Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Mondene
Reportaje
Religie
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
20626
De la 07 Ianuarie 2003
122880693

Monica Columbeanu si-a implinit un vis

  • 7 October 2009, 23:00
Vedetele celui de-al optulea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” si-au cunoscut deja profesorii de dans si au inceput repetitiile pentru prima editie care va fi in 23 octombrie, de la 20.30, la Pro Tv. Chiar daca nu au inca foarte multe zile de dans la activ, ei si-au facut deja o idee in legatura cu ce ii asteapta din momentul in care au acceptat sa intre in competitia visurilor de la Pro Tv. Pe langa sute de ore de repetitii ce asteapta sa fie consumate, Monica Columbeanu, Tania Budi, Andreea Mantea, Alina, veverita roscata din band-ul de la “Happy Hour”, Liviu Varciu si Kamara, actori in serialul “State de Romania” de la Pro Tv, Radu Valcan, prezentatorul PoveStirilor Adevarate de la Acasa Tv si Jean de la Craiova sunt pregatiti sa-si puna tot sufletul in ringul de dans pentru a implini un vis nobil.
Fiecare dintre ei se incurajeaza cum stie mai bine pentru a face fata emotiilor inceputului de drum “Dansez pentru tine”. “Sunt dat dracu’, cand imi pun ceva in cap, intotdeauna imi iese. Imi place sa dansez, simt muzica, traiesc in ritm de muzica si cred ca orice om care s-ar baza pe mine, ar reusi.”, marturiseste Liviu Varciu care crede in sansa lui si mai ales in visul nobil pe care vrea sa-l transforme in realitate. “Am aflat ce concurenti sunt si chiar n-am concurenta, n-am cu cine...Poate doar daca era Mihai Petre concurent, mi-as fi pus un semn de intrebare. Nu mi-e frica de dans, de eleganta, de concurenti, mi-e frica doar sa nu uit pasii, atata tot, ceea ce n-o sa se intample, deci, nu mi-e frica de nimic. Sper doar sa ma tina picioarele, pentru ca am o problema la un genunchi, o fisura de menisc, dar sper sa nu se intample nimic rau si sa duc la bun sfarsit concursul.”, povesteste cu umor Liviu care-l are ca profesor de dans pe Lilian Caraus care are in palmaresul de antrenor la “Dansez pentru tine” nume ca Laura Cosoi si Cheeky Gabriela.
Inainte de a implini visul partenerului de ring, Monica Columbeanu simte ca si-a implinit ea un vis mai vechi prin participarea la “Dansez pentru tine”: “Imi place sa dansez. Acum am ocazia sa indeplinesc doua visuri in acelasi timp: pe al baiatului pentru care voi "lupta" si pe al meu, intrucat dintotdeauna mi-am dorit sa dansez intr-un mod profesionist, asa cum trebuie sa o faci atunci cand vine vorba de dans sportiv.”. Monica repeta deja zi de zi alaturi de coregrafa sa, Caprioara care are deja in palmares doua trofee “Dansez pentru tine” castigate cu Cosmin Stan si Giulia Anghelescu: “Imi doresc din suflet sa castig, voi face tot ce este omenesc posibil ca acest lucru sa se intample. Determinarea specifica zodiei mele cred ca este unul dintre punctele mele forte.”, considera Monica Columbeanu.
Alina, veverita roscata din band-ul de la Happy Hour, are o alta strategie de “lupta”: “Eu imi propun sa imi fie frica de toti ceilalti concurenti. Cu cat imi e mai mult frica, cu atat o sa muncesc mai mult. Daca esti prea relaxat, s-ar putea sa ai o surpriza;) Referitor la dansuri, niciunul nu e simplu. E usor sa privesti, dar greu sa executi. Asa ca si de ele imi e frica. De toate!! Dar de direct, in niciun caz! Probabil de Mihai Petre mi-e cel mai teama:)).”. Chiar daca deja este familiarizata cu platoul de la “Dansez pentru tine” de pe vremea cand canta la emisiune in orchestra condusa de Petre Geambasu, Alina crede ca asta nu-i va risipi din emotii, insa Facultatea de Actorie la care studiaza o va ajuta destul de mult:
“Atuul meu cred ca va fi faptul ca stiu sa cant si sunt foarte teatrala cand vine vorba de interpretarea unei piese. Consider ca dansul este si foarte mult teatru.”, considera Alina care o va avea ca profesor de dans pe Victoria Bucun, o coregrafa celebra deja la “Dansez pentru tine” pentru coregrafiile artistice pe care le-a realizat pentru Victor Slav, Alex Velea sau Pavel Bartos.
Andreea Mantea a simtit deja cat de puternica este bucuria pe care o simti dupa o coregrafie reusita. "Normal repetam 5 ore pe zi, dar, daca este nevoie stam pana reusim sa facem ceea ce ne dorim. Intr-adevar este ceva mai greu, dar sunt cu adevarat constructive repetitiile si chiar nu se compara nimic cu momentul in care vezi ca iti iese bine coregrafia.”, considera Andreea care il are alaturi de ea ca si coregraf pe Bogdan Boanta, fostul partener de ring al Laurei Cosoi, vedeta pe care Andreea a admirat-o din tot sufletul pe ringul de dans cand a concurat.
Desi toata lumea considera ca umorul este punctul lui forte, Jean de la Craiova isi arunca in lupta de la “Dansez pentru tine” in primul rand sufletul: “Daca viata unui om depinde de mine si de partenera mea cred ca as dansa si 10 ani, ca sa pot sa-l fac sa devina om normal.”. Propunerea de a participa la „Dansez pentru tine” a aparut in timp ce concura la emisiunea „Serviti, va rog!” si a parut a fi o joaca la inceput: „Am ramas surprins cand am fost numit pentru emisiunea asta. Eram la "Serviti, va rog" si Nea Marin al nostru imi spune: „Ia fa, ba, un pas inainte.”, eu zic: „Gata, bre!”, imi spune: „Mai fa unul inapoi! Da! Gata! Baiatul asta tine minte, hai, la "Dansez pentru tine" cu tine!” Nu mi-a venit sa cred la inceput, parea o gluma, dar este o ocazie in viata si este un progres.”, afirma cu tarie Jean se mandreste cu un coregraf nastrusnic precum Bursucul care a cucerit telespectatorii Pro Tv cu coregrafiile inedite facute pentru Andreea Balan sau pentru Alin Oprea.
Convinsa ca pentru a reusi in competitia visurilor este nevoie in primul rand de multa munca, Tania Budi este pregatita sa stea cat va fi nevoie in sala de repetitii alaturi de coregrafa ei, Furnica, cea care a conceput multe dintre coregrafiile sezoanelor trecute. Forta pentru a rezista antrenamentelor si-o va lua chiar din scopul nobil pentru care se afla in ring: „Sa dansez pentru cineva este elementul care te motiveaza cel mai mult in show-ul asta, chiar daca ca om de televiziune as spune ca as fi atrasa mai mult de spectacol, pentru ca este cel mai frumos spectacol de televiziune din Romania, de multi ani incoace. Am urmarit aproape in fiecare vineri show-ul si oamenii aceia m-au emotionat mai mult decat frumusetea spectacolului.”.
Radu Valcan, prezentatorul PoveStirilor Adevarate de la Acasa Tv simte ca singurul concurent al lui in acest proiect este chiar el, pentru ca abia acum simte ca face primii pasi in lumea dansului: "Singurul concurent in momentul de fata, pentru mine, sunt eu insumi. Ma simt ca un copil care face primii pasi in viata si muncesc sa-i fac cat mai bine. Emotiile le-am simtit din clipa in care am acceptat, si devin din ce in ce mai puternice pe zi ce trece.”. Cea care-l ajuta pe Radu sa descopere magia dansului este celebra coregrafa Doina Botis care la “Dansez pentru tine” i-a facut supereroi in ring pe Smiley, Randi sau Catalin Josan.
„Venise momentul sa apar si eu pe aici. Primul negru la “Dansez pentru tine”, e ceva, nu?!.”, isi face prezentarea Kamara, membru al trupei Alb Negru si actor in serialul „State de Romania” de la Pro Tv. Se considera as in dansul fara reguli, insa cand are de facut un vals sau un tango cu rigorile inerente, parca isi pune cateva probleme pe care va incerca sa le rezolve alaturi de coregrafa sa Elena Andreianu, nimeni alta decat sotia lui CRBL care si-a pus amprenta pe cateva dintre coregrafiile care au facut istorie la „Dansez pentru tine”. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Lupu îşi schimbă părul dar năravul ba
Vizita Delegaţiei Comisiei Europene la românii din Timoc
Cum a distrus Gh. Duca Academia de Ştiinţe a Moldovei
Discuţii între Patriarhul Daniel şi consulul Lia Roberts
despre viitoarea biserică românească
Scade numărul românilor angajaţi legal în Spania
„Suntem ceea ce mâncăm”
Bilanţul incendiilor
Consilierul autovictimizat şi afacerea sa ratată
încinge spiritele în Primăria Flămânzi
Program TELE'M Botoşani, joi
Ţurcanu învârte sucitorul liberal
O frescă a politicii botoşănene postdecembriste
Eveniment editorial la care sunteţi invitat
Domn’ Costică şi chiloţii buclucaşi
Cerşetori la poarta Guvernului
Săptămâna aceasta se redeschid Galeriile de Artă „Ştefan Luchian”
În loc de telefon a prostit-o cu un săpun
A fost descoperit şoferul care a lovit un copil şi a părăsit locul accidentului
Au „pus-o” de mămăligă
N-au primit salariile, dar vor primi amenzi
Nevoia de medici de familie există, ei lipsesc
Stomatologului Marius Enache nu-i este frică de bolnavii HIV/SIDA
Campania de vaccinare împotriva gripei de sezon gata de start
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog