Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5685
De la 07 Ianuarie 2003
123194622
pnl

Mircea Geoana, mesaj indirect pentru Crin Antonescu, despre prezidenţiale

  • 10 November 2013, 23:00
Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, la Consiliul National al PSD, ca nu exista "Romanie debila" decat in "mintea unora", si i-a transmis, indirect, lui Crin Antonescu, ca s-ar putea trezi ca alearga singur si iese pe locul doi, el facand aluzie la alegerile prezidentiale de anul viitor.
Mircea Geoana mai spune ca social-democratii au fost corecti in relatia cu liberalii. La randul sau, presedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat, sambata, afirmatiile senatorului PSD Mircea Geoana, apreciind ca, intr-o reformulare, acesta ar spune ca "PSD nu-si permite sa se tina de cuvant", fiind vorba despre sustinerea liderului PNL la alegerile prezidentiale, potrivit Mediafax.
Mircea Geoana mai spune ca social-democratii au fost corecti in relatia cu liberalii: "Desi suntem un partid cu talie dubla fata de dansii, am acceptat, pentru a avea aceasta alianta impreuna si aceasta majoritate, paritate la nivel local si la nivel de guvernare. Niciun alt partid nu a facut un astfel de sacrificiu tactic, pentru un scop strategic, cum am facut-o noi si conducerea partidului. Am fost si suntem seriosi si onesti si solidari pana la capat, dar cred ca este legitim sa cerem acelasi lucru din partea partenerilor nostri".
"De prea mult timp, pe fiecare subiect pe care partidul si guvernarea il propune, vad o forma de rezistenta, o forma de plan", a spus Geoana, adaugand ca acesta este, in opinia sa, "un inceput de plan strategic de prepozitionare pentru 2014", in care practic se simte o opozitie in interiorul puterii din partea unora dintre partenerii PSD.
"Nu este sanatos si trebuie sa spunem mai clar ca aceste lucruri nu sunt acceptabile si, asa cum noi am fost onesti si corecti pana la capat, asteptam sa fim tratati cu respect in casa noastra, in care suntem partidul cel mare, si care suntem partidul care trebuie sa dam dovada de intelepciune dar si de fermitate", a mai declarat Geoana. El a continuat: "Este o gandire gresita pe care unii si-o propun, pentru ca, alergand dupa simpatia iluzorie a unor categorii care nu il vor vota niciodata, se risca un lucru mult mai important, pierderea grosului alegatorilor USL care au votat in 2012 impotriva regimului Basescu, si pentru Uniune, impotriva crizelor, a conflictelor sterile si pentru reconstructia tarii".
"Nu exista Romanie debila decat in mintea unora", a mai spus Geoana, adaugand: "Cu o astfel de lipsa de incredere in propria tara si intregul popor, sa nu se trezeasca cumva unii ca alearga singuri si ies pe locul doi".
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Lumea lu' Rotundu: Scandal popesc la Copălău
Bancul zilei: Reacţia beţivului
Gastronomie: Zarzavat pentru iarnă
O româncă a fost aleasă pentru prima dată, consilier municipal în Montreal
Victor Ponta ridiculizează desecretizarea arhivei Dunărea care ar da la iveală afacerile murdare ale lui Voiculescu
Social-democraţii participă în nume propriu la alegerile europarlamentare din 2014
Voi propune luni, la şedinţa conducerii PNL, excluderea lui Sorin Roşca Stănescu din partid
Îi chem pe toţi parlamentarii responsabili să nu voteze proiectul de buget pe 2014, un buget fanariot
Reformulat, Geoana a spus că "PSD nu-şi permite să se ţină de cuvânt"
Extinderea NATO, una dintre principalele ameninţări la adresa Rusiei
Libertatea de circulaţie în UE este 'un simbol al civilizaţiei' care trebuie apărat
N-ar fi o surpriză ca în spatele protestelor anti gazele de şist să fie Rusia
O acţiune inutilă şi degradantă
Ioan Rotundu
Botoşani: Cum s-a topit atât de repede vitejia preşedintelui Ţurcanu
Patimile lui Zacreţchi în preajma Naşterii Domnului
Ioan Rotundu
Loto REomânia: Rezultatele tragerii din 10.11.2013
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog