Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7645
De la 07 Ianuarie 2003
122579584
Monica Macovei:

Victor Ponta a creat o schema pentru a scăpa useliştii de răspundere penală

  • 25 May 2012, 23:00
Europarlamentarul PDL Monica Macovei a spus vineri ca Victor Ponta "a creat o schema, cu premeditare, pentru a scapa uselistii de raspundere penala, incepand cu Adrian Nastase. Ponta restaureaza sistemul Nastase-Stanoiu". Macovei a spus, citata de Agerpres, ca situatia de la Inspectoratul de Stat in Constructii "nu este intamplatoare", si a adaugat ca "tot din aceasta schema sunt convinsa ca face parte numirea domnului Daniel Constantin ca ministru al Agriculturii in conditiile in care acesta este dator vandut domnului Dan Voiculescu".
"Tot din aceasta schema sunt convinsa ca face parte numirea domnului Daniel Constantin ca ministru al Agriculturii in conditiile in care acesta este dator vandut domnului Dan Voiculescu si in conditiile in care domnul Voiculescu si el la randul lui are un proces penal in stare de judecata in care este acuzat ca a cauzat un prejudiciu de circa 60 de milioane de euro si in care Ministerul Agriculturii este parte civila, adica parte pagubita. Ca atare, cred ca urmatorul pas pe care-l prevede Ponta si echipa lui Ponta este ca in acest caz sa apara o scrisoare de la ministrul Agriculturii, repet, cel care conduce Partidul Conservator si este dator vandut lui Dan Voiculescu", a spus Monica Macovei intr-o conferinta de presa.
Europarlamentarul PDL a mai spus ca, in opinia sa, tot in aceasta ''schema'' ar intra si eventuala numire a lui Serban Nicolae, fost senator PSD, ca secretar de stat la Ministerul de Interne.
''Domnul Serban Nicolae din PSD este avocatul senatorului PSD Voicu, cel care se lauda ca are o intreaga retea in justitie, parchet si politie si ca rezolva dosare. (...) In acest moment dosarul domnului Voicu este in curs de judecata la ICCJ pentru fapte legate de coruptie. Daca este reala si se va pune in practica numirea avocatului acestei persoane ca secretar de stat la Interne este punctul urmator din schema pusa la cale pentru a insufleti reteaua", a mai declarat Monica Macovei.
'Situatia de la ISC nu este intamplatoare si face parte dintr-o schema premeditata de Victor Ponta. Scopul este acela de a-l scapa pe Adrian Nastase si, eventual, probabil pe altii si de a obstructiona justitia. (...) Schema, repet, este facuta de Victor Ponta si, prin urmare, Victor Ponta este cel care are intreaga raspundere.
A folosit o institutie a statului pentru a-si scapa un prieten, un coleg de partid, pentru a incerca sa-l scape pe Adrian Nastase de raspundere penala si de aceea Ponta trebuie sa demisioneze', a mai spus Monica Macovei.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Povestea concepţiei
Comunicat de presă - Modern Calor Botoşani
Ne aşteaptă o confruntare mortală cu Rusia
Petru Bogatu:
Victor Ponta amână după parlamentare relaxarea taxării muncii
Instanţa a decis scoaterea de pe rol a dosarului "Mita la PSD"
Modificările Codului Fiscal mai degrabă încurcă companiile.
Spitalele care au fost închise eronat ar putea fi redeschise
dar cazurile sunt putine
Jaf la… drumul mic!
Ioan Rotundu
Liderii sindicatului Sanitas au întâlnire cu ministrul Cepoi
Protecţia Consumatorului a pus ochii pe legumari
Aglomeraţie la cardurile europene de sănătate
Deplasările în Ucraina şi Polonia, cu riscuri de sănătate
Consilierii judeţeni şi-au spus „adio”
Marcu s-a luat de şefii instituţiilor deconcentrate
Botoşani: Radu Mazăre şi panarama panaramelor sale
Botoşani: Dan Diaconescu i-a învăţat pe botoşăneni să jure fals
La pas pe pietonalul Unirii
Păcăleală USL-istă second hand pentru Botoşăneni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog