Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Învăţământ
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18709
De la 07 Ianuarie 2003
122878776
Monica Macovei:

Unii oameni pleacă la USL pentru a scăpa de cercetările penale

  • 9 April 2012, 23:00
Monica Macovei europarlamentar PDL a discutat la emisiunea "Romania Politica" de la Realitatea TV despre despre plecarile din PDL: "Mi-e teama ca unii oameni pleaca la USL pentru a scapa de cercetarile penale in ideea in care USL va castiga alegerile". O alta problema atinsa a fost aceea a excluderii europarlamentarului Cristian Preda din PDL:
"A trecut fierbinteala unor declaratii si am discutat cu unii oameni din partid si astfel cred ca este posibil sa se revina asupra deciziei de excludere a lui Cristian Preda din partid". A continuat mentionand ca: "Nu simt ca sunt taxata atunci cand am o opinie diferita fata de partid, iar daca cate unul dintre ei face o aluzie ca intelectualii trebuie sa taca nu ma simt amenintata in niciun fel".
Europarlamentarul PDL a mentionat ca PDL trebuie "curatat" dupa criterii bine stabilite: "Este clar in opinia mea ca PDL trebuie curatat iar compententa si profesionalismul trebuie sa fie criteriile de selectie in partid".
Despre plecarea lui Frunzaverde:
"A pleca imediat in opozitie mi se pare un lucru urat din punct de vedere moral, dupa ce 20 de ani a muncit la acest partid. Daca faci lucrul acesta inseamna ca nu esti o persoana de incredere". A continuat discutia mentionand ca: "Am urmarit declaratiile lui Frunzaverde si tot nu am inteles de ce a plecat din partid" concluzionand ca plecarea lui Sorin Frunzaverde din PDL nu este o pierdere pentru partid: "Frunzaverde nu mi s-a parut un element esential pentru partid in ultima perioada".
Vorbind despre traseismul politic, Monica Macovei a tinut sa mentioneze ca: "Mi-e teama ca unii oameni pleaca la USL pentru a scapa de cercetarile penale in ideea in care USL va castiga alegerile" si a adougat ca: "Electoratul trebuie sa se destepte si sa realizeze ca traseismul politic nu este in regula si oamenii care fac lucrul acesta nu sunt de incredere".
Despre criza economica:
"Trebuie sa explicam electoratului ca masurile de austeritate in Romania au fost absolut necesare" si ca "de exemplu in Marea Britanie vor fi taieri salariale de 35 la suta in sistemul bugetar".
Monica Macovei a dezvaluit ca se simte o lipsa de incredere in Europa si o scadere a increderii in institutiile europene: "Cei din Nord nu mai au incredere in cei din Sud mai mult cei din Nord au mai multa incredere in parlamentarii locali decat in cei din Parlamentul European".
Agenţia de ştiri HotNewes

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Caricatura zilei
Bancul zilei: Educaţia copilului
Modern Calor vă informează
Petru Grozavu: În Eurasia, cu Ştefan cel Mare
Vom reorganiza ANAF pe baza unei evaluări a Băncii Mondiale
Pentru prima dată iau în considerare foarte serios demisia din PNL
Botoşani: Liberalul Bursuc caută susţinere la Primăria Dorohoi
Angajaţii Primăriei Botoşani n-au prea strălucit la examen
PSD-iştii folosesc câinii împotriva lui Flutur
asta pentru că duc lipsă de alte argumente
Târg de produse tradiţionale pe Pietonalul Unirii
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură informează :
Se anunţă nun nou Bac plin de „teroare”
Ţiprigan se luptă cu decontarea cheltuielilor de transport
Botoşani: Profesorii vor locuri în comisiile electorale
Botoşaniul are, oficial, 5.700 de şomeri
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog