in detaliu despre asta. Am prezentat si capturi de pe pagina de Facebook a domnului Nemes, dansul share-uind injuraturi oribile la adresa mea si a telespectatorilor Antena3", a afirmat Mircea Badea, citat pe site-ul Antena3.
Agentia de stiri hotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Schimb de experienţă între tată şi fiu
Horoscopul zilei de 6.05.2016
Prognoza meteo pentru vineri si sambata
Kovesi, dupa ce a fost acuzata de Mircea Badea ca prietenul sau este PR la RCS-RDS:
Orice fel de atacuri defaimatoare la adresa mea vor impune un demers ferm
Presedintele Aliantei Medicilor isi contrazice ministrul:
Nu ma simt in siguranta. In sistemul sanitar s-a semnalat existenta unei bombe, dar merge mai departe / Nu s-au testat virusi, spori sau fungi
Protest spontan la Ministerul Sanatatii. Protestatarii au aruncat vopsea pe scarile institutiei
Cristian Popescu Piedone a fost trimis in judecata in dosarul autorizarii Clubului Colectiv
Corpul de control al premierului Dacian Ciolos anunta ca va sesiza procurorii
daca va avea indicii ca reprezentantii spitalului Floreasca au mintit
Ispravnicul de Roma ar putea rămâne fără celebrul „curcan”
Botoşani: Să fie acest eveniment ultimul abuz de putere a primarului Portariuc?
Ioan Rotundu
Cum i-a tras ţeapă prefectului baronul primar de Văculeşti
Comunicat de presă - PNL Botoşani
. Minciuni acoperite cu stema municipiului de către Ovidiu Portariuc
Ministrul Justitiei, Raluca Pruna: Asistam acum la o ofensiva care aduce aminte de o restauratie.
Imi voi folosi vocea pentru a nu pierde ceea ce am castigat
Cine este Florin Nemes, presupusul iubit al sefei DNA
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog